ОСТАНКИ ОТ АТЛАНТИ ОТКРИТИ В БЪЛГАРИЯ

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Кости на четириметрови хора откриха иманяри под земята южно от Пловдив, съобщиха учени от БАН. Преди няколко хилядолетия на мястото на града имало селище на две нива – надземно и подземно. Надземната част отдавна е разрушена, но подземната е непокътната. Тя се намира дълбоко под тепетата и в нея са скрити непознати на науката и техниката съоръжения и манускрипти. Древните текстове описват историята на планетата ни, далечните светове, техните обитатели и пр. Не е известно колко смелчаци са влизали в подземното селище. Но се говори, че съдбата наказва всеки, който дръзне да стъпи там, пише “Марица”.
Учени смятат, че селището под сегашния Пловдив било населявано от атланти – извънземни, дошли на Земята преди около 50 000 години. Атлантите били хуманоиди с руса коса и бяло лице, високи към 4 м и живеели поне 800 години. Според една хипотеза те създали хомо сапиенс чрез генно инженерство. Целта на експеримента им: човеците да вършат по-тежката физическа работа. С течение на времето атлантите все по-често правели секс със земни жени. В резултат от това се появили по-високи и по-светлокожи земляни.

„Ако под земята край Пловдив са открити кости на 4-метрови хора, може би става дума за установили се на планетата ни пришълци от Космоса, които наричаме атланти. Но категорично становище ще има след сериозно изследване на намерените кости”, коментира Людмил Банков, главен асистент в Института за космически изследвания и технологии, БАН.

3-4-метрови скелети на хуманоиди бяха открити и край родопското село Гела през 2004 година. Новината тогава оповести Марин Найденов, председател на „Асоциацията по палеоконтакти“ в София.

Той поясни, че подробности все още не се знаят, но се предполага, че гигантските останки са на индивиди от извънземен произход.

„В Родопите са открити и други скелети с неизяснен произход. Същото лято експедиция от Българската уфологична мрежа от Русе прави изследване в Асеновград, тъй като напоследък там зачестили появяванията на НЛО.

Наблюденията на неидентифицирани обекти от март 2003 г. насам са над 60 на брой, разказват уфолози. Формата на обектите била кълбовидна или елипсовидна, а самите тела – жълто-зелени или в преливащи се цветове. Членовете на експедицията провели доста наблюдения, но така и не станали свидетели на нищо необичайно. В същия район през 2001г. машинният инженер Роман Генчев откри череп на хуманоидно, същество с предполагаем извънземен произход, който предизвика сензация сред представителите на сериозната наука.

През 2012 пък пещерняци откриха уникално античнобългарско светилище в непосредствена близост до река Дунав. То се състои от уникална пещера с 4-метрови човешки фигури и е поне отпреди 20 века. Целият комплекс е много добре запазен и е с диаметър от няколко километра. В тях има и гробници. Предполага се, че те са на богати владетели или жреци.

 513 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)