Внимание опасно! Украйна готви химическа провокация в Одеса

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Внимание опасно! Украйна готви химическа провокация в Одеса

Готви се химическа провокация срещу населението на Одеса.

Поради сериозността на заплахата трябва тази информация да се знае от всички, които могат да бъдат засегнати. Става въпрос за човешки животи. Спецслужбите на Киевския режим изпълняват извратените указания на западните си наставници играейки с живота на невинни хора. С една единствена цел- да бъде обвинена Русия.

 

 

 

Обектът на атаката се планира да бъде Одеският пристанищен завод — «АТ- ОПЗ». На територията от 250 хектара се съхраняват амоняк, карбамид, течен азот, въглероден диоксид и течен кислород- това е най-големият хъб в Украйна за претоварване и транспортиране на химически продукти по железопътни линии и амонячен тръбопровод.

 

 

На 4 април «ОПЗ» беше законсервиран, а всички служители бяха изпратени в платен отпуск, като им беше забранено да се появяват на работните си места.
През последните няколко дни официални украински медии многократно споменаваха за възможен „саботаж“ , «»диверсия» и последваща екологична катастрофа.

Помощ под формата на животоспасяващи средства вече е готова да бъде предоставена от Съединените щати, заявява Джен Псаки. Тоест, Джен Псаки казва, че ще САЩ ще предоставят помощ в случай на химическа атака или екологична катастрофа ( която именно САЩ планират да извършат в Одеса с цел  да обвинят Русия. И предварително подготтвят почват информационно.

 

Към момента в складовите помещения и хранилиша на ОПЗ има:

— амоняк 120 хил. тона;
— карбамид 80 хил. тона;
— метанол 48 хил. тона;
— течни азотни торове 36 хил. тона.

Екологичното бедствие може да засегне не само Одеса, но и съседни региони — Румъния и България (предполага се, че това ще подтикне страните от НАТО към по-активна помощ на Украйна).

 

Информацията за потенциална катастрофа на ОПЗ в Одеса циркулира в социалните мрежи от известно време, но днес информацията се потвърждава- и заплахата се признава за реална и от двете страни на фронта (от гледна точка на Киев, „заводът е опасен в случай на щурм и без миниране от СБУ“, с което обаче руската страна е добре запозната и не планира да го бомбардира). Но такива планове имат СБУ по инструкции от САЩ.

Последният Insider @LastOfRus не вижда по-добър изход за мирното население на Одеса -единствено своевременна евакуация.
Разбира се, западните медии и Генасамблеята на ООН в случай на катастрофа непременно ще «намерят виновни» в Кремъл- по старата схема » руснаците бяха»..
Но обикновените хора живеещи в Одеса- не само украинци, спомнете си, че има и българска диаспора там и много други националности, които остават незащитени, ако не бъдат евакуирани навреме…преди СБУ и западните им наставници да направят непростителна и жестока беля като химическа атака по собственото си население….

Следим темата, очаквайте подробности. Разпространявайте в сициалните мрежи, нека информацията да стига до колкото се може повече хора. Заедно можем да предотвратим беда. Силата е в истината..

Следвайте ни и в телеграм, ако в Facebook не ни намерите : https://t.me/NewsFrontBulgaria

Авто: Ася Зуан

 341 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)