Убийство по сценарий – новия етап към “НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД“

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Убийство по сценарий – новия етап към “НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД“

„В политиката нищо не става случайно. Ако нещо се е случило, значи така е ЗАМИСЛЕНО“ Ф. Рузвелд

След като измислиха пандемия, обявиха извънредно положение, задържаха хората по къщите, оставиха ги без препитание или с намалени заплати, предизвикаха начален етап на световна икономическа рецесия, И ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДОХА СИЛНО НЕДОВОЛСТВО И НАПРЕЖЕНИЕ В ОБЩЕСТВАТА ПО СВЕТА, ХОРАТА ОТ СВЕТОВНИЯ ИУДОМАСОНСКИ ЕЛИТ ПРЕМИНАХА КЪМ СЛЕДВАЩАТА ФАЗА!

Ето какво пише в един документ задържан от британското и от руското разузнаване и публикуван през 1901 г.: „Необходимо е непрестанно, във всички страни, да се объркват отношенията на гражданите, да се изтощават правителствата, да се преуморяват от БЕЗРЕДИЦИ, вражда, борби, ненавист и БОЛЕСТИ и пр. всички, така че гоите да достигнат положение да не виждат друг изход, освен да приемат нашето пълно господство…

Сегашните управници влачат своето съществуване всред ДЕМОРАЛИЗИРАНИТЕ от нас общества, из средите на които навсякъде се показват огнените езици на АНАРХИЗМА. Нашият цар, е длъжен издъно да раздруса старите общества и да ги пресъздаде без да се бои, че за това може да се наложи да ги залее със собствената им кръв.”

Документа е доклад от ционистки конгрес проведен в Базел през 1897 г. Т. нар. „Протоколи на Цион“.

Всички съвременни конфликти са започвали с предварително настройване на общественото мнение, ЧРЕЗ ДОБРЕ ЗАПЛАНУВАНИ И ИЗВЪРШЕНИ ПРОВОКАЦИИ.

Например Първата световна война започва след атентатът в Сараево на 28 юни 1914 година, при който сръбски терорист убива австро-унгарския престолонаследник Франц Фердинанд. САЩ се включват във войната след потапяне на пътническия кораб „Лузитания“, на 7 май 1915 г. от германската подводница U-20, когато загиват 128 американци.

Всички помним и атентатите в Америка на 11.09.2001 г., ИЗВЪРШЕНИ ОТ ЦРУ И ФБР, СЛЕД КОИТО ЗАПОЧНА ПЕРМАНЕНТНА „ВОЙНА СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА“ И БЕ ВЪВЕДЕН РЕПРЕСИВНИЯ ЗАКОН, НАРЕЧЕН „ПАТРИОТИЧЕН АКТ“.

И така, на 25 май 2020 г., пред очите на целия свят, заснето от няколко камери и от различни ъгли, предадено от всички световни медии, беше извършено БРУТАЛНО ПРЕДНАМЕРЕНО УБИЙСТВО, ПО ДОБРЕ ПОДГОТВЕН СЦЕНАРИЙ.

От заснетото се вижда следното:

В първия етап на събитията чернокожия заподозрян Джордж Флойд се предава на полицията БЕЗ СЪПРОТИВА. После бива отведен до полицейска кола, С РЪЦЕ ЗАД ГЪРБА ЗАКОПЧАНИ С БЕЛЕЗНИЦИ И ОТНОВО БЕЗ СЪПРОТИВА.

След като е вкаран веднъж в колата и готов за откарване в участъка, НЕЗНАЙНО ЗАЩО И ПО ЧИЯ ИНСТРУКЦИЯ, ТОЙ ОТНОВО Е ИЗКАРАН И ВЪРХУ НЕГО НА КОЛЕНА, С ЦЯЛАТА СИ ТЕЖЕСТ ЗАСТАВАТ ТРИМА ПОЛИЦАИ. Единия от тях – Дерек Шовин, е с коляно върху врата на жертвата, КАТО ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРИТИСКА ГЪРЛОТО МУ КЪМ АСФАЛТА. От записа се вижда, КАК ТОЙ ПОГЛЕЖДА КЪМ КАМЕРАТА, КАТО ДОРИ ЛЕКО СЕ УСМИХВА, ПЕРИОДИЧНО СЕ МЪРДА, ПОСЛЕ ПОГЛЕЖДА НАДОЛУ КЪМ ЛЕВИЯ СИ КРАК И СЕ СТРЕМИ ДА ДЪРЖИ ЦЯЛАТА СИ ТЕЖЕСТ ТОЧНО ВЪРХУ ТОВА КОЛЯНО! ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ОСЕМ МИНУТИ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕРНОКОЖИЯ МЪЖ МНОГОКРАТНО ПОВТАРЯ „ОФИЦЕР, МОЛЯ ВИ, НЕ МОГА ДА ДИШАМ“… „НЕ МОГА ДА ДИШАМ“… „МОЛЯ ВИ“… „МАМО“…

ПОСЛЕ В АГОНИЯТА СИ ФЛОЙД СЕ ИЗПУСКА, КАТО ИЗПОД КОЛАТА СЕ ВИЖДА ИЗТИЧАЩА УРИНА, А ПРИ ВДИГАНЕ НА ТЯЛОТО ПОД НЕГО ОСТАВА ВЛАЖНО ПЕТНО.

