ОТНОСНО „ИПК РОДИНА“….

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

БЪЛГАРСКИЯТ ВАРИАНТ „11 СЕПТВМРИ“

Една дама в предаването на Георги Любенов – наричаща себе си ПИСАТЕЛКА – Милена Фучеджиева, каза забележителната си мисъл, че ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ Е: “ ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА Е ЛУД, КОЛКОТО СИ ЖЕЛАЕ!“
Потвърджението на тази „мъдрост“ е взривяването на „ИЗДАТЕЛКСИ ПОЛИГРАФИЧЕСКИ КОМПЛЕКС РОДИНА“!
Строителството е започнало с държавни пари през 1982 г.
След демократичния преврат двата корпуса остават недовършени. Започват българските разигравания на собствености, тарикатлъци, кредити, съдебни дела и собственици!
През 2001г. приватизационният “ артист“ Иван Костов „духва под опашката“ на всички тарикати и обявява обекта за продан само за 7 милиона лева ( ПЪРВОКЛАСЕН СТОЛИЧЕН ТЕРЕН ОТ 55 ДЕКАРА!).
Сценичните действия се развиват в кабинети, в офиси на частни съдебни изпълнители, в съдебни зали и финалът на комедията приключва с продажба на обекта само за 6 милиона лева. Някакъв от Консорциума „Обединени български вестници.“ Веднага започва допълнението към театралните действия. На сцената е Делян Пеевски. В продължение на години той продава своите вестници, трупа парички и се готви за следващи разширения на владенията си!

През 2018 г. на “ театралната сцена“ се явява финалният главен герой д-р Михаил Тиков! Той хвърля пренебрежително на “ сцената“ 40 милиона български левчета, което кара „публикта“ да замре в екстаз! Кой е този герой ? Собественик на : верига болница „Софиямед“, в град Пловдив – „Пълмед“, в Бургас – „Бургасмед“, във Велинград и Пазарджик – медицински центрове, собственик на хотел “ Хебър“ – Пазарджик, собственик на “ Силвър хотел“ – София и т.н. Вие си помислихте, че това “ момче“ е престъпник, за да бъде собственик на частните елитни болници в България? Неееееее. Той е нашият герой , който днес взривява собствения си обект „ИПК РОДИНА.“ Кеф му – строи, кеф му – взривява!
Заедно с Премиера цялото българско племе гледа, гледа, гле….
НЯМА ЛИ КОЙ ДА „ВЗРИВИ“ ЗАСПАЛАТА ПРОКУРАТУРА, ЗАСПАЛАТА СЪДЕБНА ВЛАСТ ДА ПОПИТАТ ЗАКОНОСЪОБРАЗНО ОТ КЪДЕ ИЗТОЧВАШЕ ТОЗИ СИНКОВЕЦ ПАРИ? ОТ ЗДРАВНАТА КАСА ЛИ? КОЯТО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ЗАХРАНВАШЕ ОТ БОРИСОВ ВСЯКА ГОДИНА С МИЛИОНИ, ЗА ДА ПРАВЯТ РАЗНИ ЛЕКАРИ – ОЛИГАРСКИ И ТЕХНИ ПОЛИТИЧЕСКИ „ЧАДЪРИ“ ЧАСТНИ БОЛНИЦИ ЗА ПОВСЕМЕСТНА ФИНАНСОВА „УМИРАЧКА“ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОДАНИЦИ – ОБЕЩАНИТЕ ОТ БОЙКО БОРИСОВ БЪДЕЩИ „НАЕМАТЕЛИ“ НА ЕВРОЗОНАТА КАТО БЛАГОДЕНСТВАЩИ ХОРА.

Автор : Иван Тренев

 1,653 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)