ОТНОСНО ИСТИНАТА ЗА ИМЕТО НА „ИСТОРИЯТА“ НА ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

РЕДНО Е ДА СЕ КОРИГИРА ТАЗИ ВЕЗДЕСЪЩА ФАЛШИФИКАЦИЯ С ДУМАТА “ СЛАВЯНИ“, „ТРАКИ“ И „ПРАБЪЛГАРИ“! СЪЩЕСТВУВАТ АНТИЧНИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРИ! ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА И МИНИСТЕРСТВА НА ОБРАЗОВАНИЕТО ДО СЕГА НЕ НАПРАВИХА НУЖНОТО ЗА ПРАВИЛНОТО ОГРАМОТЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЗАЛИЧАВАНЕ НА ИДЕНТИЧНОСТТА НИ!
ТЪЖНО Е, ЧЕ ТАЗИ ФАЛШИФИКАЦИЯ ЗАВИСИ И ОТ ИСТОРИЦИТЕ, А ТЕ НЕ ПРАВЯТ НУЖНОТО ДА БЪДЕ ПОПРАВЕНА!

Конкретно – когато чете заглавието, написано лично от ръката на Паисий за неговата История човек, който чете съзнателно и честно забелязва следния факт: Думата на Паисий
„славѣноболгарскаѧ“ ( СлавЕноболгарскаЯ) съдържа буквата „Ѣ“ ( „Е двойно“, която се произнася със звуците – „Е“, „ЙЕ“, „Ъ“( КАТО ЪГЪЛ) и буквата „Ѧ“, която се произнася със звука „Я“( „Я“ като „Ябълка“) . НИКОГА И НИКЪДЕ В ПИСМЕНАТА И В ИСТОРИЯТА ПАИСИЙ НЕ Е БЪРКАЛ ДВЕТЕ БУКВИ: „Ѣ“ ( „Е ДВОЙНО“) и „Ѧ“( „Я“ като ябълка“). Или думата на Паисий „славѣноболгарскаѧ“ може да се произнесе според Паисий по следните начини: „славЕноболгарскаЯ“, „славЙЕноболгарскаЯ“ и „славЪноболгарскаЯ“. ПО НИКАКЪВ ДРУГ НАЧИН НЕ СЕ ПРОИЗНАСЯ „Ѣ“ ( „Е двойно“). А звукът „Ѧ“( „Я“) има собствен знак, а той е различен от „Ѣ“ . Ако НЯКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ ПАИСИЙ, НЕ ЗНАЕ ПАИСИЕВАТА АЗБУКА, НЕГРАМОТЕН И ПРЕДНАМЕРЕН ФАЛШИФИКАТОР МОЖЕ ДА ПРАВИ ПРЕСТЪПНАТА ЗАМЯНА НА ЗНАКА НА „Ѣ“ СЪС ЗНАКА НА „Ѧ“. ПАИСИЙ НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ДУМАТА „СЛАВЯНИ“. ТАКАВА ДУМА Е НЕПОЗНАТА ПО ВРЕМЕТО НА ПАИСИЙ. ТЯ Е ИЗМИСЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА ДУМА ПО ВРЕМЕ НА ОСМАНСКОТО ИГО ОТ РУСКОТО ДЪРЖАВНО И АВСТРОЙСКО УПРАВЛЕНИЕ! ДУМАТА „СЛАВЯНИ“ Е НАЛОЖЕНА НА ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ НАРОДИ ОТ ДЪРЖАВНОТО ИМПЕРСКО РУСКО УПРАВЛЕНИЕ. ВСИЧКИ СЕ ОБЕДИНЯВАТ С ДУМАТА „СЛАВЯНИ“, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЯТ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ЗАСЛУГИ НА СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ Е СЪЗДАЛА ТОГАВАШНАТА РУСКА ИМПЕРИЯ ( ДНЕС РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ), БЕЛАРУС, УКРАЙНА И ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ В ОСНОВАТА НА ЦЯЛАТА ЕВРОАЗИЙСКА КУЛТУРА И ДЪРЖАВНОСТ! ПАИСИЙ Е БИЛ НАПЪЛНО НАЯСНО С ДВЕТЕ КАТЕГОРИИ ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ, И НЯМА НИКЪДЕ НАПИСАНО ОТ РЪКАТА МУ ИЗМИСЛЕНАТА ДУМА “ СЛАВЯНИ“. СПРАВКА ЗА ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ДОПИТАТЕ ДО ПРОФ. ЕВГЕНИЙ САЧЕВ.( СПЕЦИАЛИСТ ПО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО И НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ)
Публикация: Иван Тренев

 510 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)