Най-ревностно пазената тайна за планетата Земя?!? Истина или лъжа?

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Най-ревностно пазената тайна за планетата Земя?!? Истина или лъжа? /Снимки+видео/

Тази теория, която се твърди, че е подкрепяна от ред водещи учени звучи наистина налудничаво, но като се вгледаме в доказателствата, ясно виждаме, че тя е подплатена с доста факти, а изтекъл наскоро видеозапис от станцията Мир я потвърждава – съществуването на вътрешния свят под повърхността на нашата планета, която е куха с два големи отвори при всеки от полюсите!

Според binews, цитиран от Bradva.BG, недрата на планетата ни са кухи и там живее изключително развита цивилизация – наследници на атлантите и лемурийците! Тази раса има от развити същества, които наподобяват хуманоиди живее под земята от хилядолетия, и не иска да има нищо общо с хората на повърхността и нейните проблеми.

hollow2

Под земята било истински рай! Имало морета растителност, фауна, които живеели в хармония – един тотално друг свят. Имало животински видове, които бихме взели буквално за извънземни, които не биха могли да виреят на повърхността. Всички живи организми били изключително добре приспособени за живот под земята. Цивилизованите същества разполагали с технологиите на древните атланти, които са много по-напреднали от тези на хората.

Към този подземен рай има два входа – на Северния и на Южния полюс на планетата. Важно е да се отбележи, че летенето върху определени места от земните полюси са обявени за нелетателни зони от международни конвенции, точно поради тази причина! Световните правителства не искат човечеството да разбере истината за подземния рай, за който дори и не подозираме.

Ето как се стига до откритието!

Науката ни казва, че точките, маркирани като Северен и Южен полюс са точно там, където линиите за дължина и ширина се пресичат. И все пак нито една експедиция не е достигала успешно някога от тези точки. Изучаването на проби от дълбоко сондиране доказват, че Земята е твърда до определена дълбочина. Ние също така знаем, че температурата към вътрешността на Земята се повишава до там, до, където сме успели да пробием сонди. Че земята трябва да бъде твърда към ядрото, е само предположение и досега никога не е било доказано от никого по никакъв начин. Измерванията, които стоят в основата на това предположение са до голяма степен неточни. Съвременното разбиране за образуването на планетата се формира от понятието и мисълта за „твърда земя“.

Легендите за същества от Кухата Земя все още са във фолклора на много народи и тези истории разказват за обширни райски земи. На север, във фолклора на народите , тези легенди се срещат навсякъде. В Скандинавия, вруските народни приказки и легенди, при ескимосите, се разказва за съществуването на елфи, джуджета, тролове и гиганти, живеещи под земята и всичко това не прави нова идеята за кухата Земя.

През 1909 г., ескимосите, които служили като водачи на адмирал Robert Peary вярвали, че е по време на неговата експедиция можели да открият в най-северните земи „големите хора“, от която самите те произлезли. Записките на ранните изследователи на Арктика и Антарктика са пълни с аномалии. Арктическите изследователи от деветнайсети век описвали голямо море от прясна вода и топли температури в северната част, която те проучвали. Те съобщавали също така, че имало облаци от прах и големи площи от сняг оцветен с цветен прашец. Те виждали и описали животни и птици, мигриращи на север за зимата, както и растителност и бозайници, които са изчезнали. Те намерили гигантски мамути, замразени в айсберги. Факта, че айсбергите са от прясна вода, а идват от страна, където пада много малко дъжд и сняг всяка година, говори многозначително за верността на техните сведения. Откритията на д-р Фредерик Кук и адмирал Пири през 1908 г. и 1909 г. съответно, също са били приети скептично и признати за неубедителни. Те дори не могли да докажат, че са достигнали Северния полюс.

Най-добрата съвременна хроника за проучване и проникване в земите отвъд магнитните полюси е направена от адмирал Ричард Е. Бърд, военнослужещ във Военноморските сили на САЩ през 1947 и 1956 година. Както с всички предишни проучвания, случаят с адмирал Бърд също е обвит в мистерия.

Летописът започва с радиовръзки по време на полет през 1947г. над магнитния север и над Северния полюс. По време на проучването на Антарктика на 19.01.1956 са се получили различни радио съобщения. На 19 януари, членовете на експедицията на САЩ са достигнали дължина на полета от 2700мили (4 320 км) от Mcmurdo Sound, който е на 400 мили (640км) на от полюса и са проникнали в съществуващата земя. На 13 март 1956 г. Бърд е цитиран да казва: “Сегашната експедиция откри огромна нова земя.“ Много хора все още си спомнят вълнуващи отчети в пресата след експедиции на адмирал Бърд. Обявен за най-голям изследовател в света, адмирал Бърд споменава, че новата земя е създала голям интерес. След това, тези изявления изчезнали толкова бързо, сякаш са се разтворили във въздуха. Коментарите по въпроса за неговото откритие, всички новини, свързани с темата, както и показаните снимки, които Бърд е показал, скоро изчезват от очите на обществеността. Защо се е случило това? Наистина ли Бърд е открил нова земя — откритие, което може да повлияе на физическото и логическо разбиране за създаването на нашата планета? Тълкуване на бордовия дневник на адмирал Бърд било записано на лента. Това копие на записа е получено от „Hollow Earth Society“ в Австралия. Смята се, че е вярно. Без оригиналния запис в ръка, читателят ще трябва да реши за себе си истинността на материала.
Извадки от дневника на адмирал Ричард Е. Бърд:

