Истината за Ковид и “златния” милиард!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Как става така, че ВСИЧКИ, ама всички лидери в НЕВЕРОЯТЕН синхрон се съгласяват да продадат ДНКто на сънародниците си и да инсценират тази долна ПЛАНдемия?
С какво ги държат? Каква е най-мощната мотивация на света?
НЕ, НЕ СА ПАРИТЕ.
Има нещо много по-важно от мангизите и това е живота и здравето.
Съществува технология за генно редактиране CRISPR CAS 9, с която може да се премахнат дефектни гени на рак, диабет, глаукома, сърдечни заболявания, множествена склероза и т.н. Човек, на който са му коригирани гените за тези заболявания, може да живее в пълно здраве до 120-150 години и повече.
Със същата технология могат да бъдат премахнати гените на интелекта и интуицията и човек да бъде превърнат в ПЪЛЕН ДЕБИЛ, служебен човек.
В момента на земята живеят около 7 милиарда души.
Няма никаква възможност живота и здравето на всички тези хора да бъдат подобрени с CRISPR CAS 9 и MED BED защото света ще се пренасели за 20 дни. (В Индия жените раждат по 7-8 деца и няма как да бъдат убедени да използват противозачатъчни, пробвано е многократно). Ако хората спрат да умират за една седмица земята ще се пренасели.
Само 1 милиард души (дори 500 000 000) могат да се възползват от тази технология, без за Земята да настъпят необратими последици.
Затова е взето решение да се евтаназират около 6 милиарда души, за сметка на Златния милиард. След края на този ГЕНОЦИД, на света ще живеят САМО дълголетници, без болести, без страх от смъртта.
Разменната монета, с която убеждават лидерите на държавите да продадат своите съграждани и да вземат участие в долната пропаганда и манипулация, наречена К0вид, е именно CRISPR CAS 9.
На президентите и здравните министри им се обещава, че ще бъдат включени в Златния милиард (те и техните семейства), ако съдействат за ГЕНОЦИДА, наречен КУР0на-бесие.
Не е за „пари“, не е дори и със заплахи (въпреки че и това го има). Става въпрос за предложение, на КОЕТО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ!!!
Затова Кирчо, Кокочро, Радев, Кристалина Георгиева, Боко, Стойчо и другите гниди са УХИЛЕНИ ДО УШИ когато въвеждат Зелените сертификати.
Затова се наблюдава УДИВИТЕЛЕН синхрон между лидерите на всички нации, участващи в ГЕНОЦИДА КУРона. Те знаят КАКЪВ Е ЗАЛОГА.
С „тестовете“ се вземат ДНК проби, а с „в@ксините“ се провежда генно редактиране.
1. На един милиард души ще бъдат подменени дефектните гени и тези хора ще живеят в пълно здраве около 150 и повече години
2. Останалите 5 милиарда ще бъдат генно редактирани до служебни хора. Те ще имат сегашната продължителност на живота – 60-80 години и/или дори ще бъдат евтаназирани в болниците уж че били умрели от Коби.
Затова на официалния сайт на СЗО са публикувани ПРЕПОРЪКИ ЗА ГЕННО РЕДАКТИРАНЕ. Gene editing framework.
Затова и Путин и Тръмп са инвестирали в CRISPR CAS 9, MED BED и провеждат МАСИРАНА ДНК паспортизация ID 2020.

Източник : интернет

 629 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)