Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Левски и Вежди Рашид – ОФ !

Българската културност на Рашид – ОФ изстреля породения “куршум” в позаспалото ухо на народеца – “тип рая”. Един културтрегер, приземил се в ГЕРБ ( като Общи при Левски) да клати устоите на химерата “комунизъм” и да “мизерува” с депутатска заплата като мишка у брашно.
Рашид – ОФ е истински словотворец , когато “скулптурира” български изречения. От културните висини за Рашид -ОФ Левски е “малко тип Че Гевара.” Знае Рашид – ОФ , че чалмата е “тип шапка”, защо пък Левски да не е “тип Че Гевара.” При това “МАЛКО”.
Рашид – ОФ надскочи всички български анализатори и обяви,че “националните празници станали повод за разделение.”

Текстът е за “посветени” културници!

В спонтанност и културен “екстаз”, Рашид – ОФ напъха в дисагите си : Левски “космополита” ; Левски националиста – но не тесногръд ; Левски обединителя на българи ,турци,арменци (забрави цигани, даалии, власи).
Българската история със скок навлезе в “зоната на светлината”. Но Рашид – ОФ “спести” за слушатели виновността на празниците да “разделят” народа. Не обясни културността на “Лувъра” от неговата културна гледна точка.
Оставя загадка и кой осигури милионите за културната поръчка на два броя десетметрови “дядо Коледа” , държащи в ръка фалос (на български хуйове), които културактивистът Рашид – ОФ поръча от леярната на великото село Требич за САЩ в далечната 2011 г. – според българската летопис!

Произход на масонството, няколко думи за Раковски като масон, ще бъдат представени фототипни издания, произход на масонството. Ще бъде разгледано тяхното дело в ролята на европейското масонство.

Автор: Иван Тренев

 467 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)