KOРОНАВИРУСЪТ – ЗАДАЧА НА БИЛ ГЕЙТС И „ПРИЯТЕЛИ“!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Преди 5 години Бил Гейтс оповести предстоящи епидемии. Лично плати на Норвежкото правителство, за да постави централата на биологичните си лаборатории там! Според основателя на CNN Тед Търнър, който е „в час“ с новата- пандемия Коронавирус потвърди, че НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ЩЕ БЪДЕ НАМАЛЕНО ДО 2 МИЛИАРДА!

КАК ЩЕ СТАНЕ?

Бил Гейтс инвестира в медицински проекти и технологии…….. ЗА КОНТРОЛ НА РАЖДАЕМОСТТА! ЦЕЛ: ПОПУЛАЦИЯТА ДА БЪДЕ НАМАЛЕНА С МИНИМУМ 10-15 ПРОЦЕНТА! ИНФОРМАЦИЯТА КАСАЕ 2010г. Днес сме 2020г. Предстоят ваксинации, които ще влошат псевдолошото здравословно състояние на хората, а лекарите ще им предложат лъскави опаковани луксозно изключително добри…….ЛЕКАРСТВА! ОТ ТАМ НАТАТЪК НАМАЛЕНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО СТАВА ДЕЙСТВИТЕЛНО! Освен това техногенният вампиризъм, който шества сред елита е на мода! Преливане на млада кръв в старо тяло! Стара истина, нали? Най-секретните разработки на Гейтс се извършват на неговата лична огромна яхта! Той разполага с два 28 тонни вакуумно затворени резервоара. Какво има в тях? Вероятно вируси и бъдещите ваксинации.
Много интересно е, че самоотверженият „добродетел“ человечески – Бил Гейтс – не е ваксиниран, няма да се ваксинира, но и децата на богатите няма да се ваксинират!!!!!
Така, че, БЪЛГАРИ, БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ! СПАЗВАЙТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ. „ЛАПАЙТЕ“ ДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ, ТИЧАЙТЕ, КОГАТО ВИ ВИКАТ ДА ВИ ВАКСИНИРАТ И ЩЕ СЕ СРЕЩНЕТЕ С ВАШИТЕ ИЗПРАТЕНИ НА НЕБЕСАТА ПО-СКОРО , ОТКОЛКОТО ПРЕДПОЛАГАТЕ!…

Автор: Иван Тренев

 1,415 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)