Кредо Мутва споделя невероятна и доста убедителна история от своите предци за нашествие на извънземни и причината за болката и страданието, които виждаме по света днес

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Кредо Мутва споделя невероятна и доста убедителна история от своите предци за нашествие на извънземни и причината за болката и страданието, които виждаме по света днес.

Той е известен африкански зулу сангома от Южна Африка, на който са предадени древни езотерични знания от неговите предци и предшественици, които помагат за разбирането на древната история.

Зулуският старейшина има личен опит, който потвърждава знанието, което му е дадено, а именно за Влечугите, които той нарича Читаури, и които управляват Земята

„Зулусите твърдят, че преди много, много хиляди години, е пристигнала раса от създания, които били като гущери, същества, които могат да променят формата си по желание.

Хората, които са омъжили дъщерите си за тези извънземни са създали кръвна линия на крале и племенни вождове. Има стотици приказки, сър, в които жена гущер приема самоличността на човешка принцеса, представя се за нея, и се жени за принц от Зулу.”

Кредо Мутва споделя скритата историята за рептилите на Земята (видео)
На 94 години, Кредо Мутва става все по-споделящ тези знания и личен опит. За разлика от повечето хора обаче, зулуският шаман твърди, че тези „извънземни“ всъщност изобщо не са конвенционалните извънземни. Той вярва, че те не са от далечна планета, а всъщност са от Земята или някъде наблизо.

Мутва казва:
„Тези така наречени извънземни изобщо не идват от далеч. Вярвам, че те са тук с нас и вярвам, че се нуждаят от вещества от нас, точно както някои от нас, хората, използват определени неща от дивите животни, като маймунни жлези, за определени собствени егоистични цели … Прекалено много хора изпадат в изкушението да гледат на тези „извънземни“ като на свръхестествени същества, сър. А те са просто създания …“

Шаманът вярва, че влечугите имат зловещи намерения и преди те да пристигнат, хората са живели като едно цяло.

Жителка на Канзас твърди: „Сигурна съм, че видях рептил!“
Той продължава:
„… Читаурите дойдоха на Земята, те пристигнаха в ужасни съдове, които летяха във въздуха, съдове, които бяха оформени като големи купи, и които издаваха ужасен шум и хвърляха ужасен огън в небето.

Читаури казаха на хората, които събраха насила с камшици, че са велики богове от небето, и че отсега нататък ще получават редица велики дарове от тях.

Тези така наречени „богове“ бяха като човешки същества, но много високи, с дълги опашки и със страшни горящи очи. Някои от тях имаха две жълти ярки очи, а други имаха три очи, като червеното, кръгло око беше в центъра на челото им.

След това тези създания отнеха големите сили, които човешките същества притежаваха: силата да говорят само с ума си, силата на движат обекти с ума си, силата да виждат в бъдещето и в миналото, силата да пътуват духовно към различни светове.

Всички тези велики сили бяха отнети на хората от Читаури, като им дадоха нова сила, силата на речта.

Но за свой ужас хората установиха, че силата на речта разделя човешките същества, вместо да ги обединява, защото Читаурите хитро създадоха различни езици и предизвикаха голяма кавга между хората.
Също така, Читаури направиха нещо, което никога досега не беше правено: те дадоха на хората управляващи и казаха: „Това са вашите царе, това са вашите началници. Те имат нашата кръв в себе си. Те са нашите деца и вие трябва да слушате тези хора, защото те ще говорят от наше име. Ако не го направите, ще ви накажем ужасно.“

Преди идването на Читаури, човешките същества са били едно духовно цяло. Но, когато идват Читаурите, човешките същества се разделят както в духовно, така и в езиково отношение.

И тогава, човешките същества получиха странни нови чувства от Читаури. Хората започнаха да се чувстват несигурни и затова започнаха да строят къщите си с много здрави дървени огради около тях. Човешките същества започнаха да се превръщат в създатели на държави.

С други думи, те започнаха да създават племена и племенни земи, които имаха граници и ги защитаваха срещу всеки възможен враг. Хората станаха амбициозни и алчни, искаха да придобият богатство под формата на говеда и морски черупки.”

Дали това, което казва шаманът, е реално или не, очевидно е спорно. Но изглежда, че съдържа в себе си резонанс, който звучи по-осезаемо от обясненията на креационистите или големия взрив с неговата еволюция …

 331 Посетена,  1 Общо четения

admin

By admin