Знаменитости, които имат Коронавирус в момента.

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Знаменитости, които имат Коронавирус в момента.

Силно комуникативният роман коронавирус наруши работата на хората по цялата планета и в този смисъл богатите и известните не се различават. Музикантите са принудени да отменят своите изпълнения; Бродуей е спрян; и филмовите комплекти са затворени, тъй като новите издания са отложени. Това са 45 филма, отложени поради коронавирус.

Тежестта на случаите сред известни личности е почти същата като при широката популация и варира от леки симптоми до смърт.

Двама от най-ранните високопоставени артисти, които публично обявиха, че са изпитали положителни резултати за COVID-19, са носителят на наградата на Оскар Том Хенкс и съпругата му, актрисата и автор на песни Рита Уилсън. Двамата бяха – и продължават да бъдат – в Австралия, където Хенкс работеше върху филм за живота на Елвис Пресли. След разкритието на Хенкс и Уилсън други известни публични личности започнаха да докладват своите собствени резултати от тестове почти всеки ден. Поради изобилните ресурси, известните личности могат да имат по-голям достъп до тестване от средния човек, което води до по-висок процент на потвърдени случаи на глава от населението.

Докато повечето забавляващи, които са тествали положително за коронавирус, ще се възстановят, някои от тях са загубили живота си срещу вируса. Знаменитият готвач Флойд Кардос почина от COVID-19 на 25 март в Ню Джърси на 59-годишна възраст, а камерунският музикант Ману Дибанго почина ден преди, на 24 март, в Париж, на 86-годишна възраст.

Освен това актьорът Марк Блъм, който се появи във филми, включително „Отчаяно търся Сюзън“ и „Крокодил Данди“, почина на 25 март на 69-годишна възраст поради коронавирусни усложнения.

24/7 Темпо идентифицира най-известните знаменитости, които са сключили коронавирус въз основа на съобщения от многобройни новини и акаунти в социални медии на знаменитости. Въпреки че много забележителни политици и спортисти се разболяха, тук се съсредоточихме върху актьори, музиканти и други забавници

 631 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)