САМУРАЙ Е ДРЕВНОБЪЛГАРСКА ДУМА И ОЗНАЧАВА ДОСТОЕН, ЧЕСТЕН ЧОВЕК!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

По повод опазване на националната сигурност на България искам да споделя важна информация, но за мислещите глави!

Китай, Япония и Русия се опитват да втълпят по всевъзможни начини чрез кражби и фалфишикации на света,че от тях произлиза всичко! Днес по цял свят и особено в България Китай и Япония финансират редица арехологически разкопки, проучвания и пропаганда за японистика, китаисткика и източна култура! Това е в основата на Националната сигурност на тези държави! Те много добре знаят какво свързва тях с България и че от България започва всичко!

Думата Самурай е съставена от „САМО/ ШАМО“, от „РА“ и частицата „Й“. Тя означава достоен, честен, добър и интелигентен човек! Това е в корена на древните бойци! Думата произлиза от санскритски език ( най-древният език, от който произлизат всички останали езици), който език е древнобългарски! „Само“ означава името на Шамо/Само – Първият известен владетел на древните Българи, отбелязан в китайските хроники от октомври 2137 г. пр. Р.Хр, „Ра“ – от Бог „Ра“ – богът на древните българи и частицата „Й“ за принадлежност!

Днешните политици, историографи и всички други трябва да се замислят за националната ни сигурност, която включва националната ни идентичност! На път сме да изчезнем като народ и един ден да ни изучават по учебниците като индианците! Днес не желаят да ни признаят като първата най-стара нация в света, от която произлизат първите писмени знаци, първите монетарни системи, първото и най-ранно обработено злато и т.н. Трябва да се налеят пари в образованието и културата, и да се създаде специален културно – просветителски център за образоване на българите, за да може да намерят себе си, да познаят сами себе си и да продължат достойно развитието на българската нация! В противен случай – има голяма опасност от демографското ни заличаване!

Иван Тренев

 1,271 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)