Строго секретно! С обосновани предположения!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Получихме „строго секретна“ информация с „обосновани предположения“ по последните шпионски скандали и диверсии и решихме да я споделим с вас.

Открита е документацията на диверсионната операция в Чехия, извършена от руските агенти от ГРУ „Петров“ и „Баширов“.

Прилагаме фотокопие:

 

От записи на наши партньори, които като сериозна медия отказваме да назовем, с обосновано предположение можем да цитираме разговорът между руските агенти „Петров“ и „Баширов“ и президента Путин.

Прилагаме доказателство за твърденията си:

 

От разговора става ясно, че освен взривовете в Чехия, те се отговаряли и за отравянето на английският шпионин и бивш руски офицер Сергей Скрипал, както и за отравянето на руския опозиционер със западно финансиране – Алексей Навални. Явно в Кремъл имат остър недостиг на кадри и на двама души разчитат всички специални служби на Империята.

 

 

Чешкият президент Милош Земан заяви, че в отчетите на чешкото контраразузнаване не е имало доказателства за руска следа за взривовете в оръжейните складове и изказа предположение, че скандалът може да е резултат на игра на специалните служби. Това изказване, с висока степен на вероятност, можем да кажем, че е доказателство, че Земан е агент на Кремъл.

След предоставените от уличеното в корупция чешко правителство „убедителни доказателства“ за взривовете в Чехия и връзката с България, веднага беше задействан друг руски агент.

 

 

Бившият министър на МВР Цветан Цветанов коментирайки взривовете, многочислените опити за отравяне на „безсмъртния“Гебрев и взривовете в България заяви в интервю: „винаги се е работело по няколко различни версии“… „и дори и да не можеш да докажеш някакво въздействие, което е имало от руска страна“… Е, какво да добавим, винаги може да се предполага, но със заявлението си Цветанов направо саботира усилията на прокуратурата, заявявайки, че явно не може да се докаже..Или можем да предполагаме, че Цветанов също е агент на Путин и пречи на внезапния проблясък на органите за случаи от преди 10 години. Е, все пак Цветанов също започва с обоснованите предположения. Прокуратурата представи „обосновани предположения“ за участието на руски агенти във взривовете в България за последните 10 години. В тези внезапни, малко позакъснели разобличения няма нищо странно. И ето ново потвърждение – в деня на пресконференцията на прокуратурата – ГРУ с висока степен на вероятност демонстративно е запило още един оръжеен склад. Просто така, за да им се присмее.

 

 

 

Руската диверсионна дейност можете да потърсите сами в интернет, оглеждайки се за инциденти. В същия ден на конференцията можем да предположим, че руските агенти са почиствали мястото за конспиративни срещи и направо са решили да запалят хотела, в който са били, за да прикрият следите си. Можем да предположим, че са се уплашили от „детайлната и категорична“ информация от разследването.

ГРУ замита следите си!

 

 

И така, следете какво ви казват по медиите заинтересованите лица, те никога не лъжат в свой интерес.

А това, че в Чехия скандалът има икономически последствия и бе причина за отстраняването на руската компания „Росатом“ от възможността да строи нова АЕЦ там, е напълно случайно! Конкуренцията няма нищо общо!

Случайно е също, че скандалите се ползват за опити за изтласкване на Русия от енергийния пазар в Европа и доставките на газ. Случайност е, че от това искат да се възползват САЩ. Дали пък да не направим обосновано предположение, че и в България ще има икономически последствия след скандала с взривовете….Ние може и да се шегуваме, но не започваха ли твърде често да си правят „шега“ с нас…И за финал – една загадка. Открийте разликите, но и приликите!

Колко ли общо имат двете картинки като същност:

 

Или ………..

Взеха да се появяват обвинения и към главния прокурор Иван Гешев, че бил другарувал с руския главен прокурор Юрий Чайка. След като „докаже руска следа“, да не се окаже, че и той на подсъдимата скамейка. Все.. обосновани предположения…

 895 Посетена,  1 Общо четения

admin

By admin