КОВИД НЕ Е ВИРУС, А ХИМИЧЕСКО ОТРАВЯНЕ С ГРАФЕН-ОКСИД!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Хирургическите маски, които се продават по магазини и аптеки, и се налагат да бъдат слагани върху лицето ни съдържат графен-оксид!
Тестовете за Ковид ( PCR и антиген) също съдържат голямо количество графен оксид! PCR и антиген тестовете съдържат наночастици графен – оксид, затова разни „вирусолози“ по Тв ни убеждават да си правим „антигенен тест.“ Ваксините за Ковид ( всичките варианти – Астразенека, Модерна, Спутник) също съдържат значително количество нано частици графен оксид! Това са резултат от електронна микроскопия и спектроскопия направена на всички видове „ваксини“, „тестове“ и маски! Научните проучвания са направени в различни институти, лаборатории и университети! Обикновените ваксини върху грип също съдържат нано частици графен – оксид( Изследване на Уанг, Гонзалес и др.) Всичките ваксини до една, дори и новите интраназални ваксини за деца съдържат огромни количества графен оксид.
Графен оксидът е ТОКСИН, който образува тромби в човешкия организъм. Графен оксида сгъстява кръвта и причинява коагулация!
Графен оксидът уврежда ИМУННАТА СИСТЕМА и човек става податлив на всякакви заболявания, защото проваля оксидативния баланс и резервите на глутатион(антиоксидант).
Ако се повиши дозата на графен-оксид в организма се получава КОЛАПС НА ИМУННАТА СИСТЕМА изразена в така наречената ЦИТОКИННА БУРЯ!
Натрупването на графен-оксид в белите дробове причинява двойна бонхоплевмония нанотоксикоза( видимо на рентген) и се преценява като четвърти стадий на рак! В устата има метален вкус!
Има три начина за вкарване на графен-оксид в телата на хората:
1 – едновременно пръскане с нанро нано-аерозоли
2 – маски, „тестове“ и „ваксини“
3 – хранителни продукти.

Редовното вдишване на графен-оксид от пръсканията с кем трейл причинява възпаление на носните лигавици, загуба на обоняние и подобно на синузит запушване на нос! Графенът попаднал в организма придобива магнитни свойства. На това се дължи, че много хора по света, ваксинирани или не лепят метални предмети по ръцете си, по гърба, на гърдите или на нястото на ваксината.
Няма вирус на КОВИД! СИМПТОМИТЕ НА ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ СЕ ПРИЧИНЯВАТ ОТ ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ГРАФЕН-ОКСИД В КРЪВТА!
Измисленият „вирус“ SARS-CoV не съществува! ТОВА СА НАНО-ЧАСТИЧНИ ГРАФЕН-ОКСИД!
ЗАТОВА НИКЪДЕ В СВЕТА НЯМА ИЗОЛИРАН КОРОНА ВИРУС И НЯМА И ДА ИМА ПРЕЧИСТВЕН ВИРУСЕН ИЗОЛАТ НА КОВИД. Това се признава писмено от всички здравни институции по света !
Истината е ,че този „вирус“ е натрупване на нано-частици с кем трейл и „тестове“, маски, ваксини и т.н.
Графен-оксида е основна съставка на аерозолите, с които се пръскат ежедневно хората!
Графен-оксида увеличава електропроводимостта като на въздуха така и на телата на хората!
5G честотите активизират графенните нано-частици и във въздуха и в телата на хората. Така по-бързо се изхабяват естествените антиоксидантни резерви на организма от глутадион. Това става с пускането на новите 5G честоти. Затова по време на пандемията навсякъде по света се монтираха новите 5G антени! ТЕЗИ АНТЕНИ СЕ ПОДДЪРЖАТ ОТ СПЕЦИАЛНИ ВОЕННИ СЛУЖБИ НА ВСИЧКИ СТРАНИ! В ТАЗИ СПЕЦ ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ НАСЕЛЕНИЕТО УЧАСТВАТ ВСИЧКИ СЕКРЕТНИ ВОЕННИ СЛУЖБИ НА ВСИЧКИ СТРАНИ!
Например през „грипната кампания“ през 2019 г се въведоха графенните нано-частици в т.н. „ваксини“ срещу грип“, които не са никакви ваксини и се направиха експерименти как въздесйтва 5G честотата на нано-частиците в телата на хората! Резултатът беше, че облъченият с 5G човек има в тялото големи количества графн, получава симптоми на КОВИД и има усилен магнетизъм на тялото!
ПИЛОТНИЯТ ПРОЕКТ НА 5G плюс ГРАФЕН беше пуснат в УХАН през ноември 2019 г. Така се получиха първите симптоми на „пандемията.“
Версията за прилепа и зоонозата са умишлено пуснати за дезинформации!
Въвеждането на Графен в човешкото тяло е много по-зловещо, отколкото до сега си представяхме! ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО УЧАСТВАТ В ЗАГОВОРА ПИЯТ АНТИДОТ!
Те налагат на хората да си правят процедури „тестове“, маски, ваксини, които потенциално ги разболяват от ИЗМИСЛЕНИЯ вирус.
СЛЕД КАТО ВЕЧЕ ЗНАЕМ, ЧЕ КОВИД НЕ Е ВИРУС, А ХИМИЧЕСКО ОТРАВЯНЕ С ГРАФЕН МОЖЕМ ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ С АНТИ-ДОТ, КОЙТО УВЕЛИЧАВА АНТИОКСИДАНТА ГЛУТАТИОН!
ГЛУТАТИОН GHS Е НАТУРАЛЕН АНТИОКСИДАНТ!
СЕГА МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ГОЛЯМАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ МЕДИИТЕ. НИВАТА НА ГЛУТАДИОН GHS СА ВИСОКИ ПРИ МАЛКИТЕ ДЕЦА, ЗАТОВА КОВИД СЕ СРЕЩА РЯДКО ПРИ ДЕЦАТА!
Глутатионът е „главният“ антиоксидант, пряко свързващ се с окислителните съединения, които увреждат клетъчните мембрани, ДНК и производството на енергия. Той директно неутрализира широка гама окислители, включително супероксид, азотен оксид, въглеродни радикали, хидропероксиди, пероксинитрити и липидни пероксиди.
ПРИ ХОРА НАД 65 ГОДИНИ НИВАТА НА ГЛУТАДИОН спадат! По никакъв начин не се ваксинирайте!!!

Публикация – Иван Тренев

 10,474 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)