ВЪВ ВРЪЗКА ГАВРАТА С ФАЛШИВАТА НОВА ПЛОЧА ЗА „ГРОБ“ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ПРЕД МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ВЪВ ВРЪЗКА ГАВРАТА С ФАЛШИВАТА НОВА ПЛОЧА ЗА „ГРОБ“ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ПРЕД МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ЗА НЯКАКВА СИ ИЗПОВЕД НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ПРЕД БЕСИЛОТО… ( МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ С ПОВЕЧЕ ХОРА)

НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ Е СИНОНИМ НА НАЦИОНАЛНАТА НИ ИДЕНТИЧНОСТ! ТЯ Е СЪСТАВЕНА ОТ НЯКОЛКО КОМПОНЕНТА – ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ, ЕТНИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ,МАТЕРИАЛНО И НЕМАТЕРИАЛНО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО. ЕДИН ОТ ТЕЗИ ЕЛЕМЕНТИ ЛИПСВА ЛИ – НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕМ НАРОД!
Днес умишлено се правят опити на опорочаване на всички темели, които ни правят българи!
ЩЕ НАПРАВИМ ОФИЦИАЛНО ИЗВЕСТИТЕ ЗА ПРОВОКАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ФАЛШИВИЦИРАНЕ НА МЯСТОТО НА ПРЕПОГРЕБЕНИЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ! ТРЯБВА ДА СЕ ПОТЪРСЯТ ОБЕЗАТЕЛНО ИЗТОЧНИЦИТЕ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕЕ НА МЯСТОТО НА ПРЕПОГРЕБЕНИЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ. КОИ СА ИНИЦИАТОРИТЕ, КАКВА Е СЪЗДАТЕЛЯТ НА ИДЕЯТА, КОЙ ДВИЖИ МЕХАНИЗМА НА ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ? ТОВА Е АБСУРДНО ОПОРОЧАВАНЕ НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ. ДОКУМЕНТАЦИЯТА, ПОДКРЕПЕНА С ПРАВИТЕЛСТВЕНИ ДОКУМЕНТИ, ЧЕ АПОСТОЛА Е ПРЕПОГРЕБАН В ЦЪРКВАТА „СВ. ПЕТКА САМАРДЖИЙСКА СА ФАКТ.“ ЧАСТ ОТ СКЕЛЕТА ПРИ РЕКОНСТРУКЦИЯТА НА ЦЪРКВАТА „СВ. ПЕТКА САМАРДЖИЙСКА“ – КРАКАТА НА АСПОСТОЛА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТОЯТ НА МЯСТО ПОД РЕМОНТИРАНАТА ПЛОЧА НА ОЛАРА! НА КОГО ТРЯБВА ДА РАЗКОПАВАМЕ С ДЪЛБОЧИНА ОТ ВРЕМЕТО НА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ИЗВАДИМ И КРАКАТА НА АСПОСТОЛА! НЯМА ЛИ СРАМ И ГРЯХ!!!? НЯМА ЛИ УПРАВЛЕНИЕ ТАЗИ НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА, ЗА ДА СПРЕ ЯВНАТА ДИВЕРСИЯ ЗА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!
НИЕ, КОИТО ОТСТОЯВАМЕ ИСТИНАТА НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ПО ДОКУМЕНТИ И УТВЪРДЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА – ЩЕ САМИ ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕМ ИНИЦИАТИВАТА ДА СЕЗИРАМЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ , ЗАКОНОДАТЕЛНИ И ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ОРГАНИ! ПРЕД ОЧИТЕ НА ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВА ЕДНО ОТ НАЙ-ПОЗОРНИТЕ НАРОДООТСЪПЛЕНИЯ!
КОЙ Е ИНИЦИАТОРЪТ ДА СЕ СЪЗДАВА ФАЛШИФИКАТ НА ГРОБА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ И КОИ ВЪНШНИ ЛОБИТА СЕ НАМЕСВАТ СКРИТО НА СЪЩУЖДАЩИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!?
ТОЗИ АКТ НАДВИШАВА ДО ЧУДОВИЩНА СТЕПЕН ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, ЧЕ ПОДЛЕЖИ НА АБСОЛЮТНО НОВ ПРОЦЕС СРЕЩУ ПРЕДАТЕЛИТЕ И НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ, И НА БЪЛГАРИЯ!
ТОВА НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЕ!
ОЩЕ ЕДИН ФАЛШИФИКАТ Е РАЗПРОСТРАНЕНАТА ЛЪЖА, ЧЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ПРЕДИ ДА БЪДЕ ОБЕСЕН Е ИЗВИКАЛ С ДНЕШНИЯ ПАРТИЕН АКТУАЛЕН ЛОЗУНГ “ БОЖЕ, ИЗБАВИ БЪЛГАРИЯ.“
Продължават да се пишат неверни неща за последните мигове на Апостола, че бил се самоубил, че бил се изповядал и извикал “ БОЖЕ, ИЗБАВИ БЪЛГАРИЯ.“ НЕ ОТ УСТАТА НА НЯКАКЪВ ПОП, А ОТ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ЛИЧНО! ИМА ЛИ ДОКУМЕНТИ ,ЧЕ ТОЙ Е ИЗВИКАЛ „БОЖЕ , ИЗБАВИ БЪЛГАРИЯ“ – ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО Е БИЛ С РАЗПРАНА РЪКА, С УНИЩОЖЕНО УХО, СЛАБ, ЕДВАМ ДЪРЖАЩ СЕ НА КРАКАТА СИ, ЗАМЕРЯН С КАМЪНИ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ХОРА СА ВИКАНИ СПЕЦИЛАНО ТАМ, ЗА ДА ИМА ПУБЛИКА!
ПОКЛОН , АПОСТОЛЕ! НЯМА ДА СПРЕМ ДА ПОКАЖЕМ ИСТИНАТА!

 394 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)