Историята на Анунаки!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

сторията на Анунаки: 14-те таблетки на Енки

Смята се, че преди около 445 000 години древните астронавти от друга планета в Космоса са дошли на Земята в търсене на злато. В четиринадесетте таблети на Енки (Една от древните богове на Анунаки) историята на Анунаки е обяснена много подробно. Таблетките също предлагат вникване в произхода на „живота“ и как цивилизацията е възникнала на Земята.

Тези „древни астронавти“ докоснаха в едно от земните морета и създадоха Ериду, „Дом в далечината. Съгласно преводите на автор и изследовател Захария Ситчин, първоначалната изследователска мисия на Земята се разшири в пълноценна мисия, където т.нар. – наречена Анунаки създаде оперативни центрове на Земята, Луната и дори Марс.

В крайна сметка Анунаките не достигнаха работна ръка, така че те използваха генно инженерство на модни примитивни работници, известен още като Homo sapiens. Днес, когато говорим за Анунаки, има много скептицизъм и мнозина отхвърлят идеята, че древните космически астронавти, наречени Анунаки, са докоснали долу на Земята преди хиляди години преди писаната история.

Многобройни учени и богослови обаче започват да признават, че библейските приказки за Сътворението, за Адам и Ева, Райската градина, потопа, Вавилонската кула, всъщност са продукт на древни текстове, записани хилядолетия преди в древна Месопотамия от древните шумери.

Древните шумери, от друга страна, твърдят, че са получили знанията си за минали събития от ученията и писанията на Анунаки („Тези, които от небето до Земята дойдоха“).

Първата таблетка на лорд Енки
Глава 1.1 – Тази таблетка обяснява какво ни се струва атомна война на Земята между Анунаки. Злият вятър, за който говори, изглежда е радиоактивен облак, който убива всеки по пътя му, богове и човечество. Една много интересна част е, че тя казва, че това е най-лошото, което се случва след потопа (наводнението). Глава 1.2 – Този таблет говори за много отдавна на родната планета Анунаки Нибиру. Изглежда смятат, че са оживели от това, което нашите еволюционисти смятат за изначална супа. Въпреки че знаем, че това не може да се случи, те смятат, че може. Споменава за планетите гъстата атмосфера и растителност. Неговите цикли около слънцето с горещите и студените периоди. През студените периоди вътрешната топлина на планетите поддържа Нибиру топло. Започнаха спорове, които завършиха с използване на това, което считаме за атомни бомби. Опустоши планетата им. Тогава се сключи мир и се създаде царство за цялата планета (едно световно правителство).

Глава 1.3 – Този таблет разказва за родословието на царския кораб на Нибиру. В него се разказва за крале бракове. О дори се ожени за дъщерята на братята си.

Глава 1.4 – Този видеоклип на таблета изглежда, че в домашната планета на Анунаки има проблеми с нарушение в атмосферата им. Отговорът е да поставите фино прахово злато в горната атмосфера, за да направите ремонт. Това решение е чак когато сбиване между тях завърши с убийството на краля. (Брат убива брат като Каин и може).

Глава 1.5 – Тази таблетка съдържа съвета на Анунаки, който решава Анунаки, който е убил краля, който е далечен роднина, трябва да бъде даден на престола. Няма дори никакво наказание, обмислено за убийството на краля. Глава 1.6 – Тази таблетка описва как кралят се опитва да лекува атмосферата на планетите, като взривява атомни бомби във вулкана. Това не дава никаква полза и Анунаките са недоволни. Следващият човек на линия за трона предизвиква краля и го побеждава в мач по борба. Кралят избягва Анунаки, като скача в космически кораб и се насочва към Земята. (Това е почти като свалянето на сатана)

Втората таблетка на лорд Енки
Глава 2.1 – Тази таблетка разказва за победените крале, които избягат от Нибиру с плана да отидат на покрита със сняг Земя. Космическият кораб, който взе, имаше атомни бомби върху него и планът му беше да пробие път през астероидния пояс, който бе попречил на Анунаки да отиде на Земята.

Глава 2.2 – Описва пристигането на победените крале на Земята.

Глава 2.3 – Тази таблетка разказва за победените крале на първите дни на Земята и за намирането на въздух, плодове и риби. Открити са и следи от златото, от което планетата Нибиру се нуждае за ремонта си на атмосферата. Той се обажда на новия крал на Нибиру и иска да сключи сделка. Третата плоча на лорд Енки
Глава 3.1 – Тази таблетка разказва за опитите на победените крале да подкупи новия цар със знанията си за златото на Земята и да възстанови царството си.

Глава 3.2 – Тази част има края на преговорите. На Земята ще бъде изпратен екип, който да види дали има злато. Ако има злато, победеният крал ще има още един мач по борба с новия цар за трона.

