Северозападна България все още съществува село, наречено Шумер

Сподели сега
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

В Северозападна България все още съществува село, наречено Шумер и това село е на поне 9000 години. Шумер означава „Извън морето на Божията майка МаРа“ на български език. Древните българи са били много добри астролози и са знаели, че освен нашето слънце има и галактическо слънце. Нашата Слънчева система се обръща около това галактическо слънце за период от 25900 години приблизително и те образуват една галактическа година. Това галактическо слънце древни българи наричали Сумеро, което означава, че е първото парче скала, появило се извън универсалното море. Между другото, съвсем наскоро днес научните изследвания дадоха доказателство, че водата във Вселената е много по-стара от твърдата материя – факт, известен на древните просветени българи още от хилядо
Българите са наши предци и те са основатели на първата човешка цивилизация Каменната цивилизация. Това е една от най-прикритите тайни на личните интереси – археологията и историята са потискани, защото хората не достигат до истината, че едно време хората са били просветени и мъдри, свободни и осъзнати човешки същества. Първите медитатори на света са били древните българи, а думата Садхана е българска дума, означаваща Седящ.
Това е снимка на женски скелет на 8500 години, намерен близо до село Шумер. Тялото е гравирано в ритуално положение, ориентирано към почитта на слънцето. Тези ритуални гравировки са част от ритуалите в целия праисторически свят – от Америка до Индия. Българите са народът на БаЛ означаващ Бог на Светлината\nСлънце. Ba Alen /Baal/ Bal/ Bul са всички име на Бог Слънце. Българският език има много уникален звук, който няма надпис Звукът е между теб и a.
Яхве също е българско име и означава Явящия се, както Бог се яви на Моисей.
Протоиндийският ариански език, говорен едно време на земята, всъщност е древнобългарски език.
Саркофаги е българска дума и означава „С Бог копае и поставя в земята.“ „Древните българи са били много благочестиви хора и са гравирали мъртвите си със специален ритуал, посветен на Бог Слънце, с глава сочена Първите саркофаги са били просто глинени съдове, в които тялото е поставено с много внимание.
Скитите са българи и името им означава Скитници на български език. Същото се отнася и за турците, които са пристигнали съвсем скоро. Първи жители на днешна Турция са нашилите, които говорят българския език, наречен Наша от тях. Наша означава нашата – българска дума. Нашили означава Народ Божи Ази (Древните българи Бог на Великия Аз). Бог Ази даде името и на Язиди. Монголците още пишат българска азбука Кирилица. Шумерите са древни българи. В България има 9000-годишен Шумер, докато са открити най-старите човешки погребални в почитането на Бог Слънце.

 865 Посетена,  3 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)

2 thoughts on “Северозападна България все още съществува село, наречено Шумер”
 1. Здравейте госпсодин Тренчев,
  Бихте ли пояснили кое е селото Шумер в Северозападна България, защото не открих такова.
  Поздрави, Евгения

 2. Брависимо г-н Тренев чета и ви слушам в захлас продължавайте се така за напред Българският народ има нужда от такива хора като вас.

Comments are closed.