ЛЪЖАТА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БОГ ТАНГРА!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Родовият знак на българите – “Дуло”! Този символ представлява Божествената връзка на Изида и Озирис, от която се е появил родоначалникът на рода “Дуло” – Хор и символен знак на най-ранното монотеистично учение – тангризъм.
Бог Тангра няма! Има тангризъм или танакх -Ра (учениеето на Бог Ра(Богът на слънцето).. това представлява корпус от най-древни знания, които са свързани с философско-етични, космични и други учения! Ще напиша подробно по-натам какво символизира всяка от буквите на “Танакх – РА
Релегиозното учение Орфизъм , преминало по-късно в тангризма , формира не само християнската религия! Орфей пръв на земята (XIII в. пр. Р. Хр) предсказва идването на Спасителя – Иисус Христос. Това се потвърждава от древните сведения, както и от една камея(амулет) от Берлин, Федерална Република Германия, изследвана от английските професори Питър Ганди и Тимоти Фрийк, както и от изображение върху керамичен печат в “Маските на бога” – от Джоузеф Кембъл(САЩ). Златната древнобългарска камеята е намерена в района на Източни Родопи края на 1944г. В нозете на Разпнатия има надпис — “Орфей – певец на Дионис.”
Седемте звезди в горната част на керамичния печат означават:
“ВСИЧКО Е ЧИСЛОТО 7”, т.е “ВСИЧКО Е БОГ.”
ЧИСЛОТО СЕДЕМ Е СВЕЩЕНО ЧИСЛО ЗА БЪЛГАРИТЕ ОЩЕ ОТ ТЯХНА ДЪЛБОКА ДРЕВНОСТ!

 132 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)