Глава 3.3 – Следващият видеоклип на таблета включва Анунаки, който пътува до Земята. За кратко спират на Марс за вода. Космическият им кораб очевидно работи по вода. След това продължават към Земята и кацат там.

Глава 3.4 – Тази част разказва за първите 6 дни на Земята на предварителния екип на Анунаки. Изобилие от храна, вода, риба и животни.

Глава 3.5 – Тази част описва лидера на екипа на Анунаки, който обявява седмия ден за ден за почивка. Металите се обработваха от водите. Денят, месецът, годината получиха имената си.

Глава 3.6 – Тази част от таблета разказва за търсенето и намирането на злато, но не в големи количества. Останалите атомни бомби върху победения космически кораб са извадени от космическия кораб и скрити в пещера. Те не трябва да се използват отново, за да направят път през астероидния пояс. Член на екипа на Анунаки напуска Земята, за да вземе първите кошници злато в Нибиру.

Четвъртата таблетка на лорд Енки
Глава 4.1 – Този таблет започва с космическия кораб с пристигането на първите кошници със злато. Думата е получена от Земята по-големите находища на злато са под земята. Високопоставен Анунаки бе поставен за ръководител на операциите на Земята. Той заминава за Нибиру и пристига на Земята. Глава 4.2 – Тази част от таблета има новият цар на Нибиру, който идва на Земята, за да се увери къде е златото под земята. Разработва се план, който да види кой от синовете му ще се върне в Нибиру и кой от тях ще остане и ще командва операции на Земята. Това е необходимо, за да се направи поради съперничества между двамата му синове, тъй като и двамата отговарят на условията за следващото царство.

Глава 4.3 – В тази част новият крал и двамата му синове рисуват жребий, за да видят какви задачи ще изпълняват. Когато се обявяват решенията, победеният крал възстановява делото си за втория мач по борба за трона. Мачът по борба завършва с това, че новият крал отново победи вече веднъж победения крал. След края на мача победения цар отхапва пениса на новия цар и го поглъща. Той е вързан и вързан. Докато новият цар лекува корема на победения цар набъбва от спермата на пениса на кралете. Съдът свиква и решава какво да прави с победения цар. Новият крал син иска да го убие.

Глава 4.4 – В тази част на таблета новият цар решава да постави победения цар, който се очаква да умре от поглъщането на новите пениси на крале, на марс в изгнание, докато той умре. Новият цар се връща в Нибиру и разказва за всичко случило се и за плановете за събиране на златото на Земята. Плановете включват изработване на релейни станции на Марс и вероятно на Луната. Земята отново се споменава като Едем.

Глава 4.5 – Тази част описва изграждането на специфично земно оборудване, космически кораби и ракети на Нибиру за използване на Земята. По-късите цикли и атмосферата на Земята влияят на Анунаки. Група от повече Анунаки, включително някои жени, които имат лечебни умения, напускат Нибиру за Земята. Спират на Марс, за да видят дали победеният цар е загинал и да започнат там щафетна станция. Останалата част от групата продължава към Земята. Петата плоча на лорд Енки
Глава 5.1 – Този таблет започва с най-новата група, пристигаща на Земята. Синът, който е поставен в команда за подпомагане на добива на злато, поздравява сестра си, която е един от лечителите. Отлитат към жилищните помещения на кралете, които той построи на планина. Те изразяват любов един към друг и обсъждат сина си на Нибиру, като искат да дойдат на Земята (това са брат и сестра). Те летят обратно към Идън, а той я лети наоколо, разказвайки за своите планове. Все повече и повече Анунаки пристигат от Нибиру.

Глава 5.2 – Сега на Марс има 300 Анунаки и 600 на Земята. Тази част от таблета е повече от същите невежи решения и безнравственост от някои от Анунаки. Дъщерята на кралете, която прави любов с кралевия син, е обещана на краля друг син от краля.

Когато се разбере, че другият син и дъщеря са спят заедно, дъщерята е забранена да се омъжва за никого. Синът на кралете, който правел любов със сестра си, изнасилва млада лечителка, която е под командването на сестрата, с която е спал. Синът на оскърбилите крале е заточен в безплодно място на Земята, но Анунаки, който го отвежда в изгнание, го отвежда нарочно до място, където седемте атомни бомби, свалени от победения царски кораб, се съхраняват в пещера.

