ГОДЖЪРИТЕ СЕ РАДВАТ

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ГОДЖЪРИТЕ СЕ РАДВАТ!

Изследване на „Алфа рисърч“ днес показвало 60 % одобрение за генерал Годжи. Според мен липсват едни 20 %, за да бъде пълно изследването и 80 % годжъри да се припокриват с 80% на професор Иво Христов!

Логиката и разумът никога не са били силна страна на българите. Ние силно любим и мразим, но разумът го няма никъде между тези състояния. Ако можеше и поне малко да мислим, цена нямаше да имаме….

Годжърите твърдят, че генерал Годжи ни е „спасил“. Същият, който в началото твърдеше, че няма вирус, след това, че вирусът с невиждана ярост ще ни се стовари на главата, а накрая, че все пак трябва да се пазим, ама няма нужда от толкова мерки. Логиката да се отпускат мерките при 2000 заразени, и да се въвеждат при 50 заразени в началото на извънредното положение, на мен ми се губи, но не и на деби@@@е. Да живее ГМР, да живее ген. Годжи, да живее липсата на разум! Блажени са бедните духом….

По улиците младите хора в огромната си част спазват дистанция, но не носят маски и ръкавици. Докато много от възрастните носят маски, като някои от тях вече приличат на домакински парцал, употребяван месеци наред без пране. Ама си мислят, че е хигиенично и ги пази.

Решенията за извънредните мерки не са здравни, а политически, както каза доцент Мангъров. И както виждам, управляващите политици много им хареса това положение и искат да го продължат и да ни затварят дори без Народното събрание да има решение за това.

Малко ни е! Малко ни е да ни плашат и паникьосват, малко ни е да получаваме инфаркти от ужас след брифингите, малко ни е да стоим под домашен арест месеци наред, малко ни е да оставаме без работа и доходи. На малоумните това им е малко! Но се питам защо и разумните да се включваме в това безумие?

Одобрявате винаги палачите и тези, които ви унищожават. Народ от самоубийци и жертви. Одобрявате, нали? Само да напомня, че до последно и АХ германците са го одобрявали….за тяхно добро е действал, де! Също като Борисов и шайката му сега!

Елена Гунчева

 637 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)