Как системата изведе милиони българи от България и защо?

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Как системата изведе милиони българи от България и защо?
Никой няма да ви го каже и няма къде да го научите, защото това е строго секретно. Този секретен грандиозен план, беше изготвен през 1970 година. Неговото кодово име е „СИН ДИАМАНТ” и стартира своето изпълнение през 1972 година. В тази година започва началото на края на цивилизацията, каквато съществува и каквато познаваме. Процесите за промяна на геополитическата обстановка в световен мащаб, започват да се случват със закономерна последователност, във всички точки определени като зони за стратегическо влияние и за постигане на нов световен ред.
За съжаление, един от основните лостове за постигане на нов световен ред е войната. Чрез нея се създават оптималните условия за осъществяване на този план, който цели разслояването и противопоставянето на различните раси, чрез икономически, верски, демографски и културни различия. Предизвикването на хуманитарни кризи, геноцид и разрушаването на цели държави, доведе до миграция и икономически колабс на всички континенти. С падането на желязната завеса и приключването на студената война, светът попадна в идеалните условия за изпълнение на този пъклен план. Капан построен специално за нищо неподозиращото човечество.
Беше разрушен комунистическият модел на развитие в арабския свят и върнат радикалният ислям, като основен и единствен път за консолидиране на верска основа. Същото се случи и с източно европейските социалистически държави изграждани, след втората световна война, чрез идеологията и доктрината на Комунизма.
Краят на 20 век бе ознаменуван с множество военни конфликти в определените зони за стратегическо влияние, с което започна извеждането на огромни маси от хора от тях и заселването им в уж по развитите икономически и мирни райони на планетата.
Двадесетте години на 21 век развиха тези процеси в световен мащаб. Днес виждаме кулминацията, а утре ще берем плодовете на „Новият световен ред” .
Това е много сбит прочит на общата картина, но целта ми е да дам яснота за това, което се случва с България, която е една от зоните за стратегическо влияние и от която с икономически лостове и вътрешно политическа репресия, се извежда коренното население. Милиони бяха подмамени от идеята за по добър живот, в уж по-развитите страни от Европа и света.
Сформирането на ЕС и премахването на границите като пречка за миграция, улесни и ускори процесите по извеждане и освобождаване на място за информираните и заинтересовани субекти, разполагащи с огромен финансов ресурс. Това е планираната скрита инвазия, която под формата на заеми от банковата система, която тези субекти притежават, основават инвестиционни фондове и организират икономически тръстове уж за подпомагане и развитие а в същото време разчистват и уреждат терена за бъдещото си настаняване. Така световното правителство, на черната аристокрация и техните корпорации, си купуват цели държави и правителства, чрез които бавно и по план, точка по точка полагат основите на новия световен ред.
Тук е момента да си зададем въпроса:
„Каква е причината и необходимостта от налагане на нов световен ред?!”
Ще се опитам да отговоря на този въпрос, който мнозина от вас не са си задали, макар да са чували за това и отдавна е трябвало да си зададат.
Причината е, че черните аристократи от така нареченото световно правителство, знаят какво предстои! За това уведомените избраници от световният елит се стремят да оцелеят, като влагат огромен ресурс да задържат властта и контрола над човечеството. Всичко това е с оглед на предстоящите циклични промени в облика на планетата и заради неизбежно повтарящите се периоди на климатични промени и тектонични процеси.
В последните години тези процеси се ускоряват. Световните марионетни правителства няма да предприемат никакви мерки, не защото нямат желание или не е по силите им. Напротив, те умишлено не предприемат действия човечеството да бъде информирано за това което предстои. Всичко е много добре планирано и замаскирано със войни, сложни политически процеси и манипулации. Всичко това води до желаният резултат, унищожение и изтласкване на хората живеещи в зоните за стратегическо влияние. Тези зони са определени като точки, които ще повишат шансовете за оцеляване на определени групи от избрани, след настъпването на отдавна прогнозираните природни катаклизми.
