Генерал Липовой разказа как Русия ще отбие всяко желание на САЩ за посегателство над Крим

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Генерал Липовой разказа как Русия ще отбие всяко желание на САЩ за посегателство над Крим

САЩ редовно провеждат учения около руските граници в опит да накарат Москва да се страхува. Герой на Руската Федерация, генерал-майор Сергей Липовой анализира целите на маневрите на американската армия.

Според данните на командването на ВВС на САЩ в Европа и Африка, силите на САЩ и НАТО по време на учението са разработили пробив на руската система за противовъздушна отбрана в Черноморския регион.

Генерал Липовой разказа как Русия ще отбие всяко желание на САЩ за посегателство над Крим

По време на маневрите са проведени отработване на удари с ракети клас » въздух-земя»
Военновъздушните сили на Запада са имали за цел да оценят възможностите на противовъздушната отбрана на РФ в Крим.

Напоследък американците се опитват да засилят присъствието си в този регион. Според председателя на президиума на организацията «Офицери на Русия», герой на Руската Федерация генерал-майор Сергей Липовой, САЩ едва ли ще посмеят да предприемат реална атака.

„Това, което е твърде много в поведението на САЩ, е демонстративността. Те демонстративно увеличават присъствието на своите войски в района на полуостров Крим, демонстративно отработват пробив на руските граници в този регион, демонстративно дават да се разбере какъв вид оръжие ще използват. Това е задълбочена, но не много качествена психическа атака. Според тях Русия трябва да се страхува. Но по някаква причина Русия не се страхува “, обясни той в разговор с кореспондент на Федералната агенция за новини.

Според мнението на Липовой пробивът на руската система за ПВО не е толкова проста задача, колкото американците се опитват да си представят. Особено сега, особено в региона на Черно море.

„Веднага след като започнаха тези демонстративни украинско-американски учения и незначителни провокации, ние предприехме подходящи мерки, така че американските„ шеги “да не стигнат твърде далеч.
Що се отнася до нашия отговор, ако Америка се реши на такъв сценарий, той ще последва незабавно и ще бъде достатъчно твърд, за да обезкуражи Съединените щати от по-нататъшно посегателство върху нашите граници “, заключи Героят на Руската Федерация.

Ася Иванова-Зуан

Българска редакция News Front.

 455 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)