КОВИД НЕ Е ВИРУС, А БАКТЕРИЯ!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

НАПРАВО ШОК !!!!

Сингапур стана първата страна в света, която извърши аутопсия на тяло с C # O # VI # D-19. След задълбочени изследвания беше установено, че C # o # v # i # d-19 не съществува като вирус, а като бактерия, която е била изложена на радиация и причинява човешка смърт чрез съсирване на кръвта.
Установено е, че C # o # v # i # d-19 причинява кръвни съсиреци, което води до съсирване на кръвта при хората и причинява съсирване на кръв във вените, което затруднява дишането на човек; Тъй като мозъкът, сърцето и белите дробове не могат да получат кислород, хората умират бързо.
За да открият причината за липсата на дихателна способност, лекарите в Сингапур не спазиха протокола W # H # O и извършиха аутопсия на C # O # VI # D-19.
След като лекарите отвориха и внимателно прегледаха ръцете, краката и другите части на тялото, те забелязаха, че кръвоносните съдове се разширяват и се пълнят с кръвни съсиреци, което възпрепятства притока на кръв и също така намалява притока на кислород в тялото, причинявайки смъртта на пациента. След като научи за това проучване, Министерството на здравеопазването на Сингапур незабавно промени протокола за лечение на C # o # v # i # d-19 и даде аспирин на положителните си пациенти. Те започнаха да дават на пациентите аспирин 100 mg и Imromac. В резултат
на това пациентите започнаха да се възстановяват и здравето им започва
да се подобрява. Министерството на здравеопазването на Сингапур евакуира повече от 14 000 пациенти за един ден
и ги изпрати у дома.
След период на научни изследвания, лекарите в Сингапур обясниха метода на лечение, като казаха, че болестта е глобална измама:
„Това не е нищо друго освен вътресъдова коагулация“ (кръвни съсиреци). Метод на лечение:
антибиотични таблетки,
противовъзпалителни, антикоагуланти (аспирин).
Това показва, че болестта може да бъде излекувана.
Според други сингапурски учени респиратори и интензивно отделение никога не са били необходими. Протоколи за тази цел вече са публикувани в Сингапур.
Китай вече знае това, но никога не е публикувал докладите си.
Споделете тази информация с вашето семейство, съседи, познати, приятели и колеги, за да се отърват от страха от C # o # v # i # d-19 и да разберат, че това не е вирус, а бактерия. Само хората с много нисък имунитет трябва да бъдат внимателни. Жертвите трябва да приемат Asprin-100 mg и Apronik или Paracetamol 650 mg.

Източник: Министерство на здравеопазването на Сингапур Разпратете допълнително по всички групи и т.н. нека възможно най -много хора да видят това.

 899 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)