Глава 5.3 – Изнасилената млада лечителка е изправена пред седемте съдии и тя им казва, че е бременна. Питат я дали ще вземе сина на кралете, който я изнасили като съпруг. Тя казва, че ще го направи. Синът на изгнаните крале е върнат в Идем. Другият син на царете, който отговаря за получаването на златото от подземието, живее в тази област на Земята. Баща му, кралят, му беше обещал дъщеря си в брак, но вместо това я прогони от брака, когато кралят разбра за нея и другия му син да спят заедно. Сега царският син, който отговаря за получаването на златото, я моли да се присъедини към него в жилището му. Той и половинката му имат новородена дъщеря. Той искаше син. Тя има друга дъщеря. Той вика, че иска син, но тя го проклина (действително проклятие). Сега той има ужасни здравословни проблеми. Само когато се закълне да стои далеч от вагината си, тя му отпуска облекчение от нейното проклятие. Тя се връща в Едем. Той призовава жена си и детето си на Нибиру, за да дойде на Земята. Той има пет сина от жена си и други жени на Анунаки.

Другият син на кралете, след като се раздели със сестра си, изнасили млад лечител и по-късно се ожени за нея. Сега той и сестрата, които обича, наричат ​​сина им от Нибиру на Земята. Но той е женен и има син от жена си.

Това създаде съперничество между царете, двама синове на Земята. Това води до война.

Златото стига до Нибиру и се превръща в фин прах, който се поставя в атмосферата. Атмосферата бавно лекува. Вече има пет града на Анунаки на Земята.

Иджигите започват да се оплакват от натовареността. Игигите на Марс се оплакват най-много. Командирът на марса е доведен на Земята, за да му покаже работата там.

Глава 5.4 – Командирът на марс показва работата на Земята. Той тайно желае да бъде кралят, така че открадва таблетите на съдбите (неизвестни истинския им обхват и сила) от Едем. Вярва, че не може да бъде победен, докато има таблетите на съдбата, но е победен и осъден на смърт. Той умира в двадесет и петата шарка (смята се, че шарката е на 3600 земни години, дължината на орбита на Нибиру около слънцето). Двадесет и пет актьори щяха да извършат екзекуцията му на приблизително 90 000 години след като Анунаки дойде на Земята. Земните лидери на Анунаки измислят план за рафиниране на златото на Земята и отнемат само рафинирано злато в Нибиру. Това ще остави място на плавателния съд за Игиги да пътува до Нибиру за почивка. Царят се съгласява.

Глава 5.5 – Синът на кралете, отговарящ за минирането, сега насочва вниманието си към живота и животните на Земята и как тя се различава от Нибиру. Споменават се животните във високите дървета, които използват предните си крака като ръце. Други същества бяха наблюдавани във високи треви, ходещи изправени (хоминоиди). Игигите в мините се бунтуват. Царете двама синове и други създават план да върнат въставащия Анунаки в Нибиру и да ги заменят с нови работници на Анунаки. Те също решават да създадат Лулу. Примитивен работник.

Шестата таблетка на лорд Енки
Глава 6.1 – Има много дискусии относно създаването на примитивна раса на работодатели. Един от кралете синове заявява, че „бащата на всички начала“ има единствената сила на творението. Другият царски син, който насърчава това начинание, казва, че съществото вече съществува и те не биха били роби, а помощници. Разбира се, това звучи като модерно измисляне на лъжа. Другият син на крале казва, че е против правилата на планетата да пътуват. Другият крал син заявява, че е било против правилата дори да идват на Земята. След дълги дебати кралят постановява създаването на примитивния роб.

Глава 6.2 – Колкото повече проучвам това, толкова повече вярвам, че Анунаки, особено царският син, отговарящ за минно дело, са създали митичните създания на старини. Животните като дракони, кентаври, русалки, еднорози и т.н. В тази част на таблета се посочва, че са взели части отзад на едно животно и са го комбинирали с предната част на друго. С други думи те експериментираха с ДНК. Синът на този цар е създал същества от ДНК и е нарушил правилата, преди аргументите дори да започнат да създават примитивен работник. Като имаха право да продължат от царя, те се опитаха и се опитаха да смесят ДНК на двете крака същества (хоминоиди) с тяхната и да я поставят в утробата на двете крака на женското същество на Земята. Имаше много концепции, но резултатите не бяха добри. Много същества са създадени с деформации.

Глава 6.3 – Всички опити се провалиха, но накрая те решиха да не импрегнират отново две двукраки женски, а женска Анунаки. Женската Анунаки, която правеше сплайсирането на ДНК, реши сама да се импрегнира. Тя заченала и родила момченце. Тя го кръсти Адам. Тогава решили да попитат младите лечители на Анунаки от Нибиру дали ще бъдат импрегнирани. Седем пристъпи напред.

Глава 6.4 – Седемте лечителки на Анунаки бяха импрегнирани с комбинация от двукракото земно женско създание (хоминоид) и Адам. Седемте родиха седем деца от мъжки пол. След като осъзнаха проблема с търсенето на жени от Анунаки, те решиха да направят женски деца и да ги оставят да се размножават. Жената на Анунаки беше помолена и даде съгласие за импрегниране. Раждането не беше нормално, но женското дете беше добро.

