МЕДИЙНАТА АНТИСВОБОДА В БЪЛГАРИЯ!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

МЕДИЙНАТА АНТИСВОБОДА В БЪЛГАРИЯ!

ТРЯБВА ДА СИ ЖИТЕЛ НА ДЖУНГЛАТА ИЛИ НА СНЕЖНИТЕ ПОЛЮСИ, ИЛИ СИ ПЕЩЕРЕН ЧОВЕК В ХИМАЛАИТЕ, ЗА ДА ПОВЯРВАШ НА ЛЪЖАТА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА МЕДИЙНА СВОБОДА!

От друга страна се знае, че Република България има ( НА КНИГА) държавна политика по отношение на цифровизирането на радиоразпръскването на радиопрограми. Такава политика има и тя е приета с Решение № 149 от 11 март 2015 г. на Министерски съвет.

В държавата България има и формациите: СЕМ – Съвет за електронни медии и КРС- Комисия за регулиране на съобщенията. Питаме: за какво Министерският съвет яде милиони за заплати, понеже издава закони и наредби, които не се спазват! Питаме: Защо се създават формации като СЕМ И КРС от мастити, угоени и бездушни чиновници, които стоят над законите, гласувани от Министерски съвет и над върховните решения на Българския съд!“

Ето един показател пример!

Радио Гама-Видин и още седем фирми печелят многократни дела срещу СЕМ И КРС за получаване на лицензия за цифрово радио!Въпреки, че Върховният административен съд е посочил по член 116 т. Е КАК СЕ ИЗДАВА ЛИЦЕНЗИЯ, СЕМ ВРЪЩАТ ОТГОВОР, ЧЕ НЯМА УКАЗАНИЯ КАК СЕ ИЗДАВА ЛИЦЕНЗИЯ!!!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕН СЕМ, АКО НЕ ЗНАЕ УКАЗАНИЯТА КАК СЕ ИЗДАВА ЛИЦЕНЗИЯ? ЗА КАКВО ТЕЗИ УГОЕНИ ЧИНОВНИЦИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ? ЗАЩО ТЕЗИ КУЛТУРНИ ТЕРОРИСТИ – ПСЕВДО ДЕМОКРАТИ ЛИШАВАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОДЕЦ ДА ПОЛУЧИ ИНФОРМАЦИОНЕН ДОСТЪП ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА!
ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК, ЖЕЛАЕЩ АНОНИМНОСТ, НАУЧАВАМЕ, ЧЕ СЕМ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ „ПОД МАСАТА“, ЗА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ ЦИФРОВИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ!

СЕМ СА ОСЪДЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИ СЪД И НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ РЕШЕНИЯТА МУ! СЕМ НЕ РАЗРЕШАВАТ ПРОГРЕСИВНАТА ЦИФРОВА ТЕХНОЛОГИЯ, КАТО ЛЪЖАТ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ УКАЗАНИЯ. СЕМ И ДО ДНЕС СА НЕНАКАЗАНИ ЗА СВОЕТО НЕПОДЧИНЕНИЕ!

КАКВО ПРАВИ БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, КОЙТО Е СЪЗДАЛ ЗАКОНА ЗА ЦИФРОВОТО РАДИО И ЦИФРОВИТЕ МЕДИИ ? ИМА ЛИ ОТНОШЕНИЕ НЕ КЪМ РАДИОТО, А КЪМ НАРОДА,КОЙТО ИМА НУЖДА ОТ ТОВА РАДИО? БОЙКО БОРИСОВ СЕ ГРИЖИ ЗА „ЗДРАВЕТО“ НА ХОРАТА В ДНЕШНАТА ПАНДЕМИЯ, НО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА „ПРОДУХА СИВОТО“ И ДА РЕШИ, ЧЕ Е ГРИЖОВЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ДВУНОГИ ЖИВОТНИ ЛИ – ИЛИ ЗА ЖИВОТА НА МИСЛЕЩИ СЪЗДАНИЯ ?

От 2 години Сърбия, Гърция, Турция и Румъния имат цифрово радио! Знае се, че „харчлъка“ по тази технология е в пъти по-малък от настоящата! Покритията на обхвата при цифровизация са огромни!Цифровите сигнали не могат да се спрат от метеорологични смущения, планини и разстояния. Един предавател може да излъчи до 200 радиостанции! По-добро качество и с пъти по-добър сигнал!

 2,680 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)