ОБЯВЛЕНИЕ ОТ ИВАН ТРЕНЕВ

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ОБЯВЛЕНИЕ ОТ И. ТРЕНЕВ

ПОРАДИ ЛИЦЕМЕРИЕТО, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ НА НАРОДА ИСТИНСКОТО СИ МНЕНИЕ ЗА НЕГО, ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ – НАПРИМЕР С МЕН! ПЛЮЯТ,ЛЪЖАТ,МАСКАРЯТ,ИЗМИСЛЯТ НЕБИВАЛИЦИ БЕЗ ДА ДОКАЗВАТ С ПРОВЕРКИ ЛЪЖИТЕ СИ, НО ЛИЦЕМЕРИТЕ, БЛУДНИТЕ МОЗЪЦИ, ПРОДАЖНИТЕ СЪВЕСТИ НЕ МОГАТ НИКОГА ДА БЪДАТ ОВЕНЧАНИ С ОРЕОЛ – НАРОДЪТ ГИ РАЗЛИЧАВА. И КАК: ТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО КЛЕВЕТЯТ, СКАНДАЛИЗИРАТ ОТДЕЛНИ ЛИЧНОСТИ И ВТОРО – ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАТ СКВЕРНИ СЛОВА, НО НЕ ДОКАЗВАТ НИЩО В СВОЯ ПОЛЗА.
ВЪПРЕКИ СКВЕРНОСЛОВИЕТО, ОБИДИ, ЛЪЖИ И ДОРИ ЗАПЛАХИ ПО МОЙ АДРЕС, АЗ ИВАН ТРЕНЕВ, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА РАБОТЯ САМО И ЕДИНСНВЕНО ЗА РАЗКРИВАНЕ НА ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ, СКРИВАНИТЕ И УНИЩОЖАВАНИ БЪЛГАРСКИ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ И СЪБИТИЯ. ЦЕЛТА Е ЕДНА – ОПИТ ДА СПАСИМ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И НАРОД ОТ АСИМИЛИРАНЕ ДО УНИЩОЖЕНИЕ!
ВЪПРЕКИ СИЛОВОТО НАЛАГАНЕ НА ЦЕНЗУРА СРЕЩУ МЕН, ВИ УВЕРЯВАМ, ЧЕ ТОВА Е ВРЕМЕННО НАСИЛИЕ! НИКОЙ И НИКОГА НЕ Е УНИЩОЖИЛ ЕДНА ИСТИНА. ИСТИНАТА НЕ СЪМ АЗ, КАТО СЪЩЕСТВУВАЩ ЧОВЕК. ИСТИНАТА Е В ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ И СЛОВАТА МИ ЗА НЕЯ, ЗАЩОТО ИСТИНСКИЯ ПРОЧИТ НА ИСТОРИЯТА Е ОБЪРНАТ КЪМ БЪДЕЩЕТО НА НАШИЯ НАРОД И ПОКОЛЕНИЯТА МУ! ЛЪЖЕ СЕ ЕДИН ЧОВЕК, ЛЪЖЕ СЕ ЕДНА ГРУПА ХОРА, ЛЪЖАТ СЕ ПОВЕЧЕ С НАЛАГАНЕ НА МНЕНИЕ, НО НИКОГА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЪЖЕШ ЦЕЛИЯ, СЪВКУПНИЯ НАРОД!!!
НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ЗА ТЕЗИ,КОИТО ИМАТ СЪВЕСТ И ИСТИНСКИ РОДОЛЮБИВИ ЧУВСТВА: СРАВНЕТЕ МОИТЕ ПИСАНИЯ С ИЗКАЗВАНИЯТА НА КЛАКЬОРИТЕ – РОДОЛЮБЦИ, КОИТО СЕ БИЯТ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ ХОДЯТ ПО ДЕТСКИ ГРАДИНИ, УЧИЛИЩА И Т.Н, КАКТО И ЕДНА ЧАСТ ОТ УЧЕНИТЕ, И ФАЛШИВИ „ДУХОВНИ“ УЧИТЕЛИ, И „ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ“, КОИТО С НЕВЕРНИ СЛОВА СА ЗАЩИТАВАЛИ СВОИТЕ ДИПЛОМИ И ТИТЛИ. ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ КАК ДОБРЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛАГАТ ЧУЖДИ ДУМИ В УСТАТА НА КЛАКЬОРА И ДА ГИ ПРАВИ СВОИ.
ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ КОЙ Е КАЗАЛ ИСТИНАТА, ОТ КЪДЕ Е ИЗВОРЪТ НА ИСТИНАНА, КОЙ Я ПОВТАРЯ, КАТО ПАПАГАЛ, ЗА ДА Я ОСКВЕРНИ. МОЯТА ЗАДАЧА НЕ Е ДА ТИЧАМ ПО МЕДИИТЕ ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАМ, КАКТО ПРАВЯТ ДРУГИ. ТЕЛЕВИЗИЯТА ЗА МЕН Е ИНСТРУМЕНТ ЗА ИНФОРМИРАНЕ НА НАРОДА, А НЕ КЛАКЬОРСКО ПОПРИЩЕ. ОЩЕ ВЕДНАЖ ЩЕ ЗАЯВЯ,ЧЕ СЪМ ОСТАВИЛ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ, ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ, „ДУХОВНИ“ УЧИТЕЛИ, ИСТОРИЦИ, ИСТОРИОЛОЗИ, АРХЕОЛОЗИ, ПИСАТЕЛИ, ЛИНГВИСТИ, „ПАТРИОТАРИ“ И Т.Н. ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ ПО МЕЖДУ СИ! АЗ СЪМ ИЗВЪН ТЯХНАТА КАТЕГОРИЯ! ТЕ НЕ ДОПРИНАСЯТ С НИЩО ЗА ИСТИНАТА, НЕ МОГАТ ДА ОСЪЗНАЯТ СВОЯТА РАБОТА И НЕЙНАТА ПОГРЕШНОСТ, НО ИМА ТАКИВА,КОИТО УМИШЛЕНО ГРЕШАТ ПОД ЧУЖДО ДАВЛЕНИЕ. РЪКОВОДЕНИ СА САМО ОТ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ИДЕЯ – ДА СМАЧКАТ НЯКОГО ИЛИ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ, ПОРАДИ СОБСТВЕНАТА СИ НИЩОЖНОСТ И НЕЗНАЧИТЕЛНОСТ!
Сверявяйте, четете и мислете!

Публикация: Иван Тренев

 228 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)