5G – Най-върховното оръжие за обезлюдяване на Човечеството

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Биография на Клер Едуардс (по нейни думи):

..“Искахте да ви напиша някакъв вид биография и изглежда, че е особено предизвикателно като стигнем до същото. Има толкова много нишки към тази история, и е толкова невероятна, че стига най-малкото до времето на Дарвин.“

Завършила съм френски език и литература, и имам магистър по между-културна компетентност. Аз съм бивш редактор към ООН и провеждах обучения в ООН по между-културно писане. Докато бях в ООН, дълги години редактирах всички документи на Комитета на ООН за мирното използване на космическото пространство и неговите правни и научно-технически подкомитети (такива, че съм запозната с космическото право и конкретните въпроси, които предизвикват безпокойство относно използването на космическите орбити).

Аз съм бикултурна (между английска и ирландска връзка) и съм живяла в шест различни държави (Англия, Франция, Чехия, Япония, Тайланд и Австрия). Говоря английски, френски, японски и немски в този ред на компетентност.

Работих в ООН 18 години като редактор, коригирах и проверявах фактите на официални документи и публикации, които включваха темите за тероризма, наркотиците и космоса. Бях разтревожена, когато поставиха обществени точки за достъп с много високи нива на електромагнитно излъчване във „Виенския международен център“ през декември 2015 г. Никой не послуша моите предупреждения, така че затова накрая се изправих пред генералния секретар на ООН на 14 май 2018 г., след като вече се бях пенсионирала (Член на персонала на ООН: 5G е война с човечеството).

Това доведе до моя принос към „Международния апел за спиране на 5G на Земята и в Космоса“, съавторство и редактиране, и администриране на превода му на 30 езика. Това беше първото обжалване за EMR, което придоби популярност сред обществеността. Така станах нещо като непрофесионален експерт по 5G и опасностите, и историята на електричеството, което доведе до разбирането ми, че 5G е оръжие, и че всъщност безжичната технология като цяло е оръжие от самото и начало. Човекът, който за първи път определи така наречените насоки за безопасност, беше нацистки учен (Операция „Кламер“), който преди това е работил в „Института Кайзер Вилхелм по антропология, човешка наследственост и евгеника“!

Обжалването беше прецакано, ефективно от Римския клуб, миналия декември, точно защото беше толкова успешно. Тогава това ме доведе до моето откриване по темата с обезлюдяването и евгениката – което, разбира се, датира още от Дарвин и Фабианското общество – и Дневен ред 21/2030, и „устойчивото развитие“, което според мен наистина означава „устойчиво хищничество“ за хищните олигарси . Римският клуб също е отговорен за измамата с климатичните промени, разбира се, и това се използва като претекст за „Новата зелена сделка“, която всъщност е свързана с монетизирането на природата, и в крайна сметка до кражбата на Планетата, което е последната им цел.

Апелът бе смазан от дъщерна организация на Римския клуб, наречена Worldshift (в превод: Световна промяна), и именно Worldshift обяснява точно за какво се отнася „The Great Reset“ (Голямото зануляване), а това е маоистка културна революция, която води до унищожаване на всичко: семейството, общности, общества, национални държави, религия и самото човечество. Това е, което видяхме да се прилага тази година и затова демократите в САЩ сега търсят създаването на гражданска война.

И тогава дойде и измамата „Ковид“, която веднага разпознах като прикритие за използването на електромагнитното оръжие. Затова погледнах, какво се случи в Ухан и Милано и след това наблюдавах и убийството на стари, и болни, през първата половина на тази година (2020). Така че те вече са започнали изцяло своя геноцид, а аз изготвих и доставих този документ за „геноцид“ на 2 ноември 2020, който някой превърна в кратко видео:

