«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова пландемия («SEERS 2025»

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Много се говори за това, че конфликтът в Украйна е довел до освобождаването на опасни патогени, включително високопатогенен птичи грип (H5N1), от финансирани от САЩ биолаборатории.

Това не е първият случай, в който Украйна се страхува от биологичното оръжие H5N1. През 2009 г., когато в Украйна избухна грип (официалната версия е, че е H1N1), се появиха слухове:че е H5N1, разпространен чрез ваксини или въздушно пръскане.

Цялата сага с H5N1 става още по-неясна, тъй като той се появява в края на 1990-те години. Появата на вируса през 1997 г. в Хонконг се „предсказа“ от Кенеди Шортридж, ученият, който ще го открие. H5N1 не заразява хората, докато Шортридж и колегите му не проучват потенциала му за заразяване на хора в лабораториите си в продължение на няколко години. По онова време естественото пренасяне на грип директно от домашни птици към хора е толкова невероятно, че учените първоначално подозират, че това е резултат от заразяване от лабораторията на Шортридж (https://www.latimes.com/archives/la-xpm-2004-feb-18-sci-flu18-story.html). Епидемията от H5N1 в Хонконг през 1997 г. е първият грип, диагностициран чрез ПСР тест.

Звучи ли ви познат този сценарий?
Документирах всичко това по-долу, но има няколко още по-очевидни причини, поради които, ако някога има епидемия от H5N1 при хората или налагане на ваксинация, ще разберем, че сме в разгара на поредната Пландемия:

H5N1 почти никога не заразява хора. Новините за високопатогенния птичи грип обикновено са посветени на това колко смъртоносен е той. Рядко се споменава, че болестта почти никога не заразява хора. H5N1 убива повече от половината от заразените с него хора, но H5N1 обикаля света от десетилетия и в света са регистрирани само 860 случая на заразяване на хора (https://www.cdc.gov/flu/avianflu/spotlights/2021-2022/h5n1-low-risk-public.htm).
Никога не е имало пандемия от H5N1 и в САЩ не е установено заразяване на хора (https://www.cdc.gov/flu/avianflu/spotlights/2021-2022/h5n1-low-risk-public.htm) с птичи грип H5N1. Това е изключителен рекорд по отношение на безопасността, като се има предвид колко мръсни са фабриките и кланиците в САЩ и колко бързо се разпространява инфекцията сред претъпканите птици. Досега през 2022 г. 29 държави са съобщили за огнища на птичи грип в 213 стада (https://www.aphis.usda.gov/aphis/ourfocus/animalhealth/animal-disease-information/avian/avian-influenza/hpai-2022), което е довело до умъртвяването на близо 31 милиона птици, включително почти 5% от кокошките носачки (https://thefern.org/ag_insider/plenty-of-eggs-although-pricey-as-bird-flu-hits-more-farms). През 2015 г. ситуацията беше още по-лоша – бяха умъртвени 50 милиона птици (https://www.news4jax.com/money/2022/04/04/egg-chicken-prices-jump-as-bird-flu-spreads-in-us), но нямаше нито един случай при човек.
H5N1 не се предава от човек на човек. Има само няколко „възможни“ случая в световен мащаб. Така се изразява CDC (https://www.cdc.gov/flu/avianflu/h5n1-human-infections.htm). Моите изследвания показват, че ловците на вируси като Скот Дауел от фондация „Гейтс“ (https://www.organicconsumers.org/blog/scott-dowell-bill-gates-virus-hunter) са изопачили истината в търсенето на трансмисивен H5N1. Независимо от това CDC твърди, че няма доказателства за това, че тези „възможни“ случаи могат да се разпространят извън рамките на едно предаване.
Не съществуват рискове за безопасността на храните, свързани с H5N1. Ако селскостопанските работници и опаковчиците на месо не се заразяват с птичи грип в мръсните фабрики или кланици, не е изненадващо, че останалите не се заразяват с птичи грип, когато ядат сурови яйца или боравят със сурово пиле.
Антъни Фаучи е направил значителни инвестиции в изследванията за увеличаване на функциите, за да придаде на H5N1 пандемичен потенциал, правейки го леснопреносим от човек на човек – и Бил Гейтс също се е включил!
В тази статия излагам доказателства, че:
Фаучи и Гейтс финансираха превръщането на H5N1 в оръжие.
Изследванията на Фаучи за H5N1 продължават и се провеждат по целия свят, включително във финансирани от Пентагона биолаборатории в Украйна.
В украинските биолаборатории участват едни от най-страшните и скандални корпорации на планетата – от Монсанто-Байер до такива като Battelle, Metabiota и Southern Research, изпълнители на биозащита, свързани по различен начин със семейство Байдън, произхода на СОVID-19 и атаките с антракс през 2001 г.
САЩ вече са разрешили и складирали ваксина за H5N1 за хора (https://www.precisionvaccinations.com/…/audenz-influenza…).
Кристиан Уестбрук от сайта IceAgeFarmer.com предупреждава, че птичият грип ще бъде следващата човешка пандемия (https://www.iceagefarmer.com/2022/04/08/bird-flu-the-next-pandemic/) и че катастрофата се подготвя, за да се въведе постмесовият/постфермерският свят, към който се стреми Бил Гейтс.

Източник – Бългериан таймс

 904 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)