В ПАМЕТ НА НИКОЛА ИНДЖОВ!!!

Никола Инджов, Здравка Евтимова и Иван Тренев
Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

В ПАМЕТ НА НИКОЛА ИНДЖОВ!

„Социалистически старци“ се кефат „демократичекси“, че не мрат от коронавируса! Една – непитана – „куртизанка“ обявява писмено, че ген. Миутафчийски не е неен „тип“. Друга „блудница“ илюстрира себе си медийно, че е излязла от…. зависимост! От „върха“ един черен джип „лази“ по шосетата, за да избяга от вирусния град( страх лозе пази).
Мноооого мислители фанариоти митингуват и се изживяват като народоизбраници, а мъничкият о-маска-росан парламентец в Народното събрание кове ли кове закончета “ по мярка“ „своему росту“.
Носи се в небитието с някаква своя космическа станция! За тази сбирщина ( „хора събрани случайно и без подбор“ – български тълковен речник, Андрейчин и др, 1976, изд „Наука и култура“) няма черни дупки и……… От време на време нещо стряскащо се чува ТИХО , но въздухът започва да вибрира застрашително.

УМРЯЛ Е ОЩЕ ЕДИН СТОЙНОСТЕН БЪЛГАРИН! НАПУСНА НИ И НИКОЛА ИНДЖОВ! СЕМЕЙСТВОТО МУ НЕ ВДИГА ШУМ. ТЪГУВАТ ТИХО – „ПАНДЕМИЧНО“! НО ТОВА ОТСЪСТВИЕ ОСТАВЯ ПОРЕДНАТА КАВЕРНА В ДРОБОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ! ЗАСТРАШЕНО Е СЛОВОТО БЪЛГАРСКО! ДАЛИ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМИЯ ЩЕ ПОНЕСЕ ВИХРЕЩОТО СЕ ХОРО НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА, НА БЕЗКУЛТУРИЕТО, НА НАГАЖДАЧЕСТВОТО, НА ЛИЦЕМЕРНОТО РОДОЛЮБИЕ, НА ВОНЯЩИЯ ФИНАНСОВ „УЮТ“, ХОРОТО , КОЕТО СЕ ДРУСА НАД СКЪПИ И СВЯТИ ГРОБОВЕ! ВРЕМЕТО Е ПРЕД НАС, ТО НИ „ОБРЪША“!
НИКОЛА ИНДЖОВ ЩЕ ПРИСЪСТВА В НЕГО!
ПОКЛОН!

 1,020 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)