Новият световен ред в ход…!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Каменният монумент в Джорджия

1. Поддържай човечеството под 500,000,000, и във вечен баланс с природата.

2. Ръководи възпроизвеждането мъдро – подобряване на видовете и разнообразието.

3. Обедини човечеството с нов общ език.

4. Управление на страстите – вяра – традиция – и всичко,което е временно.

5. Защита на хората и нациите чрез справедливи закони и опростени съдилища.

6. Нека всички нации да разрешават вътрешните си спорове в един световен съд.

7. Избягване на дребни закони и безполезни служители.

8. Баланс между личните права и социалните задължения.

9. Награждавай истината – красотата – любовта – търси хармония с безкрая.

10. Не бъди рак за земята – Оставете място за природата

Звучи трогателно..даже загрижено, като пастира към овцете….ако не се отнасяше до всички нас. Аз и ти не сме включени в групата на пастирите.Овцете един ден ги водят към кланницата.

Какво всъщност иска да каже това послание?

Ограничаване на населението на Земята до 500 милиона души ще изисква изтребването на девет десети от хората в света. Начините нямат значение-глад,войни,биологични и химически оръжия…..безчет възможности с днешните технологии
Контрол над възпроизвеждането. Ниската раждаемост вече е факт, и то само “благодарение“ на лошите социални условия. Като включим и химически и биологически оръжия…..депопулацията вече тече безшумно.“Подобряване“ на видовете вече тече под фомата на ГМО закони.
Общия език- вече не е трудно да се досетим,че това ще е английския
Обща религия-за това е създаден проекта Синя светлина.Плана им е прожектиране на холограми, нещо което вече е забелязано например в Междугорие,спиралите в небето,,облаците приличащи на НЛО…според плана ще създадат едно холивудско шоу в небето с идването на месиите. А с ХААРП технологиите всеки може да чува в главата си “месията“да му говори.
“Справедливи“ закони и всеобщи съдилища- започнаха с Европа, тече план за сливането на 2те Америки, Азиатския свят и той е в ход с подобни планове.
До следващата стъпка-едно световно правителство и съд.
Избягване на контакта човек с човек -“дребни закони и служители“. Все повече във системите за управление навлиза общата компютърна база. В много държави в Европа вече почти целия контакт с държавните служби се осъществява от къщи,пред компютъра. Една компютърна програма решава дали например ще ти се дадат помощи за безработни, заем…или каквото и да било. Човекът го няма.
Баланса между личните права и социалните задължения може да се дискутира. Май само задълженията останаха.

Какво е истинското значение на американската Стоунхендж, и защо неговото скрито послание е важно? Това потвърждава факта, че има тайни групировки в света,които играят ролята на богове и третират човешката маса като овце във ферма.

Разбира се групата, създала Монумента, е една от многото подобни групи, които работят заедно към нов световен ред, нова световна икономическа система, както и нова духовност в света. Зад тези групи, обаче, стоят тъмни духовни сили. Без да се разбере естеството на тези тъмни сили, е невъзможно да се разбере разгръщането на световните събития.

Фактът, че повечето американци никога не са чували за каменния монумент в Джорджия или съдържанието му, отразява степента на контрол, която съществува днес, над мислите на американският народ .Хората не могат да видят опасността в това послание
Дупката, която виждате, е пробита в центъра на камъка, така че Полярната звезда да може да се визуализира във нея. Това беше едно от няколкото изисквания, определени от RCChristian за построяването на Американския Стоунхендж и отразява неговата мания към разположението на звездите, слънцето и луната. Окултистите често се покланят на небесните тела. Това е част от техните религиозни церемонии.

Кой всъщност управлява света и световните събития? Ние сме свикнали да търсим и си обесняваме всичо с икономическите интереси. И това е едната част на истината. Но по-важно е да разберем,че зад тези интереси стоят други, още по-значими.

Автор: А.Панчев

 839 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)