Изповед на една българка!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Искам да кажа на Българите , че Българската реч e най-високо честотния език , непробиваем за инфилтрации. Нашата работа е да светим Ярко и силно от вътре и заедно . От всеки затвор на съзнанието, от всякакво робство може да се излезне светейки ярко ! Когато е най-тъмно , когато сме потънали в дълбините на съзнананията си, оковани с веригите на страха , тогава се връщаме към светенето – Най-ярката светлина!

Как се свети ярко?

Когато се гмурнеш в мисъл за нещо, което ти дава радост, чиста децка радост , чувството расте в най-чистата любов към нещо , към някого , към някакъв момент , така се пали вътрешният пламък, вътрешният огън и той само расте и се предава от един на друг , и всичките нечистоти изгарят при допир с този вътрешен огън , а той все по-повече расте!

Целия свят , цялата земя ще свети ярко. От нас Се почва , всеки един човек , всяко едно същество може да свети ярко. Тези, които Не могат ще иЗгорят при допира със светлината и пак ще светнат. Тя няма спирачки и е най-чистата , най-високата стихия на стихиите. Тук и сега, и е активирана. Ще мине през всеки и всичко ще докосне .

Автор : МАРИЯ ЛЕНЪН (художник)

 960 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)