Алберт Пайк: Третата световна война отдавна е планирана

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Масонът Алберт Пайк: Третата световна война отдавна е планирана

Един от най-големите масони в историята, Алберт Пайк, върховен началник на Шотландски ритуал на свободните зидари в Америка, написва писмо, в което казва, че Третата световна война е планирана отдавна.

„Това е истинската и чиста философска религия – да се вярва в Луцифер“, казва Албърт Пайк, наричан масонският „папа“. Пайк е Суверен Велик Командир от 1859 г. до края на живота си и един от най-върлите сатанисти на планетата за всички времена!

Смисълът на битката на масоните е изразен лаконично от масонския автор дьо Кантельо през 1863 г.: ”Като цяло битката е била и винаги ще бъде борба срещу църквата и християнската религия… Всички тайни общества – от египтяните до илюминатите (вид масонско общество, създадено от Адам Вайсхаупт на 1 май 1776 г. в Бавария с главни цели: унищожаване на религията, на собствеността и семейството и налагане на единно световно управление) имат почти идентични ритуали. Те образуват верига и се пресъздават едно от друго.”

През 1871 г. Албърт Пайк издава книгата „Морал и догма“, която до ден днешен е „библията“ на световното и особено на американското масонство.
Той твърди, че всичко, което се е случило през Първата и Втората световна война е било планирано от масони, а те ще предопределят и Третата световна война.

Това писмо представя плановете за трите световни войни, а са предвидени и неща, които до сега са се случили.

Ето какво пише в писмото си масонът Алберт Пайк:
„Първата световна война трябва да бъде осъществена, за да могат илюминатите да изпаднат от властта на руските царе и с това Русия да осъществи твърд атеистичен комунизъм. Реализацията и разногласията между британската и германската империи ще бъде подтик за тази война. В края на войната ще се установи комунизъм, за да може чрез него да се унищожат и други правителства и да се отслаби влиянието на религията. Политическите съюзници на Англия от една страна и на Германия от друга са инструмент за избухване на Първата световна война.

Във Втората световна война трябва да бъдат използвани различията между фашистите и политическите националисти. Тази война трябва да бъде установена по такъв начин, че да бъде унищожен впоследствие нацизмът и да се укрепи национализмът до такава степен, че да позволи създаването на суверенни държави като Израел и Палестина.

През Втората световна война международният комунизъм трябва да стане толкова силен, че да бъде в противовес на християнството, което ще бъде отслабено и държано на заден план до момента, когато ще бъде необходимо за окончателен социален катаклизъм.“

Третата световна война трябва да бъде запалена чрез използване на различията, предизвикани от агентура, илюминати, политически националисти и лидери на ислямския свят.
Третата световна война трябва да бъде управлявана по такъв начин че Ислямът (мюсюлманският арабски свят) и политическият Ционизъм (държавата Израел) взаимно да се унищожат. В същото време останалите нации отново са разделени по този въпрос и ще бъдат принудени да се бият до пълно физическо, морално, духовно и икономическо изтощение. Атеистите ще провокират огромен социален катаклизъм. Народите ясно ще покажат пълния атеизъм като източник на варварство и кървави вълнения.

Тогава по света, гражданите ще бъдат принудени да се защитават от революционно настроените малцинства, които ще изтребят и унищожат цивилизацията. Огромен брой разочаровани християни, чийто дух от този момент ще бъде без посока и цел, търсейки идеал, ще получат просветление през универсалното обявяване на чистата Луциферова доктрина, която в крайна сметка ще бъде изложена пред обществеността.

„Християнството и атеизмът едновременно ще бъдат победени и изкоренени“, се казва в писмото на масоните.
За Третата световна война няколко пъти е говорил и ученият Алберт Айнщайн: „Войната се състои в това, че хората, въпреки че помежду не се познават, взаимно ще се убиват по заповед на хора, които много добре се познават“.

Въпреки че Третата световна война не е официално обявена за започната, за съжаление изглежда, че не е далеч.

 1,569 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)