Предстоящите ваксини за „Ковид“ (припомням, че това е от ноември 2020 пак) са за обезлюдяване и генетична модификация на човечеството – всъщност, заличаването на човечеството и затваряне на останалата част от човечеството – киборгизираните (ваксинираните) – в „умни“ градове. Всички изследвания на микровълновата радиация бяха запазени в тайна от американските военни, за да могат тайно да се разработват оръжия и никой да не го осъзнава. Те смятаха, че ако наричат ​​това „ново поколение 5G“, всички просто ще си помислят, че е друго поколение безжична технология, и няма какво особено да се тревожи. Но всъщност, както съм сигурна, че сте добре наясно, всички тези технологии са изключително зловещи и включват контрол над ума и емоциите, включително от HAARP. Всъщност подозирам, че 5G сателитите на HAARP вече са цифрови.

Самите мобилни телефони са изключително зловещи. Те не само са невероятно опасни от гледна точка на това, което правят с човешкото тяло, а сега имаме доказателства за здравните последствия, но мисля, че те се използват и по много други начини, включително и за контрол на ума. Те са пристрастяващи към нещо. Те могат да се използват и за предаване на симулирани патогени у потребителя. По този начин можете да имитирате зараза, а и така се играе измамата. Просто помислете за „проследяването на контактите“.

Никой не осъзнава, че електромагнитната радиация е толкова опасна, тъй като е била скрита чрез регулаторното улавяне и военна тайна. Лекарите не получават обучение за симптомите на излагане на електромагнитната радиация. И разбира се, всеки живее в западната материалистично-редукционистка парадигма, смятайки, че светът около нас е нещо твърдо, така че когато се опитате да обясните, че тялото не е твърдо, а и се състои изцяло от различни честоти (примерно, всеки орган има своя собствена честота, и всяка емоция също) никой не ви вярва. По принцип мисля, че 20-ти век е изгубеният век, защото квантовата физика е трябвало да промени нашето възприятие за всичко, но вместо това сме се превърнали в пълна фикция на всичко: пари, икономика, медицина, образование.

Ваксините вече от известно време съдържат наночастици, а тези плюс електромагнитната радиация заедно правят бинарно оръжие. Всяка частица е микро антена, която улавя радиацията и след това експлодира клетките в тялото. Първото използване на това оръжие доведе до синдрома в персийския залив (Том Биърдън). Това може да обясни и за възрастните хора, които са получили противогрипните ваксини във Ухан и Милано, след като са починали в толкова голям брой. Това двоично оръжие вече се използва и за лечение на рак, така че за какво ви подсеща това с „ваксините“ за „Ковид“?

Това, което лекарите като цяло не успяват да разберат, е, че симптомите на „Ковид“ всъщност са симптомите от излагането на електромагнитната радиация. Направих таблица, сравняваща тези симптоми в статия, озаглавена „Нашите деца сега са в сериозна опасност“.

След това планират да прекъснат доставките на храни и да въведат цифрова валута. Всичко това предполага края на долара като световна резервна валута и следователно унищожаването на Америка, което разглеждаме сега с тези избори, защото заговорниците зад всичко това искат гражданска война в САЩ. Една нишка от всичко това е банковата нишка. Можете да се върнете обратно към Федералния резерв и фалита на Америка, но аз предпочитам да се върна към споразумението от Бретън Уудс и отслабването на долара, от златото през 1971 г., което ни доведе до измислената икономика на теорията на игрите, която беше приета през 70-те години. Сега сме изцяло в игра на покер и конспираторите ни блъфират със своите „закони“ и илюзорен контрол над всичко, надявайки се да бъдат победителите, които вземат всичко.

Стигнах сега и до тази дълбочина в заешката дупка, където осъзнавам, че цялото това микровълново излъчване докарва разни същества – Архонтите / Джинове / демони – както искате ги наречете, и те са поелите по-голямата част от политиците. Прекарах шест години, преди да се включа в спирането на 5G, за да разгледам природата на реалността и да изуча медиумството, и всичко това сега влиза в играта.“

Клер Едуардс
Източник: projectcamelotportal.com

 1,111 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)