Екссъдружник на Божков разказа за извратените му оргии само с мъже!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Екссъдружник на Божков разказа за извратените му оргии само с мъже!

Автор: Екип Plovdiv24.bg

„Изненада ме, че се обръща чак такова внимание за тълкуването на есемесите. Черепът е велинградски измамник, за 3 минути неговите ченгета могат да го спретнат на фотошоп този чат. Той не може да е съдействал за наша полза, само може да ни е спирал. Иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата и изнасилванията, няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да поръча тези неща“. С тези думи започна участието си в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ бизнесменът Цветомир Найденов, бивш съдружник на Васил Божков.

„Бая иманяри дадоха фира покрай неговите реликви. Каквито доказателства съм имал, съм ги показал, призовавам всички хора да не се плашат от Черепа, не е толкова страшен, вътрешно си е страхлив. Божков щеше да умре, когато един комарджия от Надежда – Данчо Катъра, му заби една. Когато веднъж му го напомних по-късно, той искаше да праща хора на Катъра, нищо, че той сигурно е бил тогава на 75 г. Извратеняк!

Преди 10 ноември не е бил дисидент, той беше комарджия и измамник – нареждаше зарчета и карти“.

Цветомир Найденов хвърли светлина и около оргиите на Васил Божков в офиса му.

„Толкова бил извратен, че ЛиЛана трябвало да идва във вторник от 14 до 16, един от дните бил предназначен само за мъже – има една врата в офиса му, с баня и тоалетна. И прави оргии с мъже само, а в петък бил ден за извращения, т. нар. Великденско парти. Един от дните бил точно за такива неща – с малолетни момичета и т. н. Човекът се оказа ужасно извратен“, отбеляза Найденов.

Запитан от Любо Огнянов защо Божков иска да клати държавата, Цветомир Найденов отговори: „За да му се размине. Но никой няма да му прости убийствата, изнасилванията и побоите. Даже марсианци да дойдат на власт. Той няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да ги поръча“, допълни Найденов.

„Той имаше нахалството да се появява всяка сутрин в ефира на Божков ТВ. Нямаше да му оставя да ме убие, както примерно Манол Велев и Йордан Динов. Като му казах, че ще излезем в медиите публично и няма да може да ме убие, Божков ми каза „Ти луд ли си, шефът на bTV Флориан Скала ми е личен приятел“.

Той е традиционалист, прищипва изпълнителни директори, защото собствениците са далече, и през тях да си прокарва неговите интереси. Може и да ги е вземал на партита. Черепа е държал на разположение 70 жени по 5000 лв. на месец на заплата – за любовници. Не знам сега дали не са кандидатствали по мярката 60 на 40″, коментира бизнесменът.

За сумата на дължимото от Божков към хазната, Цветомир Найденов изтъкна, че той и брат му са подали сигнал за 500 милиона. „Бяхме подали сигнали за 500 млн., но не бяхме смятали лихви. Той си криеше отчетите, в Търговския регистър – единственият човек, на когото за 5 г. отчетите бяха замазани, за да не може да се четат“, обясни той.

„Върнали сме лицензи и не искаме да имаме нищо общо с него. Заради Левски, заради тези партита, сигурно е останал без пари и затова посегна на нашето. Аз съм си цесекар, не съм левскар, но уважавам спортния противник.

Не му прави чест на Сашо Диков, защото трябваше да декларира, че Йоана Христова е ставала свидетел на всички престъпления, иманярските истории, всичко това. Тя е дъщеря на сестрата на Аня Пенчева. Диков счупи телефона на нашата PR-ка Деси, за да ни направи интервю. Не ни каза, че е вуйчо на тази Йоана, за да си знаем, попита ме имаш ли любовница в Милано, казах му не, но щях да допълня, че неговата племенница е любовница на Черепа от 10 години.

Лилана беше на издръжка на Черепа в Лондон 10 години, учеше сигурно за мега ядрен физик. Елена Динева му е другата любовница, накупил и беше имоти във Франция за 20-на милиона. Ако ми каже, че има личен интерес, интервюто ставаше друго веднага“, сподели Найденов.

„Нямам никакъв интерес от акции на „Левски“ или на друг отбор. Божков разиграва Тити трета седмица, чух се с него, той говорил с Божков, днес заговори истинският собственик – Георги Попов се оказа истинският собственик. Китин е агентурното му име (в бившата Държавна сигурност).

Защо Божков не взе жена си в Дубай, а взе Попов с него? Заради контактите му. Защо не взе някой от другите му съратници? Всички се разбягаха, имали са информация, че ще има някаква акция. Щом си позволяват момченцата и момиченцата от фирмата на Лилана да звънят на чиновници, значи и Божков има участие, има и милиони“, увери той.

„Божков плаща протести 100 %, организира групи да събират дискредиционни материали срещу прокурори и полицаи, които работят по неговото дело, срещу Борисов, Гешев, Горанов. Нека всеки да си носи отговорност за делата, за това се борим. Черепът може да ни поръча със завидна лекота. Страх го е да ме набие физически, но да ме поръча за него е детска игра. Ако нещо ми се случи, знаем кой е. Надявам се да бъде докаран и осъден на доживотна присъда, много хора е пратил да бият. До 15 януари ни пращаше много гълъби, за да ни кажат, че искал да говори нещо важно с нас, от 17 септември ние сме спрели всички контакти. Сега праща зайчета и мишки“, каза още Цветомир Найденов.

Васил Божков е бил нещатен сътрудник на РУМНО (Разузнавателно управление на министерството на народната отбрана), това разкри още Цветомир Найденов в „Офанзива“. „Не му намериха картончето после, сигурно някъде надълбоко го е скрил“, добави той.

 890 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)