Не еднократно съм публикувал картата със зоните за влияние. Там може да видите къде е България и къде се намирате вие в момента. Предоставил съм тази карта за да ви даде възможност да се ориентирате и да направите нещо по въпроса, за своето оцеляване. Ако това не ви дава повод да се замислите и да направите нещо по въпроса за себе си и за своите семейства, скоро никой няма да може да ви помогне. Не ви принуждавам да ми вярвате и не си натрапвам мнението, дори ми се иска това, което споделям да не е истина, но съм длъжен пред съвестта си да ви го споделя, за да сте информирани навреме.
Какво се случи с България и българите през последните 30 години?
Във връзка с плана за нов световен ред има план и за България, както и за всички държави, които попадат в зоните на влияние и в зоните за “сигурност”, където се извеждат хората от зоните за влияние.
Чрез лостовете на властта, народопсихология, политически и икономически гнет, в мъглата и мътните води от падането на желязната завеса и по точно разчетен общ план, в нашето съзнание държавата се обезличи като нещо, което е било символ за опазване на личните, обществените и националните интереси. Това създаде усещане за несигурност, а хората водени от подтиквания инстинкт за самосъхранение и подмамени от бутафорния лъскав облик на зоните за отвеждане, милиони бяха изведени от България и други страни, попадащи в зоните за влияние и сигурност. Това създаде непринуденото убеждение, че света отвъд завесата е еталон за просперитет и благоденствие. Така беше затвърдено убеждението, че всички ние живеем в страна втора категория. Страна която не може да ни осигури нормален начин на живот и съществуване. Тази конспиративна манипулация съвсем съзнателно изведе милиони от отечествата и под формата на илюзорна свобода и търсене на щастие, ни разсели по целия свят….
Тази схема за доброволно напускане на определени територии сработи перфектно и огромни маси от хора, се насочиха като мухи на мед, към лъскавите капани, определени като зони за отвеждане и “сигурност”. Зоните, в които стотици милиони ще намерят своята гибел…
И докато Вас ви извеждат от България, на ваше място се заселват други хора. Те идват от там, където отивате вие. Онова мечтано, лъскаво, бутафорно място, където виждате реализацията на своите блянове, но от което може би никога няма да се върнете. Не си мислете, че тези, който идват на ваше място са неподготвени като вас! Те идват тук информирани. Идват знаещи трудният за научаване български език, интегрират се лесно в обществото и бизнеса, обезпечени са финансово и знаят онова което Вие не знаете. Това им гарантира оцеляването в обозримо бъдеще, докато вие няма как да знаете, че доброволно се обричате на робство и гибел.
Доказателство за предстоящата масова подмяна, са строежите на цели градове, комплекси и сгради, в които не живее никой. Изкупуването на стратегически обекти от чужди компании, контрола на енергийната и комуникационната система, изкупуване на огромни територии земеделска земя, водни басейни и контрол над питейната вода, селскостопанското производство и добивите на природни ресурси. Всичко това е приоритет на национална сигурност, която е в ръцете на онези, които назначават правителствата и президентите, в държавите попадащи в зоните за сигурност и стратегическо влияние.
Това се случва по цял свят, в България и в повечето балкански държави!
Превземането на територии без да разберем, че са ни ги превзели, е добре организирано и се изпълнява по план от агентурните служби на световното правителство. Целта е да бъдем техни слуги без да знаем, че това се е случило. Обикновеният българин няма как да осъзнае това, защото е заслепен от своите жизнено важни нужди за оцеляване и му е втълпено, че в лицето на узурпатора вижда своя шанс за спасение. С негова помощ и обещания за по добър живот и справедливо заплащане на вашия труд, Ви извеждат от отечеството и ви имплантират в среда, от която трудно можете да излезете вече, защото заживявате в преследване на мираж. Системата ще направи всичко възможно да ви убеди да останете и да не си тръгнете от там, където са ви отвели. Ще направят всичко да ви сбъднат мечтите и ще ви задържат там където сте до момента, в който вече ще е късно да си тръгнете, защото в този момент всички граници ще бъдат затворени и ще се наложи да посрещнете това, за което сте били изведени, в определената за тази цел зони.
Простете ми, че ви казвам всичко това…!
17.11.2019г.
Емил Андреев

 756 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)