Анализ на Неделко Маслев

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Анализ на Неделко Маслев

Опитвам се да анализирам разни откъслечни сведения и да ги подреждам като объркани парченца от пъзел, но, честно казано, малко се обърквам от наличието от прекалено много фалшиви компоненти. Преди време споделих своите съмнения, че заразата от коронавирус всъщност е умишлен терористичен атентат с биологично оръжие, извършен от международната разузнавателна агенция „Гладио“. Не съм единствен и бавно изникват все повече данни, насочващи към шпионите на „Комитет 300“.
На първата снимка е Филип Жиралди (Philip M. Giraldi). Накратко, той е бивш офицер от американското разузнаване ЦРУ, а след това експерт по антитероризма и военно разузнаване. Роден е през 1946 година, днес е на 74 години. Участвал е в стотици тайни мисии по света. За самото ЦРУ Жиралди е ренегат и предател, защото открито критикува „Компанията“ и я обвинява в редица грехове. Представяйки се като журналист и експерт по разузнаването той агресивно хапе ЦРУ, САЩ и Израел. Дали е прав в своите обвинения? Може би понякога казва истината, но тя е облепена с добре обмислени лъжи. Но повечето от неговите манипулативни атаки вече са напълно опровергани и разкрити като мръсна пропаганда срещу ЦРУ и Пентагона. Днес Филип Жиралди работи като висш офицер на „Гладио“ и може би това е причината, която му дава имунитет и все още е жив, за разлика от неговия партньор Винсент Канистраро. Жиралди е президент на частната шпионска фирма „San Marco International“, която официално уж се занимава само с анализ и консултации. В момента Филип Жиралди яростно защитава конспиративната теория, че коронавирусът COVID-19 е биологично оръжие, създадено и разпространено от САЩ. Обикновено психиката на хората е такава, че те не търсят конкретният виновник за глобалните беди и винаги обвиняват определена държава. И Жиралди отлично използва тези неориентирани обществени настройки. Ето една от неговите статии:
https://www.globalresearch.ca/who-made-coronavirus-…/5705628
Анализирам информацията на базата на сведенията, които са общо достъпни във виртуалното пространство. А моите подозрения все повече падат върху „Гладио“. Обвиненията на Филип Жиралди срещу САЩ са приемливи, защото се харесват на хората, мразещи Съединените щати, но те са пълна манипулация и данните за разпространието на вирусния щам в САЩ и икономическите вреди, причинени от него, показват, че неговите атаки са подла лъжа. Обвинявайки САЩ, Жиралди прикрива истинския виновник – сегашният му господар „Гладио“. Не зная дали Филип Жиралди има някакво пряко или косвено участие в тайната операция по терористичното разпространение на коронавирусът, но ще посоча един странен факт. Главната централа на неговата частна шпионска компания „San Marco International“ е в италианския град Бергамо, който трагично пострада от заразата. Адресът е Via Newton, 13, 20016 Pero, Italy. А гербът на фирмата е грифон – летящ лъв, положил предната си дясна лапа върху Библията. Този символ я свързва с неговия спонсор и най-големия му клиент – Ватикана.
При един мой предишен пост обявих, че лидерът на екипът на „Гладио“, разпространил вирусът, е загадъчна дама с псевдоним Розмари (Rosemary). Можете да я видите на втората снимка. Истинското й име е Джулия Кириачи (Giulia Ciriachi). Завършила е Бирмингамския университет, специалност – вирусолог. Работила е за ЦРУ в Лондон, като тясно е сътрудничила на британските тайни служби МИ-6. Сега работи за частната шпионска компания „The Intelligence Brief“, която също е клон на „Гладио“ и е обвързана с Ватикана. Забележете, тази частна разузнавателна фирма е била собственост на Винсент Канистраро, партньорът на Филип Жиралди. Той е починал на 21 май 2019 г., уж от естествена смърт. Адресът на тази компания е 1400 14th St, Washignton DC, DC 20001, US. Филип Жиралди е един от нейните акционери. Официалният офис е в американската столица, но всъщност главната централа е в Лондон. Тайнствената дама Джулия Кириачи е ръководител в хуманитарната организация „INTERSOS“, която работи при извънредни ситуации във въоръжени конфликти, природни бедствия и масови епидемии. Адресът е Via Aniene 26 / A – 00198 ROMA в Италия. Отново Италия – една от държавите, която най-болезнено пострада от коронавируса. Съвпадение? В момента „INTERSOS“ взема дейно участие в доставката на хуманитарни стоки и защитни медински средства. Всички доставки на маски, ръкавици, гащиризони и дезинфектанти, идващи от Италия, преминават през нея, сиреч през „Гладио“.
Не зная дали съм прав в моите необосновани предположения, просто се опитвам да разсъждавам, анализирам и да открия истината, защото чувствам, че нещо не е наред в официалната информация. А и не обичам да поставям нещата под общ знаменател.

 1,423 Посетена,  2 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)