За Къщата на Яворов….

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ИЗГНАНИЦИ КЛЕТИ
(ВЪВ РОДНИ ЗЕМИ)
ОТЛОМКА ( ПОСЛЕДНА)
НА ( ДРЕВЕН НАРОД)
ДЕЧИЦА НА МАЙКА
( ПРОКЛЕЛА ЖИВОТА)
И ЖЕРТВИ НА ( МАФИЯ
БОЙКОВА ДНЕС) – С
АРМЕНЦИТЕ И БЪЛГАРИТЕ….
ИМА ЛИ БОГ ? !
СМЪРТ Е ДА ИЗРОВИШ ПАВЕТАТА НА СОФИЯ, ЗА ДА НАМАЖЕШ УЛИЦИТЕ С АСФАЛТ И КАНЦЕРОГЕННИ ИЗПАРЕНИЯ, А С ПАВЕТАТА ДА ПАВИРАШ “ДВОРЦИ НА СЛЕПЦИ“. СМЪРТ Е ДА “ВЛЕЕШ“ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАВОДИ В КТБ И ДА Я ФАЛИРАШ! СМЪРТ Е ДА НАБОДЕШ “В ПАРЛАМЕНТА 240 МЪРТВИ ДУШИ“ И ДА КАЖЕШ НА НАРОДА: ГОВОРИ СИ! ( НЕ МИ ПУКА, ЗАЩОТО ТЕ Е СТРАХ ОТ МЕН!)
СМЪРТ Е ДА УНИЩОЖИШ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА С ГЛАД И БОЛЕСТИ, А МЛАДИТЕ ДА “ОСВОБОДИШ“ ОТ “ВЕРИГИТЕ“ НА ВЯРАТА, ЗНАНИЕТО И РАЗУМА! СМЪРТ Е ДА СЕ НАРИЧАШ ЕВРОПЕЕЦ, КОГАТО ОТ ЛАЧЕНИТЕ ТИ ОБУВКИ СЕ НОСИ МИРИЗМАТА НА ПАРТЕНКИ! СМЪРТ Е ДА КРАДЕШ НЕЗАРАБОТЕНИ ЗАЕМНИ ПАРИ – ЕВРОПЕЙСКИ И ДА ВЪРШИШ РАБОТАТА ПО ЦИГАНСКИ – ДЖАСТА – ПРАСТА! СМЪРТ Е, КОГАТО СЕ ХВАЛИШ НА ЛЯВО И НА ДЯСНО, И МИСЛИШ, ЧЕ ТИ ВЯРВАТ!
БОЙКО, ВЗЕМИ ЕДНО ОГЛЕДАЛО И ДУМИТЕ, С КОИТО МАМИШ НАРОДА ГИ ГОВОРИ НА “ОНЗИ“ В ОГЛЕДАЛОТО! СМЪРТТА ДЕБНЕ И КЪЩАТА НА ЯВОРОВ!!!!!!!!!!!!! – ОНОВА МЯСТО, КЪДЕТО ПОЕТЪТ Е ПРИСЕДНАЛ УМИСЛЕН, С ТРЕВОЖНО ЧЕЛО, КЪДЕТО ВСЕКИ САНТИМЕТЪР Е С ПЛАМЪЧЕ НА НЕГОВИЯ ДУХ! БОЙКО, НА КОГО ЩЕ ПРОДАДЕШ КЪЩАТА ? НА МАФИОТ ( ПО – ПРОСТ ОТ БОБЕНО ЗЪРНО ?) МОЖЕ БИ НА ЕВРЕИН, ДА ЗАТВОРИ И ДА ПОТЪНЕ ТОВА СОФИЙСКО ПАРЧЕ СВЕЩЕНА ЗЕМЯ В “УТРОБАТА“ НА МАСОНСКО БОГОБОРСТВО? ЩЕ ПРОДАДЕШ ЛИ КЪЩАТА НА ЯВОРОВ, БОЙКО? НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙ НА ДРУГ ЗАДАЧАТА, КРЪСТНИКО! ТИ СИ НА ХОД! АКО НЯМАШ ОСТАТЪК ОТ 18 000 ЛЕВА, КОИТО СИ ОБЯВИЛ ЗА СВОЙ ДОХОД, “НАПРАВИ НАРОДНО ДАРЕНИЕ“ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КЪЩАТА ЩЕ УСПЕЕШ!!! НЕ ЛИШАВАЙ ХОРАТА ОТ ТАЗИ СВЕТИНЯ!!!!!!!!!
ВЕЧНА ПАМЕТ НА ПЕЙО ЯВОРОВ , УВЕКОВЕЧЕН СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ В СОРБОНАТА, БОГОТВОРЕН ОТ АРМЕНЦИТЕ. АРМЕНЕЦ НАПРАВИ ДВОР НА КИРИЛИЦАТА , САМО ЗАЩОТО ЕДИН ВЕЛИК БЪЛГАРИН – ЯВОРОВ Е НАРАМИЛ ПУШКАТА И СЕ Е БОРИЛ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА АРМЕНСКИЯ НАРОД. А ТИ, БЪЛГАРИНО БОЙКО, КАКВО ЩЕ НАРПАВИШ ЗА ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН ЯВОРОВ- ЩЕ ПРОДАДЕШ ЛИ КЪЩАТА МУ ЗА “30 СРЕБЪРНИКА“?…

 569 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)