Над 50 деца парализирани от ваксина на Бил Гейтс!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

(Преводен материал) Поне от 10 години насам Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е на кръстоносен поход, целящ ваксинирането на всяко дете на планетата. Една от основните географски мишени е Африка, където липсата на хигиена и чиста вода са създали условия, при които безпроблемно виреят заболявания като менингит и малария. Но вместо да се опитат да отговорят на тези основни нужди, мултимилиардерите и многобройните им съюзници бият ваксини на местното население като решение на проблема, което, от своя страна, предизвика бум на случаи на парализа сред по-младите жители на Африка.

Автор: Итън Хъф

Както беше отразено наскоро от разследващата журналистка Кристин Ингланд, например малкото селце Гуро в северната част на Чад наскоро стана жертва на тъмната страна на тази ваксинационна програма, след като най-малко 50 младежи от района се парализираха след ваксинация с MenAfriVac – нова ваксина против менингит, разработена специално за Африка. Изтъквана като превантивен лек за менингит, ваксината MenAfriVac е причинила на всяко от децата (някои от които едва седемгодишни) халюцинации, конвулсии, а накрая и парализа.

Според братовчед на две от ваксинираните деца ужасяващите странични ефекти на MenAfriVac започнали да се появяват в рамките на 24 часа от нейното поставяне. Много от децата, засегнати от нея, веднага започнали да изпитват главоболие и да повръщат, а след това се стигнало и до „неконтролируеми конвулсии“. А когато родителите и местните власти се опитали да се обадят на държавните служители от високите етажи на властта, за да потърсят помощ за засегнатите деца, техните молби били пренебрегнати.

Вместо да се опитат да стигнат до корена на проблема – защо MenAfriVac предизвиква сериозни нежелани реакции, както и незабавно да се спре всяко по-нататъшно разпространение на ваксината, докато се изясни случаят, – държавни служители се опитали да подкупят с пари страдащите родители, за да си мълчат.

До момента няма масмедия, която да е направила репортаж за това важно събитие. Още по-неприятен е фактът, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Световната здравна организация (СЗО) и Проектът за ваксината против менингит (MVP), които разпространяват ваксината MenAfriVac, открито излъгаха за нейната безопасност, като непрекъснато твърдяха, че ваксините могат да бъдат транспортирани и съхранявани без нужда от охлаждане. В листовката на ваксината ясно се казва, че трябва да се съхранява в хладилник и на места, защитени от пряка слънчева светлина.

„Защо големите организации похарчиха $571 милиона за един ваксинационен проект, когато кладенците за чиста питейна вода се конструират за по-малко от $3000 от Международния комитет на Червения кръст?“ – пита Ингланд в поредица от важни въпроси по отношение на това катастрофално събитие. „Защо тази ваксинационна програма не е спряна и какво правят тези тези организации, след като причиниха това варварство в Гуро?“

 778 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)