Кой и защо уби Ботев!?

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Кой и защо уби Ботев!?

ЗАЩО УБИЙСТВОТО НА БОТЕВ Е САКРАЛЕН ВЪПРОС НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ? ЗАЩОТО 145 Г.,КОГАТО ИСТИНАТА СЕ Е ПРОМЪКВАЛА СРЕД ОБЩЕСТВОТО, ВИНАГИ СЕ Е ФОРМИРАЛ БЕНТ ОТ БЪЛГАРОМРАЗЦИ, КОИТО ЛИБЕРАЛНО И ПСЕВДО БЪЛГАРОЛЮБИВО СА ПРЕДСТАВЯЛИ ТОЗИ ИСТОРИЧЕСКИ МОМЕНТ КАТО: САМОУБИЙСТВО НА БОТЕВ!, КАТО ЗАБЛУДЕН ОСМАНСКИ КУРШУМ, КАТО ИНЦИДЕНТ….НО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ИЛИ СЕ Е СПОМЕНАВАЛО ТИХО ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО: ТОЙ Е УБИТ! ВЪПРОСЪТ Е КОЙ И ЗАЩО – ТОВА СЕ ОСМЕЛЯВАМ ДА КАЖА АЗ! НЕ ЗАЩОТО ИСКАМ ДА БЪДА ОТКРИВАТЕЛ, ДА БЪДА ВЕЛИК ИСТОРИК, ДА БЪДА ПРОТИВ ВСИЧКИ МНЕНИЯ, НЕ…ЕДИНСТВЕВОТО, КОЕТО МЕ ВОДИ Е: КОЙ И ЗАЩО УБИ БОТЕВ!? Това има обяснение,защото има криминален случай!

Аз, Иван Тренев разкрих единствен с доказателства кой и защо уби Ботев и ще бъдат обяснени публично в трета част на „Ботев отвъд понятното“!

2022 г. ще бъде разтърсваща за българите, а Великанът Христо Ботйов може би най-накрая ще получи справедливата оценка от обществото по достойнство и най-сетне може би ще бъде разбран! Разбран не само като поет и революционер,но и като знаме за Свободата на България! 145 години България е потопена в лъжи и заблуди за смъртта на своя велик син Христо Ботйов! 145 години народът беше длъжен да говори това, което определена група диктуваше и не винаги справедливо, и истинно. Тези, които са знаеха истината винаги са били ликвидирани! Защо? Защото истинския българин не трябва да има в сърцето си светъл образ и пътеводна звезда! Но образа на Ботев е устоял срещу всякакви набези, срещу всякакво унижение и заличаване, като лидер и като надежда за път! Аз, Иван Тренев единствен и екипа ми от будни българи сме разкрили кой и защо уби Христо Ботйов!!! ОЧАКВАЙТЕ В ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ „Ботйов отвъд понятното“ – част 3

 301 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)