Четвърти полицай стои отстрани и ВНИМАВА ЕКЗЕКУЦИЯТА ДА ПРОТЕЧЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО, като отблъсква хората, които се възмущават и се мъчат да се намесят.

НАЙ-ГОЛЯМОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЗА ПРЕДНАМЕРЕНО УБИЙСТВО ПО ПРЕДВАРИТЕЛЕН СЦЕНАРИЙ, В КОЕТО УЧАСТВАТ ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ УНИФОРМЕНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И МЕДИЦИНСКИЯ ЕКИП СЕ ВИЖДА В ДЕЙСТВИЯТА НА ПАРАМЕДИЦИТЕ. Докато полицая все още стои с коляно върху врата на лишеното от рекции тяло, медицинския работник проверя пулса ЗА ДА СЕ УВЕРИ, ЧЕ ТАКЪВ ЛИПСВА.

СЛЕДВАТ АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМИ ДЕЙСТВИЯ, КОИТО СА ОЧЕВИДНИ ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ПОЗНАНИЯ ПО ОКАЗВАНЕ НА ПЪРВА ПОМОЩ. СЛЕД ТОЛКОВА КРАТКО ВРЕМЕ, НАЙ-ВЕРОЯТНО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАСТЪПИЛА МОЗЪЧНА СМЪРТ. В ТАКАВА СИТУАЦИЯ ПОСТРАДАЛИЯ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВИ ПО ГРЪБ, БРАДИЧКАТА СЕ ВДИГА НАГОРЕ И СЕ ПРОВЕРЯВАТ ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА, ЗАЩОТО ЧОВЕКА МОЖЕ ДА СЕ Е ЗАДУШИЛ ОТ ГЛЪТНАТ ЕЗИК В СЛЕДСТВИЕ НА ШОКА ИЛИ ОТ ПРЕДМЕТ В УСТАТА, НАПРИМЕР ИЗКУСТВЕНО ЧЕНЕ ИЛИ СЧУПЕН ЗЪБЕН МОСТ. ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ СЪРДЕЧЕН МАСАЖ, РЕДУВАЩ СЕ С ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ, ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ СЪРДЕЧНИЯ РИТЪМ И ДИШАНЕТО. Използва се и дефибрилатор, поставя се специална тръбичка, която държи въдушния път отворен и т. н.

НИЩО ТАКОВА НЕ БЕ ИЗВЪРШЕНО! Човека бе качен на носилка, вързан с ремъци и отведен.

АКО ПРИ ЦЯЛАТА ТАЗИ СИТУАЦИЯ ПОЛИЦАЯ БЕШЕ МРЪДНАЛ КОЛЯНОТО СИ 8-10 САНТИМЕТРА НАДОЛУ КЪМ ТОРСА НА ЖЕРТВАТА, ЩЕШЕ ДА ГО СПАСИ И ПАК ЩЕШЕ ДА ГО ДЪРЖИ ПОД КОНТРОЛ СЪС СЪЩИЯ ЕФЕКТ, НО НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА С КОЯТО ТОЙ Е ОТИШЪЛ ТАМ!

ЦЕЛТА Е ДОБРЕ ОТРАЗЕНО В МЕДИИТЕ, ХЛАДНОКРЪВНО И МЪЧИТЕЛНО УБИЙСТВО! КАТО ЗЛОВЕЩ, РЕЖИСИРАН ФИЛМ, КОЙТО ШОКИРА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО, ЗАДЪЛБОЧИ РАЗДЕЛЯНЕТО МУ, ЗА ДА МОЖЕ НЯКОЙ ДА ГО ВКАРА В СЛЕДВАЩИЯ ЕТАП НА ИДВАНЕТО НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

Както писахме, подобен, добре обмислен, възмутителен акт не за първи път се използва като ИСКРА, КОЯТО ВЗРИВЯВА НАГНЕТЕНАТА ОБСТАНОВКА.

В „страната на мечтите“, ТОВА НАГНЕТЯВАНЕ БЕ ДОБРЕ ПЛАНИРАНО и подготвена от дългото управление на ПЪРВИЯ И ПОСЛЕДЕН черен президент И ПОСЛЕДВАЛОТО ИДВАНЕ НА ПАТРИОТИЧНО И КОНСЕРВАТИВНО НАСТРОЕНА ЛИЧНОСТ.

