ПЪКЛЕНИЯТ ПЛАН НА ДЖОН РОКФЕЛЕР

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Ще поддържаме живота им кратък и умовете им слаби, докато се преструваме, че правим обратното. Ще използваме знанията си за наука и технологии по фини начини, така че те никога да не видят какво всъщност правим с тях. Ще използваме меки метали, ускорители на стареенето и „успокоителни“ в храната и водата, както и във въздуха. Те ще бъдат покрити с отрови, на където и да се обърнат.
Меките метали ще ги накарат да загубят ума си. Ще обещаем да намерим лек от многобройните ни фармацевтични компании и фондове и въпреки това ще им дадем още отрова. Химическите отрови ще бъдат абсорбирани през кожата на идиоти, които вярват, че определени хигиенни и козметични продукти, представени от велики и известни актьори и музиканти, ще донесат вечна младост на лицата и телата им, а чрез техните жадни и гладни усти ще унищожим техните умове и системи на вътрешните органи и тяхното размножаване. В следствие на това, децата им ще се раждат като инвалиди, генетично деформирани и увредени и ние ще скрием тази информация от обществото.
Отровите ще бъдат скрити във всичко около тях, в това, което пият, ядат, дишат и носят. Трябва да сме изобретателни в разпределянето на отровите, защото те виждат надалеч. Ще ги научим, че отровите са добри – със забавни снимки и музикални мелодии по телевизията. Тези, които повярват на видяното по телевизора, списанията и вестниците и ни потърсят, ще бъдат полезни. Тези глупаци ще ни помогнат да разпространим отровите си, като те пробутват отровите ни на останалите. Те ще видят, че нашите продукти се използват във филми и реклами и ще свикнат с тях и никога няма да разберат истинския им ефект, никога няма да поставят под въпрос ефективността или безопасността им. Когато жените им раждат, ние ще инжектираме отрови в кръвта на децата им и ще ги убедим, че им помагаме. Ще започнем рано, когато умовете им са млади, ще насочим децата им към това, което децата обичат най-много, сладки неща.
Когато зъбите им се развалят, ще ги напълним с метали, които ще убият умовете им и ще откраднат бъдещето им. Когато способността им да учат е засегната, ние им създаваме лекарства, които ще ги разболеят и ще им причинят други заболявания, за които ще създадем още повече лекарства. С нашата сила ще ги направим послушни и слаби пред нас. Те ще растат депресирани, бавни, затлъстели, болни и когато дойдат при нас за помощ, ние ще им дадем още отрова.
Ще насочим вниманието си към парите и материалните блага, така че те никога да не се свързват с вътрешното им ‘Аз’. Ще ги разсейваме с блудство, голота, опиуми, външни удоволствия и видеоигри, така че никога да не бъдат обединени заедно, без време за нищо съществено, постоянно разсейвани. Техните умове ще ни принадлежат и те ще правят каквото им кажем. Ако откажат, ние ще намерим начини да внедрим технология, която променя съзнанието и живота им.
Ще използваме страха като наше оръжие. Ние ще създадем техните правителства и ще създадем опозиция в тях. Ще притежаваме и двете страни. Винаги ще прикриваме целите си, но ще продължим плановете си. Те ще вършат работата вместо нас и ние ще просперираме от техния труд.
Нашите семейства никога няма да се смесят с техните. Кръвта ни трябва да е чиста. Ще ги накараме да се избият един друг, когато ни се противопоставят.
Ние ще ги държим разединени от единството чрез всевъзможен начин, спорт, идентичност, догми, религия и т.н. Ние ще контролираме всички аспекти от живота им и ще им казваме какво и как да мислят. Ще ги напътстваме любезно и ще ги оставим да вярват, че имат свободата да избират сами.
Ние ще подклаждаме вражди сред тях чрез нашите фракции. Когато сред тях светне лъч надежда, светлина за добро, ние ще я угасим с подигравка или смърт, както ни харесва най-добре. Ще ги накараме да разкъсат сърцата си и да убият собствените си деца. Ще постигнем това, използвайки омразата като наш съюзник, а гнева като наш приятел. Омразата ще ги заслепи напълно и те никога няма да видят, че в техните конфликти ние ще бъдем техните водачи. Те ще бъдат заети да се избиват един друг. Ще се къпят в собствената си кръв и ще убиват съседите си, когато не са съгласни с официалните разкази на телевизора и правителствата им.
Ние ще спечелим много от това, защото те няма да ни забележат, защото всъщност няма да ни видят никога, те ще познават само нашите пионки, президенти, министри, политици, правителства, които задкулисно управляваме. Ние ще продължим да просперираме от техните войни и тяхната смърт. Ще повтаряме това, докато крайната ни цел не бъде постигната. Ще продължим да ги караме да живеят в страх и гняв, ще им даваме образи и звуци. Ще използваме всички инструменти, с които разполагаме, за да постигнем това. Инструментите ще бъдат осигурени от тяхната работа. Ще ги накараме да мразят себе си и съседите си.
Винаги ще крием божествената истина от тях, че всички сме едно. Това те никога не трябва да осъзнават. Те никога не трябва да знаят, че цветът е илюзия, винаги трябва да вярват, че не са равни. Капка по капка, капка по капка ще напредваме към нашата цел. Ние притежаваме техните земи, ресурси и богатство, за да упражняваме контрол над тях. Ще ги подмамим да приемат закони, които ще откраднат малкото им свобода, като представим, че всичко е за тяхно добро. Ние ще създадем парична система, която ще ги затвори завинаги, държейки тях и децата им в дългове.
Ще представим различна история на света, защото ще притежаваме всички медии. Ще използваме медиите, за да контролираме потока от информация и техните чувства в наша полза. Когато въстанат срещу нас, ние ще ги смачкаме като насекоми, защото те са по-малко от това. Те ще бъдат безпомощни да направят нещо по въпроса.“
John D. Rockefeller

 344 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)