Глава 6.5 – Създадени са още 7 женски за седемте мъже. Адам и Ева са преместени в Едем (основният град на Анунаки) и седемте мъжки и женски са поставени в клетки между дърветата. (толкова много за това, че не сте роби). Времето за тяхното възстановяване идваше и си отиде. Без концепции. Някои ДНК са взети от царския син и жената, която правеше ДНК подправка и поставена в Адам и Ева. След това Адам и Ева са оставени да се скитат в Едем, както пожелаят.

Глава 6.6 – В тази част на таблета царският син над Едем забелязва, че Адам и Ева имат листа върху тях. Той е разстроен и призовава другия цар крал, който е бил част от творението, за да обясни. Той от своя страна призовава своите съучастници в творението.

Всички те обясняват липсващата ДНК, което прави синът, който отговаря за Идън, още повече да се разстрои. Беше предупредил за безумието. Един от тези в творението говори и казва, че дългият живот на Анунаки не им е даден. Синът, който отговаря за Едем, им заповядва да извадят творенията си от Едем. Адам и Ева не напуснаха Едем, защото изядоха плодовете на забраненото дърво. Те бяха експулсирани, защото учените от Анунаки им дадоха ДНК да се пресъздадат и командирът на Едем беше полудял. Ева не се изкушаваше. Нищо от тях не беше в контрола на Адам и Евс.

Седмата таблетка на лорд Енки

Глава 7.1 – Адам и Ева са разположени в заграждение извън град Едем. Те имаха много деца. Анунаките сега имат три поколения на Земята. Адамците работят в полета и мини. Златото тече. Земята се затопля. Снегът се топи. Вулканите изригват и земята се разклаща. Иджигите се оплакват на Марс от силни ветрове и прашни бури. Астероидният колан е в смут. На Земята жупелите падат. Изглежда Нибиру минава отблизо, като по някакъв начин причинява много проблеми в небето. Голям астероид удари луната.

Глава 7.2 – В тази част те обмислят да изоставят релейната станция на Марс. Сега на земята са били 80 остриета, или 288 000 земни години. Моля, забележете хората на Анунаки, които за пръв път дойдоха на Земята преди 288 000 години, са все още живи. Анунаки отиват на Луната и изучават много неща. Трите пътя на небето. Дванадесетте съзвездия и т.н.

Глава 7.3 – Тъй като релето на Марс трябваше да бъде изоставено, на Земята трябваше да се създаде ново космическо пристанище за директен транспорт на златото до Нибиру. Царят идва на Земята, за да види новото създадено космическо пристанище.

Глава 7.4 – Разделянето започва отново между синовете на кралете и тяхното потомство. Примитивните работници (Адамс и Евс) са заловени извън град Едем и донесени в града. На тях им се дават задачи и работа. В онези дни зърната и овцете не са били донасяни на земята. Синът на кралете, създал човечеството, има нова схема, но той забелязва, че човечеството се връща назад.

Глава 7.5 – Синът на кралете, който създаде Адам и Ева, наблюдаваше Адам и Ева. Един ден той шпионирал няколко млади Ив и решил да ги импрегнира със спермата си. Те родиха. Сега е деветдесет и втората шарка, 331 200 години, Анунаките са били на Земята. Синът на кралете е в екстаз за ражданията и казва, че е създал цивилизован човек. Той иска това да е тайна. той казва на своя везир да скрие двете деца в къщата си и да каже, че са намерени в тръстикови кошници в храстите. Сините на кралете и съпругата му ги отгледали. Синът на кралете много измамно ги предаде, не като неговото потомство, като ново по-интелигентно поколение на Адам и Евс. Той призовава да се донесат на Земята зърно и овце, за да могат да отглеждат овцете и да събират зърно. След като децата от мъжки и женски пол се раждат (раждат двама синове Каин и Авел), кралят в Нибиру иска мъжката земя да дойде в Нибиру на посещение. Осемте плочи на лорд Енки
Глава 8.1 – Пристига космическият кораб, който да вземе мъжкия. Синът на крале изпраща другото си потомство, за да придружи мъжа. Царският син измамва мъжкия, като му казва да не яде и не пие нещата от дългия живот, защото това е отрова и ще умреш. Занаятът тръгва и те пристигат на Нибиру. Царят вижда своите внуци и землянин за първи път. Глава 8.2 – На Нибиру на земляните се предлага хлябът с дълъг живот и еликсир. Не яде и не пие. Царят се обижда и го пита защо не? Казва, че ще умре. Един от внуците на крале дава на краля таблет, даден му от баща му с цел да даде на баща си царя. Кралят го чете и разбира, че земният мъж е потомство на сина му. Синът на кралете иска землянинът да се върне на земята и да му е много да живее и умира на Земята. Истинската причина кралският син не искаше той да яде и пие храната за дълъг живот, беше заради притесненията относно бъдещи спорове за кралството, тъй като беше негов син. Землището и един от двамата внуци се завръщат на Земята.