Обществото винаги е било разделено на черни и бели, леви и десни, патриоти и анархисти, либерали и консерватори, хора с морал и аморални индивиди и т.н. Търговията с оръжие, престъпността, проституцията, бандите, наркоманията, наркотрфика и наркопласирането винаги са били подпомагани и контролирани от службите в щатите.

Не случайно от САЩ започват тези решителни за цялото човечество процеси НА ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА. Държавата е създадена и винаги ИЗЦЯЛО КОНТРОЛИРАНА ОТ ИУДОМАСОНИТЕ И РЪКОВОДЕЩИТЕ ГИ ЕВРЕЙСКИ ФИНАНСОВИ И ИКОНОМИЧЕСКИ КРЪГОВЕ. САЩ е основния приятел и закрилник на Израел. Нейния президент наскоро започна да разпознава Йерусалим, като столица на евреите, а както знаем там трябва да се възстанови Соломоновия храм иззидан символично от масоните (зидари). От този храм ще властва над света иудейския княз антихрист, за който пише в споменатите „Протоколи на Цион“.

КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ СЪБИТИЯТА ОТ ТУК НАТАТЪК?!

В гр. Денвър се намира едно от петте най-големи летища в САЩ, като самия град няма и 700 000 души население. На мемориална плоча в летището е изрисувана емблемата на масонските ложи, и има надпис „ЛЕТИЩНА КОМИСИЯ НОВ СВЯТ“. Отвън и вътре в летището има доста зловещи и апокалиптични символи:

Освен това има И НЕЩО, КОЕТО Е ОЩЕ ПО-ПРИТЕСНИТЕЛНО! НА НЯКОЛКО ОГРОМНИ ПАНА СА ИЗОБРАЗЕНИ СИМВОЛИЧНО ЕТАПИТЕ НА НАСТЪПВАНЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД:

Виждат се радващи се и играещи деца и животни. После започва война, пламъци, трупове на жени, деца и животни, войник убива с ятаган белия гълъб на мира. На последното пано войната е свършила, НАДПИСИ „МИР“ НА РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ, ДЕЦАТА СЕ РАДВАТ НАД ТРУПА НА ВОЙНИКА И ПРИНАСЯТ ЗА РАЗРУШАВАНЕ РАЗНИ ОРЪЖИЯ, УВИТИ СИМВОЛИЧНО С РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНИ ЗНАМЕНА!

Най-интересното е, че под голямото летище на Денвър се намира НЕСРАВНИМО ПО-ГОЛЯМО СЪОРЪЖЕНИЕ! СТАВА ВЪПРОС ЗА СЛОЖНА И ОГРОМНА СИСТЕМА ОТ ПОДЗЕМНИ БУНКЕРИ, ТУНЕЛИ, РЕЛСИ, ПЪТИЩА, С НЕЗАВИСИМ ВОДОИЗТОЧНИК, ЕНЕРГОИЗТОЧНИК, ВЕНТИЛАЦИЯ И Т.Н. ТОЕСТ АВТОНОМНО ПОДЗЕМНО НАСЕЛЕНО МЯСТО, ЗАЩИТЕНО ОТ ДЕБЕЛИ БЕТОННИ СТЕНИ, СТОМАНЕНИ ВРАТИ И ВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА. От въздушни снимки се загатва за мащаба на съоръжението.

Америка, освен на континента има и изолирани острови в Тихия океан, до които ДОСТЪПА ПО-БЛИЗО ОТ 50 МИЛИ Е ПЕРМАНЕНТНО ЗАБРАНЕН!

На такива места, СЛЕД ЗАПОЧВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИТЕ И МЕЖДУНАРОДНИ ВОЙНИ, ще се укрие ЛУЦИФЕРИАНСКИЯ ИУДЕЙСКИ И МАСОНСКИ „ЕЛИТ“, ЗАЕДНО СЪС ВОЕННИТЕ ЩАБОВЕ, СПЕЦИАЛНИТЕ ТЕХНИЧЕСКИ И ДИВЕРСИОННИ ЧАСТИ, ОХРАНЯВАЩИЯ И ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ!

ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, ОСТАНАЛИ НА ПОВЪРХНОСТТА ПО КОНТИНЕНТИТЕ, ИМА ДОБРЕ ИЗЧИСЛЕНО БЪДЕЩЕ!

Например в САЩ са разработени планове от правителството, които ще се прилагат срещу противниците на режима, КОГАТО САМИТЕ ВЛАСТИ ПРЕДИЗВИКАТ МАСОВИ БЕЗРЕДИЦИ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В СТРАНАТА, СЛЕД ТОВА ОБЯВЯТ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ, ПРИ КОЕТО ОТПАДА ПРАВОТО НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА АДВОКАТ, СЪДЕБНИ ЗАСЕДАТЕЛИ И СЪДЕБЕН ПРОЦЕС!

