ПОЛИТИЧЕСКА КОНЧИНА НА ОНУЙ

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ПОЛИТИЧЕСКА КОНЧИНА НА ОНУЙ

Представете си Еманюел Макрон, излиза пряко в ефир, втренчва възмутен поглед във французите и ги почва:
„Ей, тулупи такива, аз работя от рано сутрин за вас, а вие спите до обяд, безделници с безделници такива и пишете глупости, нахалниците. Ей, пуснах ви планините да работят, ако слушате, и Сена ще я пусна да тече през Париж. Без заплата ви работя бре, келеши! На Ледения полюс трябва да ви пратя, да видите хубаво ли е без мен….“ В този момент на единият оператор не му издържаха нервите и Макрон стана втория обезглавен предводител на Франция след Крал Луи XVI……

Извън майтапа, представете си днешните думи на Онуй, произнесени от който и да е от световните лидери. Обзалагания колко време ще издържат, докато ги изритат – час, два, по-търпеливите народи може и цял ден. Представете си скандала! И политическото бъдеще не само на сгафилия политик, но и на цялата му партия.

Проблемът в България е, че 30 години бяха посветени на промиване на мозъци и селектиране на политическа активност само сред низшите умом и духом. А на земя, в която дебилите определят бъдещето ни, мисир-председателят ще се гаври с народа и ще го нарича „тулупи“. И ако не искаме този гнусен цирк да продължава, е време интелигентните и свестните да се надигнем. И всъщност да се запитаме българите ли го избрахме……..

Елена Гунчева

 925 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)