СЛЕПОТАТА НА БЪЛГАРИТЕ…

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Сърцето на цар Самуил се пръсна, когато предателство и враг ослепиха войниците му!
Самуил обичаше България и българския си боец!
Днес спомените за великия българин Самуил са мижави! Няма Самуиловото сърце, което да се пръсне пред всеобхващащата българска слепота. Слепи сме за наводняващата ни духовна нищета.
Тя е неотклонно налагана върху всичко българско: БЪЛГАРСКИЯ БИТ,БЪЛГАРСКОТО СЕМЕЙСТВО,БЪЛГАРСКОТО УЧИЛИЩЕ,БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА И ПИСМЕНОСТ, БЪЛГАРСКАТА ЖЕНА,БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ И БЪЛГАРСКОТО ДЕТЕ!
Слепотата на българите е част от СВЕТОВНОТО ПРИНУДИТЕЛНО ОСЛЕПЯВАНЕ, в следствие блуждаещата сянка на хетерата “Демкрация.”
Демокрацията е фалшиво понятие за подчинение на масовия разум да говориш без да стреляш. Или: говори каквото щеш за българските СИТИ пенсионери,въпреки че половин месец могат да ЯДАТ ХЛЯБ И СОЛЧИЦА, И ПОЛОВИН МЕСЕЦ ДА СЕ ВТАЛЯВАТ.
Говори каквото щеш за СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИНА, щом той оплаква тънкия си портфейл.
Говори каквото щеш за спортното момче Бойко Методиев Борисов, щом на него не му пука и увеличава саморазрушително габарита си.
Слепотата на българите е застрашаваща, защото маската на духовната унищожителна пандемия вече е и върху мозъчните гънки. Българинът не вижда по-далеч от носа си(мисловно) и няма никаква надежда да види и усети българското заличаване!
Спасение не дебне по българската земя. Ами тогава ?… Дей го Раковски, Ботев,Левски, Цар Самуил….. дей го КАН Кубрат и Великото българско владение?!

 1,856 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)