БЪЛГАРИТЕ СА ПЪРВИ НА БАЛКАНИТЕ! АХИЛ Е БЪЛГАРИН!!!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

БЪЛГАРИТЕ СА ПЪРВИ НА БАЛКАНИТЕ! АХИЛ Е БЪЛГАРИН!!!

НИЕ БЪЛГАРИТЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СИ ВЛЕЗЕМ В ПРАВОМОЩИЯТА НА СУВЕРЕНА НА ДЪРЖАВАТА НИ!
Троянската война е водена от българи!
В „Хронография“ на летописецът Йоан Малала пише: „пристигна с атридите и самси Ахил със своя собствена войска, наричани някога мирмидоняни, а сега БЪЛГАРИ, 3000 души.“ Това сведение е отразено и в старобългарския превод на „Илиада“, направен при Симеон Велики в Преславската школа. За връзката на мирмидоните с българите се споменава и от Йоан Цеца, който пише: “ и тогава всички пристигнаха в Авлида с кораби, и заедно с тях Ахил, синът на Пелей и на Тетида, дъщерята на философа Хирон, водейки войска от хуно-българи-мирмидонци на брой две хиляди и петстотин.
За това, че гърците идват от Северна Африка, а не са местно население на балканите говори Херодот. Херодот обяснява как дедите на южните ни съседи донасят култове от Египет. Той твърди, че дрехите на гърците имат прилики с дрехите, типични за населението на Либия( позната като древна Африка, като древното й население било известно като либийци.) Ценно сведение е, че северноафриканските номади и гърците имат едни и същи погребални обреди. Херодот обяснява, че благородническата прослойка на дорийците е от египетски произход. Есхил описва гърците като тъмнокожи, идващи от Африка! Приний казва, че названието на Пелопонес е Пеласгия( на името на античните българи) Херодот знае, че в древни времена територията на Гърция се е наричала Пеласгия ( антични българи -пеласги).
Титанът Революционер и учен Георги Раковски доказва всичко това и още, но е умишлено пренебрегван от наши и чужди учени, за да няма силна държава и нация България! Ние българите сме потомци на старите балканци, преки техни наследници и най-старото население на Европа!

Публикация: Иван Тренев

 1,009 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)