ТАКА МНОГО ЛЕСНО ЩЕ БЪДАТ ИЗЛОВЕНИ И УНИЩОЖЕНИ ПОТЕНЦИАЛНИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

Това е причината за увеличаване на правата и свободите през последните десетилетия, даване възможност за свободно изказване на мнение, противопоставяне на властта или на определени групи от населението, усъвършенстване на информационните технологии, създаване на социални мрежи, блогове, сайтове и други възможности за САМО-ПРОФИЛИРАНЕ НА ХОРАТА, ЧРЕЗ ПУБЛИКАЦИИ, КОМЕНТАРИ, „ЛАЙКВАНИЯ“, АБОНИРАНИЯ, СНИМКИ, ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ, И ДРУГИ ПОДРОБНОСТИ ПУСНАТИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО И ДОБРЕ СЛЕДЕНИ ОТ СЛУЖБИТЕ. НЕ СЛУЧАЙНО ТЕРМИНА ФЕЙСБУК Е ВЗЕТ ОТ СКОТЛАНД ЯРД И ОЗНАЧАВА КНИГИ СЪС СНИМКИТЕ И ДОСИЕТАТА НА РЕЦИДИВИСТИТЕ, РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ И ДЕСИДЕНТИТЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!

Още в средата на 90-те години в някои американски медии изтече информация ЗА ПОДГОТВЯНИ И ПОСТОЯННО ОБНОВЯВАНИ (И ДО СЕГА), МАСОВИ ТАКА НАРЕЧЕНИ „ЧЕРВЕНИ И СИНИ СПИСЪЦИ НА ГРАЖДАНИ“. Това са регистри с имена на ПОТЕНЦИАЛНО ОПАСНИ ЗА РЕЖИМА И ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЛИЦА, КОИТО ПОДЛЕЖАТ НА АРЕСТ ПРИ ЕВЕНТУАЛНО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ.

Пенсиониран, бивш високопоставен служител на Пентагона, който е наречен от американските медии „мистър Сиа“, разяснява в интервю какво точно означават „червени и сини списъци“. Хората в червения списък ще се арестуват още преди обявяването на извънредно положение. Фигуриращите в синия списък, ще се арестуват след влизането в сила на военния режим, до 6 седмици след това. МНОГО ОТ ХОРАТА ЩЕ БЪДАТ ЕКЗЕКУТИРАНИ. НЯМА НИКАКВИ ПЛАНОВЕ ЗА „ИЗПРАВЯНЕ“ И ВРЪЩАНЕ В ОБЩЕСТВОТО НА ТЕЗИ ЛИЦА! Според бившия военен, ще се действа по следния сценарий – ЧОВЕКА СЕ АРЕСТУВА В РАННИТЕ ЧАСОВЕ СЛЕД ПОЛУНОЩ, НАТИКВА СЕ В МИКРОБУС С ТЪМНИ СТЪКЛА И СЕ ДОСТАВЯ ДО ВЪРТОЛЕТ, КОЙТО ПЪК ГО ДОВЕЖДА ДО СБОРЕН ПУНКТ. Всички транспортни средства включени в операцията притежават радио заглушители с широк вълнови диапазон, които ще преустановяват комуникациите по време на ареста. От там жертвата се натоварва на 64-местен въртолет „Чинук СН-47“, оцветен в черно, без опознавателни знаци и незаконно ползващ съглашението за открито въздушно пространство. После следва лагер за временно задържане. След това, ако арестувания е в червения списък, то той се настанява В КОНЦЕНТРАЦИОНЕН ЛАГЕР, ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ТАКИВА ИНДИВИДИ И СЪДБАТА МУ Е ПРЕДРЕШЕНА – СЛЕДВА НЕМИНУЕМА ЕКЗЕКУЦИЯ.

Подобни системи на масов терор не са новост. Те са се прилагали при всички граждански войни и революции, предизвикани от иудеите и техните слуги иудомасони. Като се почне от буржоазните революции и особено френската, премине се през младотурския преврат и геноцида над арменци, гърци и българи, също и „великата“ октомврийска и системата лагери ГУЛАГ и се стигне до нацистките зверства и концентрационни лагери. ВСИЧКИ ТЕЗИ МАСОВИ УБИЙСТВА СА ДОБРЕ ПЛАНИРАНИ САТАНИНСКИ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ!

imageПоказателно е, че системата на геноцид подготвена в САЩ ПУНКТУАЛНО ПОВТАРЯ ДЕЙСТВИЯТА НА НАЦИСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ, ОПИСАНИ В ИСТОРИЧЕСКАТА КНИГА „ИСТОРИЯ НА СС – ЗАПОВЕД НА ОРДЕНА МЪРТВЕШКА ГЛАВА“ (става въпрос за сс дивизията Totenkopf – МЪРТВЕШКА ГЛАВА, КОЯТО Е ОТГОВАРЯЛА ЗА КОНЦЛАГЕРИТЕ).

