Последното българско заробване след “неудържимия” (ха-ха) коронавирус

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Пандемията от Коронаворуса е СЛЯПА ! За нея ВСИЧКИ СА РАВНИ! ЕТО, ТОВА СЕ НАРИЧА “СПРАВЕДЛИВОСТ”. Няма бедни, няма милионери. Няма наивно затъпял ЕЛЕКТОРАТ, няма дебелобузи магистрати и шкембелии депутати! Няма певачки с прашки,няма гримирани бизнес дами. Даже българските народни представители падат под “яростта” на вируса.

Даже тревогите на българското правителство да се справи с бедстващите бизнесмени, прави народеца съпричастен с тези грижи. Пенсионерите “пляскат” с ръчички на невероятните великденски 40 лева ( е, не всички пенсионери). Безработните спокойно си пушат цигарата и пият питието си, доволни от 60 – 40 % ( без гаранция до кога)а всички останали – да се спасяват поединично на метър – два разстояние един от друг. Но, електоратът е доволен, понеже България ще получи нови кредити – таванът е 10 милиарда! Който оцеле – оцелее….

След Коронавируса опашките ще бъдат за хлебец и водица! Никой не е дал на този електорат ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ – няма да го има и след Коронавируса. Тогава ще бъдем абсолютно бедни с 10 милиарда кредити и сигурно без всякакви права – като длъжници! Още повече, като свършат 2020 г. Еврофондовете, ще се “Пощипват” и въпросните заеми,и заплатичките, и ще растят ЦЕНИЧКИТЕ?….Българският народец носи всякакво ЯКО тегло.Все пак като християни, ще се радваме на онези умници – управници, създали задължение на България от 10 милиарда нови заеми,защото ще сме абсолютно сигурни,че те са “ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ИЗБИРАТЕЛНО” усвоени!!!

Автор: Иван Тренев

 840 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)