В БЪЛГАРИЯ СЕ ВЕЕ САМО ЕДНО ЗНАМЕ И ТОВА Е БЪЛГАРСКОТО!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

В БЪЛГАРИЯ СЕ ВЕЕ САМО ЕДНО ЗНАМЕ И ТОВА Е БЪЛГАРСКОТО!

Честит ден на храбростта на всички българи! Да, ден на храброст, но не на българската армия! Тя вече е само един спомен! Благодарение на продажни правителства след 1989 г., и престъпния преврат срещу България, и правителството на Тодор Живков… българския национален суверенитет бе заличен! Ще припомня на позабравилите, че след влизането ни в „ЕС“ и особено в „НАТО“ България бе принудена да разпродаде и унищожи бойните си машини – над 6000 танка, 800 бойни изтребители, 2500 БТР-и, единствени в Европа с две бойни подводници, зенитни ракети и още…. Българската армия е достигала на брой над 130 000 души. На Балканите не е имало сила,която да смее да се опълчи! Българското разузнаване по ефективност на действия е било до 1989 на 3 -то място в света! Днес всичко това е история,българите са още по-бедни, българското небе се „пази“ от чужди, а българската национална гордост и чест са потъпкани! Днес се преименуват улици на чужди държави със съмнителен произход на държавно и културно управление, гори се българското знаме, но се окачва знамето на Украйна! Изпраща се българско военно оръжие за военен конфликт, в който по никакъв начин не трябва да се намесваме, заставаме срещу Руската федерация, даваме помощи за „украински бежанци“, прииждащи с джипове за хиляди евро, но оставихме пенсионери и млади да умират от глад!
Искам да отбележа, че българското знаме е създадено от Георги Раковски! То има специален езотеричен код, който пази българия! Цветното съчетание „бяло,зелено и чевено“ е характерно за ритуалното облекло на Орфичните общности. Бялото е символ на вярата, зеленото на надеждата , червеното на милосърдието! Позволят ли българите наши и чужди да се гаврят със знамето ни, като прикачват чужди флагове или го горят фашизирани бандеровци… ще ни заличат културно-исторически!
На малко хора им е ясно какво се случва в Украйна и още повече какво е Украйна!
Когато днес говорим за Русия, Украйна и Беларус, нека не забравяме, че навремето те са били в състава на една от най-древните български държави -Стара Велика България, или наричана още Кубратова България, съществувала през първата половина на VII век. Така че в историко-политически и социално-културен смисъл може да се твърди, че те са наши братски народи. Московското, Новгородското и Киевското княжество са били част от българската държавност и култура. Всичко онова, което ни свързва с братските народи в Украйна, Русия и Беларус трябва да стои в основите на нашата позиция!
Изгубим ли България…. губим всичко!!!

Публикация: Иван Тренев

 295 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)