ОТНОСНО ГАВРАТА С ВЛАДИМИР ДИМИТРОВ – МАЙСТОРА И БЪЛГАРЩИНАТА!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ОТНОСНО ГАВРАТА С ВЛАДИМИР ДИМИТРОВ – МАЙСТОРА И БЪЛГАРЩИНАТА!

ПО ПОВОД ЧУДОВИЩНИТЕ МОРАЛНИ ИЗТЪПЛЕНИЯ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ – НАЙ-ВЕЧЕ НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ИМАМ ДА СПОДЕЛЯ ДВЕ НЕЩА С БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ДЪРЖАТ НА НОРМАЛНИЯ ЧОВЕШКИ МОРАЛ:
1. ЕДИН НЕЩАСТЕН БАЩА ( НЕ МОГА ДА СЪОБЩА ИМЕТО ПО НЕГОВА МОЛБА ) ЗАЯВИ, ЧЕ Е ОТКРИЛ ШОКИРАЩА НОВИНА – СИНЪТ МУ ЖИВЯЛ В АВСТРИЯ – БИЛ СТАНАЛ ПЕДЕРАСТ! КОГАТО СЕ ИЗПОВЯДАЛ ПРЕД БАЩА СИ ТОЙ ЗАЯВИЛ, ЧЕ ТОВА СТАНАЛО ОЩЕ В ДЕТСКИТЕ МУ УЧЕБНИ ГОДИНИ. ОЩЕ ДОБАВИЛ, ЧЕ ВСИЧКИ ПЕДЕРАСТИ, КОГАТО ОСТАРЯВАТ СТАВАТ БЕЗУСЛОВНО ПЕДОФИЛИ!
МИСЛЕТЕ БЪЛГАРИ ЗА ЛИБЕРАЛНАТА МЕДИЙНА И УПРАВЛЕНСКА ВЪЛНА, КОЯТО ИЗБУХНА В БЪЛГАРИЯ И ЗОВЕ БЪЛГАРИТЕ ДА БЪДАТ ГОСТОПРИЕМНИ И ЛЮБЕЗНИ С ВСИЧКИ ИЗВРАТЕНЯЦИ – ПЕДЕРАСТИ, ПЕДОФИЛИ, ТРАНССЕКСУАЛНИ ИЗВРАТЕНИ И ПОДОБНИ!
2. ВТОРОТО, КОЕТО ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ Е – МОЕТО МНЕНИЕ, ЗА КОЕТО НЯКАК ШОКИРАНОТО ОБЩЕСТВО НЕ СЕ ДОСЕЩА. ТОВА Е СЛЕДНОТО: ИЗВРАТЕНЯЦИ, КОИТО ИЗВЕДНАЖ ИЗБУХНАХА В НЯКАКВО ТВОРЧЕСКО ВДЪХНОВЕНИЕ (АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА Е ПЛАТЕНА ИНИЦИАТИВА) ПО ИНТЕРЕСЕН НАЧИН СЕ НАСОЧВАТ КАРТИНИТЕ НА ЕДИН ОТ ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ ХУДОЖНИЦИ – МАЙСТОРА. ЗАЩО? ЗАЩОТО ТОЙ БИЛ РИСУВАЛ ЖЕНИ. БЪЛГАРИ, ТОВА НЕ СА ПРОСТО ЖЕНИ – ТОВА СА БЪЛГАРСКИ КРАСИВИ НОРМАЛНИ ЖЕНИ! ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ РЕШАВАТ, ЧЕ МОГАТ ДА ИЗВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЧЕ ТЕ ИСКАТ ДА ПОКАЗВАТ СВОИТЕ УРОДЛИВИ ФИЗИОНОМИИ – „ДРУГИТЕ ЖЕНИ“. НЕКА ГИ ПОКАЗВАТ. ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е КРАЖБАТА НА КАРТИНА НА МАЙСТОРА, КРАЖБАТА НА БЪЛГАРСКО КЛАСИЧЕСКО ИЗКУСТВО, ВЪРХУ КОЕТО ТВОРЧЕСТВО ТЕ ИСКАТ ДА ИЗПЛЮЯТ УРОДЛИВИТЕ СИ МИСЛИ! ТЕ ВЪРШАТ ДВЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ – КРАДАТ БЪЛГАРСКА КЛАСИКА( БЪЛГАРСКИ БИТ И НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО, ПРЕДСТАВЕНО ОТ МАЙСТРОА), ЗА ДА Я ФАЛШИФИЦИРАТ И ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,ЧЕ ТЕ СЕ ГАВРЯТ С ТАЗИ КЛАСИКА И ВЪРХУ НЕЯ ЛЕПВАТ ПРЕСТЪПНАТА СИ ИЗВРАТЕНОСТ! ПИТАМ ЗАЩО НИТО ЕДНА МЕДИЯ, НИТО ЕДИН АДВОКАТ, НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ НОРМАЛЕН ХУДОЖНИК, НИТО ЕДИН УПРАВЛЯВАЩ МЕДИЯ И НИТО ЕДИН ПРАВИТЕЛСТВЕН ЧОВЕК ДАЖЕ ПИТАМ И ЗАЩО ПРЕМИЕРЪТ ПЕТКОВ НЕ ИЗЛЕЗОХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА – КОЯТО И ДА ИЗБЕРАТ, ТЯ ЩЕШЕ ДА ПОЗВОЛИ – И ДА ПОПИТАТ ТЕЗИ ИЗВРАТЕНИ ХОРА ЗАЩО ВЪРШАТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ? НЕЩО ПОВЕЧЕ МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА ДАДЕ 10 000 ЛВ И ЗЕЛЕНА УЛИЦА ДА МЪРСУВАТ!

Публикация: Иван Тренев

 293 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)