Импийчмънт за Надежда Нейнски!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

България вчера , днес и утре….

Приватизацията ще се ревизира. Грешки, грешки,грешки!

Днес това е смешки,смешки,смешки.! Заблуждение за раята , наречена български народ…

Сидеров е вечен страдалец. Страда от недооценка овреме! Затова ежедневно е пред “огледалото” (личната камера) и се оплаква ( всъщност си прави летопис).

Край Босфора застаряващото Наде (Надежда Михайлова, а днес Нейнски) пък прави стойка по Тв. в последната си къща в Цариград – българското посолство.

Седесарката Надка на английски език прочете ( щото не знае на изуст текста) : “ ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БОЛГАРИН?”

На кого Надето казало? Кой Надето разбрал? Що Надето на английски у турско рекло за 3 март на българина – понятие нямаме !

У Софийско равно поле “кухи “ глави си блъскат мислите : що ще у турско филоложката Надето? Бивша журналистка на свободна практика, майка на две нескопостни щерки, които Европа изгони от университетите, като некадърни студентки, понастоящем и трите надеждни туркофилки. И що работи Надето у големата къща – Българското посолство? К’во добро донесе на народеца си това юбаво Наде, един Бог знае всичко това.

У българско се досетихме, че Надето е празнувала у турско на английски език българския празник освобождаване от османско иго – 3 март.

Юбавото Наде си юбаво устрои земния живот. От 2001 до 2020 Оно е се депутатин, парламентарист, министър на външните работи – дипломат, евродепутат , а днес у турско пак дипломатин… Те това е да си журналист и преводач на свободна практика.

Българите смятаме,че това е национално предателство!!! Да четеш Паисий на английски в Българско посолство в Турция на 3 март в частта: “ поради що се срамиш да се наречеш българин?”, ние питаме тя влиза ли в “ калабалъка” ,че се срамува задето е българка и да се нарече българка???

Така наречената дипломатка Михайлова трябва да се извини на българския народ и най – сетне да предаде този посланически пост,защото тя не е български посланик, който защитава българските интереси!

Автор : Иван Тренев

 742 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)