В САЩ много отдавна има изградена СИСТЕМА ОТ ОКОЛО 130 ОБОРУДВАНИ КОНЦЛАГЕРА, КЪМ КОИТО ИМА СНАБДЯВАНЕ С ВОДА, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И КАНАЛИЗАЦИЯ. КЪМ ВСИЧКИ ТЯХ СА ПРЕКАРАНИ ШОСЕТА И РЕЛСИ, СВЪРЗАНИ С ОСНОВНИТЕ МАГИСТРАЛИ И ЖЕЛЕЗОПЪТНАТА СИСТЕМА. Много от тези лагери са преоборудвани бивши военни бази в близост до които има летища. Те имат и аеромачти с радиолокатори и друго специализирано оборудване за въртолетни площадки.

МНОГО ОТ ЛАГЕРИТЕ СЕ НАМИРАТ ОТДАЛЕЧЕНИ И СЛАБО НАСЕЛЕНИ РАЙОНИ ТЕЗИ УЧРЕЖДЕНИЯ В МОМЕНТА СА САМО С ПОДДЪРЖАЩ ПЕРСОНАЛ, НО СА ГОТОВИ ДА ПРИЕМАТ МИЛИОНИ АРЕСТУВАНИ И ДА УВЕЛИЧАТ НАДЗИРАТЕЛИТЕ ДО НЕОБХОДИМОТО НИВО!

ИМА ОФИЦИАЛНО РЕГИСТРИРАНА ФЕДЕРАЛНА АГЕНЦИЯТА, КОЯТО ИЗГРАЖДА И ОТГОВОРЯ ЗА ТАЗИ СЛОЖНА И КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА – ТОВА Е FEMA (Federal Emergency Management Agency).

Ето някои примери:

Концлагер около град Нашвил, щат Тенеси, който в момента е пуст и консервиран за бъдещо ползване. ЦЕЛТА Е ОЧЕВИДНА – ДА СЕ ЗАТВАРЯТ ПРИНУДИТЕЛНО МНОЖЕСТВО ХОРА.

За това, ЧЕ СЕ ГОТВИ МАСОВ ГЕНОЦИД ГОВОРЯТ И МИЛИОНИТЕ ПЛАСТМАСОВИ КОВЧЕЗИ, СКЛАДИРАНИ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА В ЩАТИТЕ. Ето например част от тях, недалеко от Атланта, щата Джорджия, и спътникова снимка на огромния им склад на открито.

В НЯКОИ ОТ ЛАГЕРИТЕ ИМА ГОЛЕМИ, ХЕРМЕТИЧЕСКИ ЗАТВАРЯЩИ СЕ ПОМЕЩЕНИЯ, В КОИТО СЕ ПОБИРАТ НЯКОЛКО КАМИОНА С ГАЗОВИ КАМЕРИ. НА ПОКРИВИТЕ ИМ СА УСТАНОВЕНИ МОЩНИ ВЕНТИЛАЦИОННИ СИСТЕМИ!

ЯВНО ВЛАСТИТЕ С САЩ СЕ ГОТВЯТ ЗА ОГРОМНИ ЗАГУБИ СРЕД ГРАЖДАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ.

ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ВЗЕТА ОТ ОФИЦИАЛНИ АМЕРИКАНСКИ ИЗТОЧНИЦИ, КОИТО И ДО СЕГА НЕ СА Я ОПРОВЕРГАЛИ! ТЕ НЯМА И КАКВО ДА ОПРОВЕРГАВАТ, ВСИЧКО Е ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН ОБЕКТИВНО И УБЕДИТЕЛНО.

ГРАЖДАНСКИТЕ ВОЙНИ, СБЛЪСЪЦИТЕ НА КЛАСОВА И РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА ЩЕ ОБХВАНАТ МНОГО ОТ ОБЩЕСТВАТА НА ЗЕМЯТА, ТЕ ЩЕ БЪДАТ ПОСЛЕДВАНИ И ОТ МЕЖДУНАРОДНИ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ.

„Ще чувате боеве и вести за войни. Внимавайте, не се смущавайте, понеже всичко това трябва да стане; АЛА ТУЙ НЕ Е ОЩЕ КРАЯТ. Защото ще въстане народ против народ, и царство против царство; и на места ще има глад, МОР и трусове;“ (Мат. 24:6-7).