„Аз трябва да пиша този дневник в тайна и неизвестност. Той се отнася до моята арктическа битка на 19 февруари 1947 година. Идва време, когато рационалността на хората избледнява до незначителност и човек трябва да приеме липсата или непригодността на приетите до момента истини. Аз не съм свободен да оповестявам настоящата документация. Тези редове може никога да не излязат на светлина пред общественото внимание, но аз трябва да изпълня дълга си сега тук, за да може това да се прочетена един ден. Надявам се, че алчността и експлоатацията на някои елементи от човечеството да не могат вече да потиснат това, което е истина.“
Регистър на полета

Северния ледовит океан, 19 Февруари 1947:
„Леда и снега по-долу са една обширна зона. Бих искал да отбележа оцветяването на природата в жълтеникаво. Снега е разпръснат в линейна или надлъжна форма. По-късно ще намерим време за по-добър преглед на този цветен модел по-долу. Има също и пурпурно червено. Направихме две пълни обиколки на тази област и отново поехме в задължителната посока, която ни показва компаса. Направихме отново сверка с позицията на базовия лагер. Предадохме информация относно цвета на леда и снега долу. Стрелките на магнитния компас и жироскопа започнаха да играят и да треперят. Ние не можем да поддържаме курса си съобразявайки се с тези инструменти. Аз се ориентирам чрез слънчевия компас и за сега всичко изглежда наред. Механизмите реагират бавно, сякаш са станали от по-ниско качество. Все пак няма индикация на обледеняване. В далечината виждам нещо, което изглежда като планини. Двадесет и девет минути полетно време са минали и първото локализиране на планините не е илюзия. Виждам малка планинска верига, която по-рано не съм виждал. Полета променя надморската височина до 2950 фута. Отново възникна силна турбуленция. Минахме през една малка планинска верига, която продължава на север, както виждам добре. Отвъд планината има нещо, което изглежда като долина с малка река, която минава през централната част. Не би трябвало да има зелена долина тук долу под нас. Нещо определено е погрешно и ненормално тук. Ние би трябвало да летим над лед и сняг. Виждат се да растат големи гори в близост до планината. Металните инструменти продължават да се въртят. Жироскопа се колебае напред-назад.

Аз промених надморската височина до 1400 фута и изпълних рязък ляв завой, за да разгледам по-добре долината по-долу. Тя е покрита със
зелен мъх или трева. Светлината тук изглежда различно. Не мога да видя слънцето повече. Направихме още един ляв завой и видяхме нещо долу, което изглежда е голямо животно от някакъв вид. Прилича на един слон. Не, това животно прилича на мамут! Това е невероятно, но това е там. Спускам се на надморска височина 1000 фута и взимах бинокъл, за да разгледам по-добре на животното. Потвърждавам, това определено е огромно животно като мамут. Казах това в базовия лагер. Виждам все повече зелени хълмове. Външен индикатор за температура посочва 74 градуса по Фаренхайт (23 ° Целзий) . Продължаваме да се намираме на сегашната си позиция. Навигационните устройства изглеждат нормални сега. Аз съм озадачен от тяхната действие. Опитваме се да се свържем с базовия лагер. Радиото не работи.“

„Полето стои по-високо от нормалното, ако може да се каже така. Забелязваме това, което изглежда, че един град, но това е невъзможно! Самолета ни изглежда лек и странно плаващ във въздуха. Контролата не отговаря. От към нашия десен борд се приближава бързо странно на вид на въздухоплавателно средство! Има форма на диск и с блестящо излъчване. Сега се намира доста близо и мога да видя маркировките върху него. Това на свастика. Това е фантастично! Къде сме ние Какво се е случило? Отново търсихме контролата. Не реагира. Хванати сме в менгеме. Има някакво невидимо сцепление. Нашето радио пращи и един глас на английски език с лека форма на нордически или германски акцент ни каза: „Адмирале, добре дошли на наша територия. Ще ви приземя точно след седем минути. Спокойно адмирале, вие сте в добри ръце …“

„Бих искал да отбележа, че двигателите на самолета ни спряха да работят. Самолетът ни е под някакъв странен контрол и сега прави завой. Започва процес на кацане. Самолетът потръпва леко, сякаш е уловен в някакъв невидим асансьор. Движението надолу е незначително и се приземихме само с леко сътресение. Правя последни бързи записки в бордовия дневник. Няколко мъже приближават нашия самолет. Те са високи с руса коса. В далечината има огромен блестящ град, който вибрира с цветовете на дъгата. Не знам какво ще се случи по-нататък, но аз не виждам никакви признаци тези хора да носят оръжия. Чух глас с немски акцент да ме вика по име, за да отворя вратата на товарния отсек. Аз се подчиних.