Глава 8.3 – Синовете близнаци, Каин и Авел, са показани как да копаят водни канали и събират зърно, докато другият е научен да стада овце и да върти вълна. При първата реколта има празник и двамата мъже близнаци правят своите предложения на царете двама синове. Празник беше. По-късно Каин е недоволен, че един от кралевите синове не го похвали за усилията му. Каин и може да се бори заради това и Авел е убит.

Глава 8.4 – Тази част от таблета разказва историята на събитията след убийството. Каин е в изгнание.

Глава 8.5 – Тази таблетка описва подробно учението на земното потомство на кралевия син. Той също така споменава други учения на други потомци. Създадено е поклонението пред Анунаки. Това беше през деветдесет и осем шарла, или 352 800 години откакто каца Анунаки на Земята.

Това беше през деветдесет и осем шарла, или 352 800 години откакто каца Анунаки на Земята. През сто четвъртата шарка, или 374 400 земни години, родословието на царския кораб на Земята няколко поколения надолу по линията все още имат бебета със своите половинки сестри.

Глава 8.6 – Тази таблетна част разказва историята на края на живота на първия земен мъж, който царският син е направил от Ева. Земният мъж (баща на Каин и Авел) ни се казва като Адам. Той е роден през деветдесет и третата шар (334 800) и умира в сто и осем шарла (388 800), което прави 54 000 земни години, когато той умира. По това време хората Анунаки и земляните се женят.

Деветата таблетка на лорд Енки
Глава 9.1 – По това време анунаките и хората, които се приземяват, се женят. Трудности на Земята и Марс поради изгарянето на слънцето. Един от синовете на кралете син иска да се ожени за землянка. Има възражение. Дебатът включва твърдението, че родословието на царския брак, което се жени за половинки сестри, е обичай. Проблемът с брака е родословието на царството. Ако родословието на царския брак се ожени за землянка, кралят на Нибиру в крайна сметка може да стане землянин. Кралят постановява, че ако потомството на краля син мъж се ожени за землянин, той не може да се върне в Нибиру и статутът му на принц приключи. Синът на кралете, който е командир на Земята, също заявява, че той и новата му съпруга няма да могат да останат в Едем. Мъжкият потомък на кралете син се жени за жена на Земята.

Глава 9.2 – На сватбата дойдоха двеста от игигите от марша. Независимо от водачите на Едем, двестата Игиджи от Марс бяха решили да отвлекат землянки, за да бъдат техни жени. След сватбата направиха това дело. Земният командир, който винаги е бил против създаването на човечеството, е скръбен, че са унищожили първоначалната си мисия. Някога свещена мисия, сега е едно зло дело след друго. Сега Земята ще бъде затрупана от човечеството. Мъжете на потомците на кралете, които току-що се ожениха, бяха изгонени в друга земя през морето. Там той поканил игигите, които взели земни жени. Синът на кралете, създал човечеството, се е залюбил с омъжена землянка. Той моли сина си, който се ожени за землянка, която пребивава в новата земя, да поиска съпругът на землянката да бъде преместен там. Синът на кралете, който създаде човечеството, сега посещава новата земя често и наблюдава и съблазнява жената (библейска история за Давид и Витсаве).

Глава 9.3 – Витсаба забременява и има дете. Първият бял боди, рус с коси, синеоки земи. Роден през сто и десетата шарка, или 396 000 земни години след пристигането на Анунаки. На Земята има язви и глад. Командирът на Земята чувства, че мисията на Земята е извратена и ненавижда земното човечество. Виковете на земляните станаха силни. Толкова много, че земният командир не може да спи. Един Анунаки искаше да научи земляните на изкуството да лекува. Командирът на Земята Анунаки каза „не“. Водата няма да идва от източниците й, където са живели земляните. Растителността не расте. Командирът на Земята забрани всяко учение или помощ на Земляните. той искаше земляните да загинат. За един шар (3600 години) земляните изяждали треви. Това продължава за около пет акции. На Слънцето има черни петна. Диваците на Нибиру разказват за планетите, които се движат по време на следващото преминаване на слънцето от Нибиру.