СЛУЧВАЩИТЕ СЕ ВЕЧЕ ОКОЛО НАС СЪБИТИЯ ГОВОРЯТ САМИ ЗА ИДВАЩИТЕ УЖАСНИ АНТИХРИСТОВИ ВРЕМЕНА, КРАЙНИТЕ ДНИ ЗА ИЗЛЪГАНОТО, ДЕМОРАЛИЗИРАНО, УНИЖЕНО ЧОВЕЧЕСТВО И ОТРОВЕНАТА, ИЗТОЩЕНА ЗЕМЯ. СЛЕД ТРИ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ ВЛАСТВАНЕ В ЙЕРУСАЛИМ НА ИДВАЩИЯ ЗЪЛ ИУДЕЙСКИ ВСЕМИРЕН КНЯЗ, ЩЕ ПОСЛЕДВА ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ НА СПАСИТЕЛЯ, НОВО НЕБЕ, НОВА ЧИСТА ЗЕМЯ, НАСЕЛЕНА ОТ ВЪЗКРЪСНАЛИТЕ ПРАВЕДНИЦИ, ЖИВЕЕЩИ ВЕЧЕН ЖИВОТ, ЗАЕДНО СЪС СВОЯ БОГ, ЦАР И ВЛАДИКА НА ЦЪРКВАТА ИИСУС ХРИСТОС, на Когото подобава чест и слава с Отца и Светия Дух во веки веков. Амин!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

„Новият световен ред“, неговото идване, неговите цели И НЕГОВИЯ КРАЙ са описани отдавна и подробно в православното Писание и Предание.

„Около 1900-та година напредвайки към преполовението на осмия век и приближавайки 7500-те години (църковната 1992 г. – б.ред.), хората от тези времена ще започнат да стават неузнаваеми. Когато наближи времето за идването на антихриста, ще се помрачи разумът на човеците от похотта на плътта и ще се умножи много безбожието и беззаконието… Пастирите на християните- архийереи и йереи, ще бъдат мъже тщеславни, съвършено не познаващи десния път от левия. Тогава те ще променят морала и Преданието на християните и на Църквата… Блудодеянията, прелюбодеянията, мъжеложството, кражбите и убийствата ще се узаконяват по това време и по причина на огромните грехове и безбожие хората сами ще искат да се лишат от Благодатта на Светия Дух, Който са приели със Светото Кръщение, а така също и с потъпкването на съвестта… Искайки да даде лукава мъдрост на страдалците човеци, ще изнамери да говорят един към друг от единия край на земята до другия (телефона– б.ред.). Тогава те ще летят във въздуха, като птици (самолети– б.ред.) и ще разкъсват морските дълбини, като риби (подводниците– б.ред.). И всичко това ще вършат нещастните човеци, преминавайки живота си в удобства, не знаейки страдалците, че това всичко е измама на антихриста. И толкова ще придвижи въображаемо науката лукавият, тъй че ще измами човеците да не вярват в съществуването на Триединния Бог. Тогава Всеблагият Бог, виждайки гублението на човешкия род ще поиска да съкрати дните, заради избраните, защото сатаната ще поиска да измами „ако е възможно и избраните“.

Тогава внезапно ще дойде Двуострият Меч (Христос), и ще умъртви измамника и неговите последователи.“

(Пророчеството на Свети Нил, който се подвизавал,като Аскет в Светата Гора Атонска преди 350 години – Верен препис от книгата „Евангелската градина“ на Светия Манастир „Кръстова планина“ – Кипър).

Без да претендираме за точност, само като предположение можем да кажем, че според пророчеството идването на антихриста (вероятно появяването му, раждането му) е през 1992 г.

Знаейки,че църковната нова година започва на 14.09 (01 септември по църковния календар), когато е началото на индикта, ако следваме точно пророчеството и приемем, че раждането на антихриста е с настъпването на 7500 г. – т.е. ЦЪРКОВНАТА НОВА 1992 г., то ние може да си направим извода, че ВЕРОЯТНО ТОЙ СЕ Е ПОЯВИЛ В СВЕТА НА 14.09.1991 г. Това УЧУДВАЩО ТОЧНО съвпада с известната реч на президента Джордж Буш старши, произнесена на 9/11 (11.09) 1991 г., в която членът на масонското общество „Череп и кости“ официално обяви идването на новия световен ред. В тази година САЩ извърши интервенция в Ирак, довела в последствие до жертвоприношението на над 1 000 000 цивилни. По същото време, в края на 1991 г. се разпаднаха Югославия и СССР, което предизвика множество военни конфликти, икономически срив на републиките, многократно увеличаване на престъпността и наркоманията, всичко това съпроводено с голям брой жертви и силна морална деградация. На десетата му годишнина – 9/11 (11.09) 2001, бе извършен нов масов холокост – предизвиканите от американските служби „терористични“ актове, дали началото на много конфликти, разрастване на тероризма, арабски революции, руска намеса и масово ислямско навлизане в Европа.