После отидохме на борда на малък транспортен съд, платформа, но без колела. Карахме до града с изключителна бързина. Градът изглеждаше направен от стъкло в стил, който никога преди не бях виждал. Изглеждаше, че подобен на дизайна на Франк Лойд Райт, или може би по-точно една сцена Regers Buck ! Предложиха ни вид гореща напитка от нещо, което никога не съм опитвал. Беше вкусно. След около 10 минути, двама от нашите невероятни посрещачи ме поканиха да ги последвам. Нямах друг избор, освен да се подчини. Влязохме в нещо, което изглежда да е с асансьор. Слизахме в продължение на няколко минути, асансьорът спря и вратата се плъзна безшумно. После продължихме по дълъг коридор, осветен от розова светлина , която сякаш се излъчваше от стените. Едно от съществата подаде някакъв сигнал преди голяма врата. Преди това видях надпис, който не бях в състояние да прочета. Голямата врата се плъзна безшумно и бях поканен да вляза“.

Край на регистъра.

От тази точка натам, адмирал Бърд продължава по памет, тъй като никога не е продължил бордовия дневник и когато прочетете пълната версия, става много ясно защо е станало така. Цялата същност на бележките му е следната:

1 Бърд и неговият радист са закарани до блестящия град, който изглежда да направен от стъкло.

2 При пристигането, Бърд е разделен от радиста и се среща с „Магистъра“, който го информира, че те са навлезли в „подземния свят“ и да не се страхуват, защото „по-късно ще се върнат към повърхността“ . .

3 „Магистъра“ казва на Бърд: „Ние се интересуваме от вас, след като взривихте първите атомни бомби над Хирошима и Нагасаки в Япония и затова изпратихме нашите летящи машини до повърхността, за да разследват този случай, който вашата раса е направила … „. Той продължи като каза, че през 1945 г. и по-късно са се опитвали да се свържат с американците, но всеки път те са били изпълнени с враждебност и са атакували техните летящи машини.

4 „Магистъра“, обясни , че „ние сме обречени, ако продължаваме с нашата ядрена лудост … че няма никаква сигурност в нашата наука и, че когато най-големите военни конфликти станат факт, тогава плодовете на нашата култура ще бъдат стъпкани и всички човешки неща приравнени до огромен хаос.“

5 След този беседа, Бърд, паникьосан си взима учтиво сбогом с „Магистъра“ и се връща в самолета, заедно със своя радист. После е оставен да напусне вътрешния свят, носещ това предупреждение към жителите на света, на нас.

На 11 март 1947, при връщането си , адмирал Бърд присъства на обичайните разпити и дава следните показания, както е записано в техните военни регистри … „На заседание в Пентагона, военните се запознаха напълно с моето откритие и моето съобщение, което получих от “Магистъра”.

Всичко е регистрирано, президентът е уведомен. Сега съм задържан в продължение на няколко часа. Шест часа и 39 минути, за да бъдем точни.

Аз бях разпитван интензивно от враждебни сили и медицински екип и това беше изпитание за мен. Бях поставен под строгия контрол от мерки срещу мен, предписани заради международната сигурност. САЩ ми заповядаха да запазя мълчание за всичко, което съм чул в полза на човечеството. Невероятно! Те ми напомниха, че съм военен човек и трябва да се подчинявам на заповедите .“

24 декември 1956.

Последни записки: Последните години от 1947 г. насам, не са толкова спокойни. Сега правя последният си пост в този необикновен дневник. В края на краищата аз трябва да отбележа, че имам вяра, че този таен въпрос някога ще престане да бъде тайна, както ми заповядаха през всичките тези години. Това е напълно против моите ценности и морални права. Сега изглежда, че краят на тази дълга нощ идва и тайната не ще умре с мен, но истината ще надделее и затова ще я разкрия. Тя е единствената надежда за човечеството. Виждам съм полета на моя дух и той ще ме освободи. Аз изпълних моя дълг към чудовищния военно-промишлен комплекс. Сега завършва дългата нощ за Арктика, брилянтната зора на истината ще дойде отново и тези, които летят в тъмнината, ще се провалят. Защото аз съм виждал земята отвъд полюсите, центърът на великото Неизвестно. “ Адмирал Ричард Е. Бърд . Военноморските сили на САЩ.

Разказът на Бърд се потвърждава от запис, който изтече от руското военно разузнаване. Записът е направен от станцията Мир и показва гигантска дупка в Антарктида, точно както Бърд я описва! Бил е засекретен, но е изтекъл от служител на разузнаването:

!

 485 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)