ВЛАДИМИР ДИМИТРОВ – МАЙСТОРА В УСТАТА И ДЕЛАТА НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!!!…

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Когато налагаш волята си да изгледаш от игла до конец публичната(медийната) изповед на едно вторично двуного създание, съвсем човешки въздъхваш: „Боже, упази“ и се кръстиш с искрено сърце. Прозирното усилие на създанието да изглежда естествено с излишък от нежестикулации, с „немирната“ глава в неизброими ракурси на различност и с глас(чето) на(само)убеждението е най-малко отегчително за медицински кадри и явно отблъскващо за просто-човек!
Времената са доказали, че българите са мъжки мъже и българките – царствени жени! Днес ни поднасят министерската „културна“ инжекция за артистичното различие на някой си Михаил Вучков, възприемащ се като „първи хомосексуален герой“. Помощ за това, казах вече, оказва лично г-н Министъра на културата. Състрадателно на бедния хомосексуален герой Михаил Вучков му се отпущат персонално 10 000 ( десет хилядарки), във връзка с бликналата му идея да направи Вторий февруарий – чисто Божий ден – хомосексуален празник! Въпросът е: кой даде на един обратен индивид 10 000 лв да открадне художествено-творчески фон на Великия български художник Владимир Димитров – Майстора, за да лепне върху него ОТЧАЯНИЯ СИ ИЗВРАТЕНЯЧЕСКИ ВКУС, ТОЕСТ ДА ЛЕПНЕ ФИЗИОНОМИИТЕ НА ОТРИТНАТИТЕ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ ОТ ОБЩЕСТВОТО! Аз разбирам сълзливото самарянство на министъра на културата към „нищия“, тоест отритнатия от нормалното човешко общество, тоест към педераста, към хомосексуалиста Михаил Вучков и компания, но непонятно е престъпното подхвърляне на държавни средства – бюджет от министерството, и изпълнено от министерски хора. 10 000 (десет хиляди) лв. се дава на хомосексуалиста, на педераста Михаил Вучков да открадне от национална култура на България за една скверна и извратена мисъл! Пита се още дали идеята е наистина тръгнала от това улично ниво или има високи идеолози, тъй като в Министерство на културата завеждащ експертната комисия за одобрение на това хомосексуално мероприятие към Национален Фонд Култура е хомосексуалистът Симеон Василев! Устройството на Министерство на културата и съответния фонд имат своите устави и законов ред как се одобрява едно културно мероприятие. Винаги и е задължително да има конкурс, конкурсна комисия с участието на обществеността и правови служители. Пита се хомосексуалистът Симеон Василев правел ли е такава комисия за културен конкурс и одобрение за конкретното педерастко мероприятие!
Зад инициативата застава ФОНДАЦИЯ „SINGLE STEP“, ONLINE ИЗДАНИЕТО „OUT.BG“, СТРАНИЦАТА НА „НЕ НА НЕТОЛЕРАНТНОСТТА“ И ФИЛАНТРОПА ГЕОРГИ БАЛИНОВ! Моето мнение е да бъде оповестено името на министъра и членовете в комисии, дали разрешени за 10 000 лв народни пари! Да се дадат под съд за кражба на българско нациноално културно богатство от хомосексуалисти в т.ч. на първо място Михаил Вучков и всикчки от министерството, които са разрешили последователно тези 10 000 народни пари! Да се даде пълно обяснение с доказателства за задължителната информация на българите в чужбина – запознати ли са с тази гавра на културното българско наследство и ако има такива да бъдат по служба и именно съобщени!

Публикация: Иван Тренев

 636 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)