Други тълкования на светци казват, че антихриста ще е имитира земния живот и дейност на Спасителя: „Спасителят Се е появил като Агнец (Иоан. 1:29) – по подобен начин ще се появи и той, като агнец, бидейки вълк отвътре (Мат. 7:15). Спасителят е влязъл чрез обрязване в света – така ще влезе и той; Господ е изпратил апостолите във всички народи – по подобен начин ще изпрати и той лъжеапостолите. Спасителят е събрал разпилените овце (Иоан. 11:52) – и той така ще събере разпиления народ. Господ е дал печат на вярващите в Него – и той ще даде; Спасителят се е явил в човешки образ – и той ще дойде в човешки образ. Спасителят е възкръснал (от смъртта) и е показал свещената Си плът като храм (Иоан. 2:19) – и той ще въздигне в Иерусалим каменен храм.“ Слово за Христа и Антихриста 6. – свети Иполит Римски

След като знаем, че Христос е започнал да проповядва и показва своите чудеса на 30 г., ТО МОЖЕМ ДА ПРЕДПОЛОЖИМ, ЧЕ И АНТИХРИСТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ СВОЯТА ПРОПОВЕД, СВОИТЕ ЛЪЖЕЛИВИ ЧУДЕСА, НАЧАЛОТО НА СВОЯТА РЕЛИГИЯ И ГЛОБАЛНАТА СИ ВЛАСТ НАД НАРОДИТЕ ПРЕЗ 2021 г., КОГАТО ЩЕ Е НА 30 г. НА 14.09.2021 Г. ТОЙ ЩЕ СЕ ВЪЗЦАРИ ВЪВ ВЪЗСТАНОВЕНИЯ ХРАМ НА СОЛОМОН В ИЕРУСАЛИМ. НО ПРЕДИ ТОВА ЩЕ ТРЯБВА ДА НАСТЪПИ МОР (от болести), ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА КРИЗА, КОИТО ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ГРАЖДАНСКИ И ВОЕННИ КОНФЛИКТИ И УНИЩОЖАВАНЕ НА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА.

„Ще чувате боеве и вести за войни. Внимавайте, не се смущавайте, понеже всичко това трябва да стане; АЛА ТУЙ НЕ Е ОЩЕ КРАЯТ. Защото ще въстане народ против народ, и царство против царство; и на места ще има глад, МОР и трусове;“ (Мат. 24:6-7).

СРЕД ТЕЗИ БЕДСТВИЯ, ПРЕДИЗВИКАНИ ИЗКУСТВЕНО ОТ АНТИХРИСТОВИТЕ СЛУГИ ИУДЕИ И ИУДОМАСОНИ, ВНЕДРЕНИ ВЪВ ВСИЧКИ РЕЛИГИИ И НИВА НА ВЛАСТТА, ЩЕ СЕ ПОЯВИ ТЕХНИЯ СПАСИТЕЛ, КОЙТО ЩЕ ВЪДВОРИ МИР И СПОКОЙСТВИЕ ПО СЦЕНАРИЙ. ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЯН И СИЛЕН, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ПОКАЗВА БЛАГ МИРОТВОРЕЦ:

„Иеремия казва: „От Дан ще чуем пръхкане на конете му: от громкото цвилене на жребците му трепери цяла земя“ (Иер. 8:16). И друг пророк казва: „Ще събере цялата си сила от изтока на слънцето до запада, тези, които е повикал и които не е повикал, ще тръгнат с него. Той ще направи морето бяло от множество корабни платна, а полето ще направи черно от големите щитове на тежко въоръжена пехота, и всеки, който се срещне с него в битка, ще падне от меч.“ Слово за Христа и Антихриста 15. – свети Иполит Римски.

„Изведнъж ще въстанат десет римски царе, царуващи, може би, на различни места, но по едно и също време; а след тях единадесетия ще бъде антихристът, който с помощта на вълшебно изкуство ще завземе властта в Римската държава, унищожавайки трима царували преди него, имайки вече под своя власт останалите седем. Отначало, като умен и учен човек, привидно ще покаже скромност, целомъдрие и човеколюбие с чудеса и поличби, фалшиво направени с помощта на вълшебна прелест, ще излъже иудеите, като че ли е очаквания Христос, но впоследствие ще запечата това с безславни и беззаконни злодеяния от всякакъв род, така че ще надмине всички били преди него неправедни и нечестиви хора. И към всички, особено пък към нас, християните, ще има кръвожадно, жестоко, немилосърдно и изпълнено с всякакво коварство сърце. „Из огласително слово за Второто пришествие на Христа Св. Кирил Йерусалимски.

В ЗАМЯНА ЩЕ ПОИСКА ПОДЧИНЕНИЕ НА НЕГОВАТА ВЛАСТ И НЕГОВАТА РЕЛИГИЯ ОТ ВСИЧКИ ХОРА НА ЗЕМЯТА! КАТО ЗНАК ЗА ПРИЕМАНЕ, ОТ ВСЕКИ ЧОВЕК ТОЙ ЩЕ ИЗИСКВА ПОСТАВЯНЕ НА ПЕЧАТ ВЪРХУ ТЯЛОТО!