Глава 9.4 – Саваните на Нибиру казват, че ледниците на Земята се стопяват и те ще загубят основата си. Плъзгането на ледниците ще произведе голяма вълна, която ще потопи сушата. Земята ще бъде затрупана. Кралят на Нибиру казва на Марс и Земята да се подготвят за евакуация. На Земята идва главен савант със съобщение от краля. Той ги информира, че връщането на Анунаки в Нибиру е било засегнато, като са свикнали със земните цикли и не са в състояние да се приспособят обратно към по-дългите цикли на Нибиру. Умират по-бързо. Един от царските синове знаеше за това, но другият син на царете, който е военачалник на Земята, е разгневен. Той се ядосва, че земляните стават като тях и те стават като земляни. Той чувства, че са затворени на планетата Земя и някога са били господари, сега са като роби. Савантът им казва, че трябва да останат на земята. Те трябва да се разхождат в космически кораби, за да изчакат бедствието. На останалите Анунаки трябва да бъде даден избор да се върнат или изчакат бедствието. Анунаките, които се ожениха за жените на Земята, трябва да избират между жените си и заминаването. Този таблет предполага, че потопът е естествено събитие. В библията богът обещава да не позволи човечеството отново да бъде унищожено от наводнение. Анунаките се събират и разказват за събитието, което ще се случи и техният избор. Всеки решава да остане или да напусне.

Глава 9.5 – Анунаките са направили своя избор. След това те се питат за съдбата на човечеството. Командирът на Земята заявява, че ще загинат. Анунаките викат обратно, че не трябва да умират. Земният командир увещава брат си, който ги е създал, на първо място срещу неговите желания. Че отиде зад гърба си и се намеси в собственото си творение. Земният командир кара всеки Анунаки да положи клетва. Дават се задачи за препарати. Космическият кораб е назначен. Синът на кралете, който създаде човечеството, отново излиза зад брат си и решава да събере ДНК на животните. Бученето на земята расте.

Десетата таблетка на лорд Енки
Глава 10.1 – Тази таблетка разказва за царския син, който е създал земляни, получавайки сън, който му казва да информира Ной за идващото водно бедствие. Ной е да изгради здрава лодка, за да спаси семейството си в настъпващия потоп.

Глава 10.2 – Ной подмами хората да му помогнат да изгради здрава лодка. Шестият ден навигаторът пристигна с кутия с животинска ДНК. Времето на потопа беше сто и двадесет шейра (432 000 години). Ной беше на десет шейра (36 000 години). Потопът беше комбинация от вълна и дъжд. Предполагам, че вълната е дошла от разрушената южна полярна ледена шапка и също вали много дни. Всичко това се случи от Нибиру в неговата орбита, минавайки близо до Земята.

Глава 10.3 – Тази част от таблета разказва за потопа и заселването на Ноевата лодка на планината до Арарат. Анунаките се връщат на Земята. Земният командир намира Ной и е готов да убие брат си заради неговата измама. Когато всичко е обяснено, той се успокоява. Единственото останало нещо, което не е погребано от градовете им, е площадката за кацане на космическия кораб.

Глава 10.4 – При завръщането на Анунаки на Земята те виждат съвършено опустошение. Марс е загубил атмосферата си и водата е пресъхнала. На Земята Анунаките организират и поставят задачи за възстановяване.

Глава 10.5 – Нибиру е повреден от дърпанията на Марс и Земята. Атмосферата на Нибиру също е била повредена. Нибиру се нуждае от повече злато от Земята. Земята казва на краля не може да се добива злато. Мините ги няма. Но една Анунаки, която оглежда отвъд океана, намира златни самородки, лежащи на земята. Той също така открива, че някои от хората на Каин са оцелели. Извършват се възстановки и подготовка за нови площадки за кацане.

Глава 10.6 – Мястото за кацане на космически кораби се нуждае от две планини. Нито едно място не беше идеално. Те изграждат пирамидите като планини за своето космическо пристанище.

Глава 10.7 – Тази последна част от таблета кара Анунаки отново да бъде егоист, желаещ сила и титла. Те разделят земите помежду им.

Единадесетата плоча на лорд Енки
Глава 11.1 – За следващите шар (3 600 години) се запази мира. Но е твърде хубаво, за да продължи. Един от царските синове имаше двама сина. Единият е живял на сушата с баща си, а другият е живял край космическото пристанище. Синът от космическото пристанище стана ревнив и алчен. Мислеше, че баща му ще остави земите си на сина, който живееше при него. Така той и съпругата му планирали да убият брат, за да наследи земята. Те дадоха купон и когато брат му заспи от питие, го сложиха в ковчег и го хвърлиха в морето. Не беше намерен, докато не беше мъртъв. Пострадалата от скръб съпруга обеща отмъщение и взе сперма от мъртвия си съпруг и се импрегнира. Тя отгледа син, за да си отмъсти. Синът расте и беше обучен. Той вдигна армия. Дойде денят и синът й беше ударен с отровена стрела.

