НАГЛОСТ, ПОДПЛАТЕНА С ПАРИ

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

НАГЛОСТ, ПОДПЛАТЕНА С ПАРИ

Една секретарка в душата си, сега милионерка смята наркоманчето, което е отгледала, за невинно за УБИЙСТВОТО на Милен Цветков. Нагла, проста, самозабравила се женица, която смята, че парите те правят недосегаем. Останала завинаги духом на секретарското място, където правиш много компромиси с достойнството си, за да се покатериш нагоре.
Един безмозъчен политик /въпреки прякора му Мозъка/, се отрече от сина си, за да запази политическата си кариера. Обаче генетиката е точна наука. Боклук си, боклук е и синът ти! И по наглост подобен на теб! Отказал да отговаря на полицаите, започнал да ги плюе при излизането от ареста. Дори не осъзнава говедото в какво е съучастник. Качило се е на мощния джип с пълното съзнание, че ще го кара надрусан наркоман!
Едни удобни свидетели, които започнаха с версията за оправдаването на наркоманчето. Докато всичко се размие. Нищо чудно наркоманчето да се измъкне с условна присъда след години, когато общественото недоволство е само спомен.
А ние забравяме. Помните ли Виктория Маринова? Сещате ли се какво правеше, какво говореше, какво разследваше? Спомняте ли си как беше убита! И пак случайно. Случайно убиват у нас неудобните. С инциденти.
България, 2020 година. Територия, населена с примирени, но злобни овце, чакащи кротко заколението си, но хапещи се една друга в безсилието си….

Коментар: Елена Гунчева

 746 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)