„Нему се дадоха уста, които говореха големи думи и богохулства; даде му се и власт да воюва четирийсет и два месеца. Тогава отвори уста за хула против Бога, за да похули името Му, жилището Му и ония, които живеят на небето… даде му се власт над всяко коляно, език и народ… И му се поклониха всички жители земни, чиито имена не са написани в книгата на живота при Агнеца, заклан от създание-мира…

И той ще направи, щото на всички – малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби – да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му…“

(Откр. 13).

ВЛАСТТА МУ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА:

„даде му се и власт да воюва четирийсет и два месеца“ (Откр. 13:5), „в половината на седмицата ще престане жертва и принос, и на крилото на светилището ще настъпи мерзост на запустението, и крайна предопределена гибел ще постигне опустошителя“ (Дан. 9:27) – „а половината на седмицата пък означава три години и шест месеца… „А когато антихристът опустоши всичко на този свят, процарува три години и шест месеца и седне в Иерусалимския храм, тогава ще дойде Господ от небето на облаци в славата на Отца, и него и покорните нему ще изпрати в огнено езеро, а на праведните ще даде времена на царство, т.е. на успокоение, свещен седми ден“ Св. Ириней Лионски „За тираничното царство на Антихриста; „Но след като три години и шест месеца се отдава на такива дързости, ще загине във второто славно пришествие на Единородния Божи Син от небесата, Господа и нашия Спасител Иисус, истинския Христос“ Из огласително слово за Второто пришествие на Христа Св. Кирил Йерусалимски,

СЛЕД ТОВА ЩЕ НАСТЪПИ ВТОРОТО ХРИСТОВО ПРИШЕСТВИЕ, ТОЕСТ ВЕРОЯТНО, АКО СА ПРАВИЛНИ ТЪЛКОВАНИЯТА НА ПРОРОЧЕСТВАТА – ПРЕЗ 2025 г. (14.03)

„Затова внимавай, човече. Знаеш доказателствата за антихриста. Не ги помни само за себе си, а ги съобщавай щедро на всеки.“

Из огласително слово за Второто пришествие на Христа Св. Кирил Йерусалимски

„Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги.“

(Еф. 5:11)

Подробно по темата: Театърът на антихриста

АКО ВИ ИНТЕРЕСУВА КАК ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ СЪХРАНИ ДУХОВНО, ПРЕД ЛИЦЕТО НА НАСТЪПВАЩИЯ САТАНИЗЪМ И ДА ПОСРЕЩНЕ СЪДИЯТА И СПАСИТЕЛЯ НА ПРАВЕДНИТЕ С ЧИСТО СЪРЦЕ И ИСТИНСКА ВЯРА, МОЖЕ ДА ВИДИТЕ СТАТИИТЕ ОТ ПРЕПРАТКИТЕ ПО-ДОЛУ И ОСОБЕНО ПОСЛЕДНАТА:

† ВИЖТЕ ОЩЕ

Отстъплението от вярата наречено „нов стил“

ЗА СЪКРАЩАВАНЕТО НА ЛИТУРГИИТЕ, ТАЙНСТВАТА И ТРЕБИТЕ В НОВОСТИЛНАТА ЦЪРКВА

ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ОГЛАШЕНИЕТО

ЗАЩО БОГ НИ ИЗОСТАВИ

ЗА КОРЕНА НА ЗЛОТО, ЗА НАЧАЛОТО НА ОТСТЪПЛЕНИЕТО НА РОДНАТА НИ „ЦЪРКВА“, ЗА БЪЛГАРСКАТА СХИЗМА

Театърът на антихриста

ИСТИНАТА ЗА НАШИЯ НАРОД

Християнството на българите и техните владетели

ИДЕЯТА „ПРАВОСЛАВНИ БУДИТЕЛИ“

Православна ли е демокрацията

Народе, народе…

Защо се премахва вероучението

За старостилния икуменизъм

КОЙ СТОИ ЗАД ОТСТЪПЛЕНИЕТО

ДИСЕКЦИЯ НА ЧОВЕКООМРАЗАТА

ПАСТИРСКО ОКРЪЖНО ПОСЛАНИЕ ПРОТИВ МАСОНСТВОТО

Против юдомасонството

Изповедание на вярата

КЪДЕ СЕ Е СЪХРАНИЛО ПРАВОСЛАВИЕТО

Източници:

„Права человека. Взгляд в мир – Концлагеря в США“ от Евгени Нуриков, Документален очерк

«Севентис Уик Мэгэзин», аб. ящик 771, Глэдуотер, Техас 75647.

American Patriot Friends Network

 1,205 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)