Глава 11.2 – В тази част на таблета синът й побеждава чичо, който уби баща му. Той беше паднал на Земята в занаята си. Ослепял е, а тестисите му са счупени. Съветът му позволява да живее. Командирът на Земята осъзнава, че това е първият път, когато землянин вдигна армия. Той изследва позицията си да има космически пристанища на места и на земи, които не контролира. Той призовава тримата си сина и е построил космическо пристанище, непознато за другите Анунаки. Появи се още един любовен интерес. Този път той е между потомци на всеки от синовете на кралете. Всички, с изключение на един, с нетърпение очакват това да носи мир.

Глава 11.3 – При подготовката за сватбата е обичай женската роднина да облича булката. По време на обличането си булката разказва за плановете си за съпруга си. Плановете са толкова грандиозни, че женската роднина, която я облича, разказва на младоженеца баща. Бащата е разтревожен и се страхува, че кралете други синове на царското потекло ще получат предимството. Така че планът му е дъщеря му да бъде импрегнирана от брат й (младоженеца). По този начин родовата линия на царството остава в такт от тяхната страна на семейството. Как би разбрал, че потомството ще бъде мъж, не знам. След като импрегнира сестра си, той заспива. Той има мечта за смъртта. Когато се събуди, казва на сестра си, която мисли, че ще бъде обвинена в изнасилването й. Той бяга от града и се озовава при водопад. Скалите са хлъзгави и той пада до смъртта си. Последната част е объркваща. Булката щеше да се втурне към мястото, където лежеше тялото й на младоженеца. Тя е обвинена от сестра си, че иска да бъде импрегнирана от своя младоженен брат. Съветникът на сестрата на булките казва, че сестрата трябва да я прокълне с шестдесет язви. Синът на кралете, който създаде човечеството и също е дядото на младоженеца, създава два безкръвни емисари, които не могат да бъдат засегнати от лъчите на смъртта, за да отидат и да извлекат булката. Съветникът на булката сестра снима с лъч двамата емисари, но това не ги засяга. След това съветникът ги показва на безжизненото тяло на булката, което виси от кол. Двамата емисари насочват пулсар и излъчвател върху нея, поставят растение от живот в устата си и поръсват тялото й с водата на живота.

Глава 11.4 – Тази част обяснява някои от объркванията на последната част. Булката беше отишла в подземния свят в търсене на тялото на младоженеца. Подземният свят в стари времена е бил мястото на смъртта. Двамата емисари я връщат към живота и продължават да напускат подземния свят по тялото на младоженците. Булката иска отмъщение и изисква смъртта на бащата на младоженеца, въпреки че не е убил сина си. Булката търси отмъщение, като започва война. Завършва бащата на младоженеца, който се хвана в камера на пирамидата. Той се е увлякъл и ще умре там, ако не се направи нищо. Баща му сключва сделка, където ще бъде заточен и ще се откаже от царската родословие.

За всичко, което правят и правят Анунаки, това изглежда несправедливо. Но командирът на Земята играе политика и е преобладаващ. Брат му, като е по-възрастен, трябва да бъде следващият крал, но при това събитие родословието на царството почти гарантира, че царският кораб никога няма да бъде родословен на братята му.

Глава 11.5 – Тази част се занимава с спасяването на бащата от гробницата на камерата и щетите, нанесени във вътрешността на пирамидата, върху камъните, гредите и маяците. Земният командир също преразпределя земи. Това повдига друг въпрос, който той има за баща си краля. Земляните се размножават по-бързо от Анунаките. Как Анунаките карат земляните да се подчиняват и да им служат. Кралят решава да дойде на Земята още веднъж.

Глава 11.6 – Космическият маяк се премества. Земният командир преотстъпва земи. Булката все още иска каква земя би имала, ако бракът беше завършен. Нищо не й се дава. Това повдига друг въпрос, който той има за баща си краля. Земляните се размножават по-бързо от Анунаките. Как Анунаките карат земляните да се подчиняват и да им служат. Кралят решава да дойде на Земята още веднъж.

Дванадесетата таблетка на лорд Енки
Глава 12.1 – Кралят решава да дойде на Земята. Възстановяването продължава, въпреки че от наводнението (7200 години) са минали два детайла. Тук се споменава много любопитно нещо. „Повдигнатото око, което сканира земите, повдигнатата греда, която прониква във всички“. Напомня ми на всички виждащи очи на върха на пирамидата. Като на нашата доларова сметка.

Глава 12.2 – Това е най-интересната част. Царят пристига и от всички има голям празник и пеене. След това кралят и съпругата му спят няколко дни и нощи. На шестия ден царят призовава двамата синове и дъщеря. Те му отчитат оформлението на новата златна находка и космическа подложка и пр. След това те говорят за емисаря, който ги изпратил преди потопа. Този, който дойде в космически кораб и говори с тях за потопа и промяната на жизнения им цикъл на Земята. За това как щяха да умрат, ако се върнат в Нибиру. Тогава същият емисар се яви пред един от синовете насън. Кралят заявява, че не е изпратил пратеник. Всички са объркани.

