Маските, ритуалът-оръжие срещу човешката енергия/душа!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Маските, ритуалът-оръжие срещу човешката енергия/душа!

ANONYMOUS BULGARIA / март 29, 2021

Замисляли ли сте се защо от всички държавни и корпоративни органи изглеждат толкова обсебени от това всеки да носи маска на лицето си? И всичко това при условие, че няма никаква научна референция, която да доказва ефективността и във функцията да предпазва „доброволците“ от вируси! Дори напротив! Те са изключително вредни! Също и Антони Фаучи казва в интервю, че маските не предпазват:

Маските, когато се носят продължително време, правят много вреди на човешкия организъм. Неща като това да се вдишват вредни емисии на токсичния въглероден диоксид, което само по себе си създава редица вредни ефекти върху човешкото здраве (много, от които ги пишат за ковид-19 симптоми)… акумулацията на бактерии и вируси дълбоко в ноздрите (и върху самата маска), намаляването на кръвната оксигенация, депресия при децата … са само една част от гамата вреда, на която се подлагат „доброволците“.

Д-р Антонио И. Лазарино, който е епидемиолог към лондонски университет пише в медицинския журнал BMJ, че:

„Носенето на маска за лице кара издишания въздух да навлезе в очите, а това поражда неприятно усещане и импулс да докоснете очите си. Ако ръцете ви са замърсени, вие се заразявате.“
Същото се получава при постоянното слагане и махане на маската. Докосва се с ръцете прекалено често лицето. Това нормално не се случва на хората, които не носят маски. Но всичко това е само върхът на айсберга …

Внимание сега!

Както разбрахме вече, все повече хора започват да откриват в маските (както и в клечките на ковид-19 тестовете) „малките черни косъмчета“, които започват да шават под въздействието на топлината, примерно генерирана от човешкото дишане. Можете да видите подробни видео материали тук и тук, които са свързани с това.

Сега ще ви пиша и личната ми история по случая:

Миналата година закупих от Лидл пакет с няколко броя маски, които захвърлих в шкаф и бях забравил за тях. Просто слагам спортен шал на лицето, само когато влизам в магазини. Знаете как е! Преди няколко дни се сетих и ги извадих (бяло-сините). Извадих една и отидох на прозореца, сложих си и челника с фенера … и взех една голяма лупа, която имам. Издирването ми отне около няколко минути … открих ги … на маска да има или 1, или 2 такива максимум, знам защото прегледах и петте, дори ги разкъсах след прегледа за допълнително проучване … набелязах си едно такова „косъмче“ и го обозначих с химикалка, и започнах да издишам въздух към него … след това спрях и бързо гледам през лупата … БУМ … няма грешка, шава.

Все още не знаем, какво точно представляват тези „черни косъмчета“, но излиза все повече информация, че това са някакъв вид нанофибри, което е вид технология. Вероятно някакъв вид биосензор (както спомена наш читател вече), който обикновено се дефинира като някаква измервателна система, която включва сонда с чувствителен биологичен детектиращ материал или биологичен рецептор, физико-химичен детектиращ елемент и преобразувател. Много е вероятно в крайна сметка да е част от програмираните за издаване в близко бъдеще биометрични паспорти, или „зелени пропуски“, както искате ги наричайте.

Същите е вероятно да имат и други функции, нещо като част от по-голям код. Примерно да разболява хората, когато се пуснат във взаимодействие с радиацията на 5G електромагнитните вълни. Или пък да ги депресира, да показва къде се намират, дори и да ги екстерминира. Има много научни извадки, по които можем да размишляваме. Ето още едно видео по темата, което описва много добре това, за което пиша:

Дори и не е известно все още, от колко време вдишваме тези гадости. А както се вижда на една от връзките, които посочвам и горе:

„Изразена е загриженост, че новите видове нанофибри, произвеждани от нанотехнологичните индустрии, могат да представляват риск, тъй като същите имат подобна на азбеста форма.“

Това го пише Кен Доналдсон, професор по респираторна токсикология.

В същия документ се посочва, че нанофибрите могат да бъдат направени от редица материали, включително и въглерод, които са около 1000 пъти по-малки от ширината на човешкия косъм и могат да достигнат много лесно белодробната кухина при вдишване. Това може да доведе до рак, известен като мезотелиом, за който е известно, че се причинява от дишането на азбестови влакна, които са подобни на нановлакната. И пак да повторя, че маските в много страни се раздаваха безплатно от правителствата.

Ако си помислихте, че тази лудост приключва с това се бъркате жестоко! Време е да се впуснем още по-дълбоко в измерението на онзи вечно бягащия бял заек … на път сме да го згащим!

С маските ни вкарват в един огромен ритуал

Маската (намордника) е змията в тревата, която цели да даде нова само-идентичност на участниците в ритуала, т.е.: да промени техния умствен пейзаж. Неговата цел е подсъзнанието на хората, да ги манипулира да се интегрират към един много подъл доброволен сервитут. Бавно, но сигурно носителите на маски ще приемат и ще свикнат с новата версия на тяхното поробване, като същевременно същите вече рекламират желанието си да се съобразят и да бъдат оформени. Замислете се! Всички тези хора са точно като членове на някакъв Култ, които преминават през ритуал за посвещение и показват знака на подчинението си.

Маската на лицето е част от езически ритуал за трансформация, затова от Култа настояват толкова много, че всички трябва да я носят.

От „Изследвания по хуманитарни и социални науки, том 11, Индийски институт за напреднали изследвания, Шимла, 2004, Ритуал, маски и жертвоприношения“:

„Ритуалът е тясно свързан с маската, както с носенето, което скрива истинското лице, така и с приемането на публичното лице. Маската прави разединението от обикновеното време и връзката с древното и повтарящото се, което е сърцето на ритуала, който е психологически приемлив. Заедно, ритуалът и маската, улесняват разбирането на идентичността и нейните връзки с парадокса, като поставят тайната на промяната извън обичайната разумност на живота в областта на магията и силата. Ритуал.“

Това е ритуалът по прокарването на Технокрацията. Диктатура от ново естество, за което кондиционират човечеството чрез Холивуд, образование, поп-музика/култура, публични изяви на политици и т.н. от много дълго време.

 571 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)