.Аз съм Велимира Василева!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1.Аз съм Велимира Василева! От дете обичам театъра и киното. В школата на братя Райкови развих своите творчески умения в режисурата и писането на текст. Проф. Желчо Мандаджиев вдъхна живот на режисьора у мен.
Ставайки част от екипа на Xerox (1991) и Alcatel (1994) си доказах, че най-близка до режисьорската професия е тази на търговеца. Логично се прехвърлих в ProSoft, където развивах телекомуникационния бранд „Матра“ („Астра“). След това, заради търговските ми умения, бях поканена от представителя на RENAULT в България – ProMobile, да развивам продажбите на бранда DACIA. От 2007 до 2010 бях ръководител административен отдел в „Мобилтел“, където взех диплома по бизнес администрация от The Open University в Milton Keynes, Великобритания.
За да достигна още едно ниво нагоре в търговската си практика, се обърнах към когнитивната психология, като практик към Noble Manhattan.
2. За читателите на сайта предоставям възможност да разберат как работи коучинга като се възползват от 15 минутна сесия.
3.За връзка с мен:

имейл – Info@coachandtaining.cm
Телефон +359887089800

 604 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)