Глава 12.3 – Много промени след посещението на кралете. Някаква реорганизация на земите и нов подход към земляните. Те трябваше да бъдат смесени с анунаките в градовете. Те също получиха собствен град със собствен цар, назначен от земния командир. Създадена и дадена е точкова система за царство и авторитет. Булката все още е изпълнена с отмъщение и изисква собствена земя. Тя прави схема и я насочва към дядото (крале син) на мъртвия си младоженец. Той отговаря за нещо, наречено МЕ. Тя прави план да ги открадне от него. Тя пристига в обителта му, облечена скептично и го прелъстява с песен и вино. Засега той си пада заради измамата.

Глава 12.4 – Булката беше хваната, но нямаше МЕ със себе си. Изглежда, че земният командир е лишил брат си от отговорността. Синът на братята, обратно от изгнание, стана много вбесен. Той поиска свой свещен град. Чичото на земния командир нямаше да му даде такъв. Той го взе върху себе си и събра няколко игиджи да му помогнат. Пристъпиха към изграждането на Вавилонската кула. През нощта силите на земните командири го унищожиха и разпръснаха хората. След това даде на всеки регион различен език и азбука, които да използва. Градските крале идваха и си отиваха. Хората пяха песни за булката, която сега ръководеше МЕ.

Глава 12.5 – Синът на царете, който някога е бил в изгнание, получил владение над земя, която брат му господар. За 650 земни години те се скарали. По-малкият брат най-накрая напусна по настояване на кралевия син (баща му). Заминал за нова земя отвъд океана. Интересното е, че някога изгнаният син на царския син, създал земляните в сега наречен Ра (Ра е бил наричан в Египет като бог на слънцето). Ра сега замества лицето на лъва до пирамидата с лицето на синовете си. Позоваванията на по-малкия му брат се заличават. Изглежда в Египет има история на този вид унищожаване на останките на стари царе. Анунаки имаше точна система за броене от 60. Ра го заменя с броене с 10 секунди.

Глава 12.6 – Тази част от таблета започва, когато бащата дава на Ра някои ME. Той му даде всички знания, освен как да съживи мъртвите. Сега е създаден трети район и на булката се дава господар над него. Синът на кралете, с когото тя съблазнила и откраднала МЕ, отсега държи МЕ от нея, с която трябва да управлява земята си. На нейната земя се дава и изцяло нов език. Третият регион не успя да общува заради езика и почти тръгва на война за него. Търговията не става заради езика. Третият регион не процъфтява заради тази бариера.

Тринадесетата таблетка на лорд Енки
Глава 13.1 – Третият регион не разцъфтя. Булката пренебрегна региона. Други региони не й бяха дадени. Накрая беше отнето от нея. Тя беше преследвана от мъртвия си младоженец. Тя построи къща за нощно удоволствие. Тя изкушаваше мъжете до леглото си и ги убиваше. Гилгамеш е цар и желае дълъг живот. Той се опитва, но не го постига и умира.

Глава 13.2 – Ра се притеснява от вървянето на булката. Сега той е зает с постигане на безсмъртие. Той инструктира хората да отидат да търсят злато. Те нахлуват в земята на братята му и те се вбесяват. Ра иска да управлява цялата Земя. Булката пътува и намира хора в земя, която харесва. Земляните се учат на съзвездията.

Глава 13.3 – Враговете на арките се подготвят за война. Булката и Ра. Войната започва между семействата на двамата царе синове. Земният командир има сън със същия пратеник, както мечтаят братята му.

Глава 13.4 – Войната прогресира и печели синът на царя, който е създал земляни. Той вика на земния командир и неговите последователи, че е единственият владетел и те трябва да се предадат. Но земният командир има предимство. Той знае къде са скрити оръжията на терора. Той изпраща двама да ги зареди и да ги използва, но се уверява, че хората не са наранени.

Глава 13.5 – Оръжията на терора отприщи. Измина 1736 години от наводнението. Всичко е унищожено от сили и последователи на Ра. Тогава след това, вятърът взриви зъл тъмен облак, който уби всички по пътя си.

Глава 13.6 – Този таблет е продължение на предишния таблет.

Четиринадесетата таблетка на лорд Енки
Глава 14.1 – Тази последна таблетка има двама синове на кралете. Енки и Енлил летяха наоколо, изследвайки щетите от терористичните оръжия. Двамата брат разговарят и обсъждат смисъла на всичко това. Кралството, което RA желаеше толкова зле, сега е пустош. Командирът на Земята казва на брат си, че това, което е искал Ра, той може да има. Това, което е посел, сега може да пожъне (радиоактивната земя). Що се отнася до командира на Земята, той отива на запад до мястото, където е златното поле, за да завърши първоначалната мисия.

 2,197 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)