Иван Тренев: Русия вече е спечелила войната в етерното пространство!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

БЪЛГАРИЯ, УКРАЙНА, РУСИЯ! – КАКВО СЕ СЛУЧВА!
„Аз съм БЪЛГАРИН, защото НЕ СЪМ русофоб и съм още повече БЪЛГАРИН, защото НЕ СЪМ русофил!“ ( И. Тренев)
ИМА НЯКОЛКО ДЕЙСТВАЩИ АСПЕКТА: Глобализьм, Геополитика, „Ковид“.
Кинолентите са запазили абсолютни сцени от 1991 г. в Украйна сцени на насилие, издевателства, убийства, пожари и разрушения, които удивително напомнят на нацистките почти забравени от света събития! Банда от убийци ( ПАРАВОЕННИ СТРУКТУРИ НА „STAND BEHIND“) – вилнее в Полша, като се представят за руски военни, т.е. облечени в подходящи дрехи и полското население ги приема сърдечно. Правят се трапези, изнася се ядене, гостите са посрещнати като скъпи хора, нахранени и през нощта всички запсали поляци са били убити! Но не милостиво: те са били мушкани с ножове, рязани крайници, избождани очи, разчленявани, разчеквани, малки деца бебета с пробито чело е поставено като връх на куп от трупове! Тази история се подминава от Западна Европа от всяка една европейска държава, която днес претендира за култура, за уважаван член на европейски съюз. Същите европейци в момента като изпуснати духове от кутията на Пандора, като освирепели влечуги излезли от изъхнали , изсушени кладенци създават най-невероятни санкции срещу руските войски, които след 8 годишни издевателства над Луганск и петропавловските жители, защото говорят руски и са руснаци!
Всички тези няколко апсекта на глобализъм, ковид и геополитика са едно и също и не си противоречат. Глобализмът иска хаус, войни, глад, бедствия, разоряване на средната класа, подчиняване на народите с робско послушание. Локални войни са добре дошли. Има един вариант който се проповядва от Саймън Паркър, Майк Адамс, Чарли Вард … съгласно, който „белите шапки“, към които принадлежи и Путин, са договорили с него разрушаването на ресурсите на Кабала (хазарската мафия, дълбоката държава, елита управляващ света). Тези ресурси включват заграбването на украинските богатства нефт, газ, пшеница … унищожаване на био оръжията, спиране разработката на атомна бомба за техните частни цели, спиране на банкови транзакции на пране на пари, спиране на трафика с деца и хора. Този вариант и да е верен, не променя фактите на терена и не анулира останалите обяснения.
Съгласно Геополитиката, САЩ (или Кабала ) изпращат оръжие, наемници и водят хибридна война за вкарване на Украйна към ЕС и/или НАТО и/или да имат бази там под някаква форма. Тъй като САЩ едностранно са излезли от споразумението от 1987 година за къси и средни ядрени оръжия, това създава предпоставка да сложат директно или индиректно такива оръжия, които да достигнат Москва за 3-4 минути. Това е невъзможно да се приеме от Русия и те трябва да действат. Мотива на руснаците е убийствата и неправдата към рускоговорящите и нео-фашистките батальони в Украйна. Но тези две събития съществуват отще от 2014. Това, че сега се води войната по-скоро подкрепя Глобалистката версия. Наивно е да се смята, че има страни, които глобалистката Кабала е пропуснала.
Междувременно аналисти от запад твърдят, че каквито и санкции да се приложат към Русия, те ще навредят на щатския долар и на Европа. Това също потвърждава тезата за Глобализма.
Изглежда, че руснаците печелят с нищожни жертви от цивилното население за което внимават много. Украинския президент (евреин, тоест от кликата на Неоконс – заклети ционисти и гръбнак на Кабала) е раздал оръжие на цивилни, престъпници и се опитва да вкара в армията, който успее да хване. Украинците масово се крият за да не ги хванат за войници. Нямат никакъв шанс срещу добре обучена руска армия. Зеленски заедно с още 6 други евреи са завладели правителството. Опитват да направят партизанска война, разполагат танкове, ракети и друга техника всред жилищните квартали. Това ще им помогне да изградят имидж на руснаците, като убийци. С това се справят много добре. До тук всичко съвпада с Глобализма. За Ковид излязоха безброй инкриминиращи данни: странични ефекти, увеличена смъртност във всички силно ваксинирани, промяна на ДНК-то от инжекциите, мръсни пари, цензура на истината…Някак като с магическа пръчка, точно във вихъра на разкритията се появи тази воина – прекалено удобно за да е случайно, особено като се знае, че причините за геополитическото застрашаване на Русия съществуват още от 2014.
Съществува схващането на Джордж Фридман, че единствената опасност за англосаксонската хегемония е съюз между Германия и Русия. Според него това е основната причина за този род войни. САЩ ги организират и финансират по стария принцип „разделяй и владей“.
Русия вече е спечелила войната в етерното пространство, което ще позволи изграждането на нови световни отношения, по справедливи и не основани на англосаксонския цинизъм, бездушие и манипулативност. Украинците днес не зачитат българите, не зачитат, че те са наследници на Стара Велика България, че Киев е създаден от братът на Кубрат -Шамбат Кий. ХИЛЯДОЛЕТИЯ тази територия е била българска, но това не го признават открито. С Украйна започва началото на края на Европейския съюз и разделянето на Европейския съюз на две части – Европа на Нации и Европа на Регионите!
ДАНО БОГ Е МИЛОСТИВ КЪМ НАС!

 288 Посетена,  1 Общо четения

admin

By admin