Ето защо в България има извънредно положение и защо беше въведено точно на 13.03.2020 година!

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ето защо в България има извънредно положение и защо беше въведено точно на 13.03.2020 година!

АВТОРИ: https://manimanibg.blogspot.com/

Верни на себе си ще ви разкрием истината, въпреки факта, че сме наясно, че утре след като се разчуе всичко това и този блог ще бъде свален от родните служби, но сме длъжни да го направим, защото това е наш дълг към българското общество.

Ето я цялата истина, такава каквато е, а дали има Covid 19 в България може и да има, но не заради това се въведе извънредното положение. Всичко започна в средата на февруари, когато Борисов беше притиснат от Германия да вземе незабавно решение дали ще влиза България в чакалнята на еврозоната или не.

Естествено нямаше да влезем с днешният курс към еврото, но това все още се отрича от Борисов, въпреки ангажиментите, които Горанов вече е приел пред приятелите си в Германия, които са му обещали висок пост в централата на така нареченият „Зелен Фонд“. Борисов обаче силно притеснен от това, което се случи в България в следващите две седмици помоли Германия за отсрочка до 12-14 март, за да може да убеди останалите в парламента да подкрепят партията му!

Тук обаче срещна невероятна съпротива от страна на ДПС и БСП и тогава Борисов реши да действа на старият принцип купувай и владей. Първи в лапите му се озова Йордан Цонев от ДПС, който веднага получи щедро финансиране на няколко свои проекта и стана пръв защитник на еврозоната.

С БСП беше по-лесно те трябваше да изиграят ролята на вечната опозиция, за което Корнелия щеше да стане за пореден път председател на БСП на предстоящите избори в партията им, именно с подкрепата на приятелите на Борисов в партията и и така всичко изглеждаше наредено, до момента в който от Русия му подшушнаха на Борисов, че влезе ли България в чакалнята на еврозоната, той ще падне от трона си в България и естествено Борисов се уплаши, това се случи на 5 март!

Борисов имаше два хода, да си подаде оставката на 13 март или да се случи нещо извънредно в България, за да се измъкне пред Германия, естествено Борисов веднага намери повод заради Covid 19 да обяви извънредно положение в България и да чака по-добри дни за отговора си пред Германия.

Забележете, че Борисов вече на два свои брифинга ни обяснява, че в тази криза ако сме били в еврозоната сега сме щели да разполагаме с огромни бюджети от европейската централна банка, но това надали ще омилостиви руснаците, които все още си чакат и тръбопровода „Турски поток“ през България, нещо което Борисов обещаваше да се случи до краят на май, но и това надали ще се случи предвид ситуацията.

И сега след като сте наясно защо имаме извънредно положение в момента в България си отговорете и на въпроса, защо човека щаб генерал професор Мутафчийски вече 13 дена ни обяснява как от бързите тестове файда няма, въпреки че навсякъде ги използват.

Истината е че ако правят от бързите тестове в България като нищо може да се окаже, че в България вече Covid 19 е преминал още през февруари, когато масово се разболяваха хората и симптомите им бяха точно като на Covid 19 и като нищо може да се окаже, че вече пандемията е преминала през България и всички сме изградили нужните антитела, освен онези, които по това време са били в чужбина и сега си идват заразени точно от там.

И не забравяйте, че ако утре и този блог изчезне така както родните служби свалиха сайта вчера, то няма да е заради факта, че някой някъде написал някаква новина, а защото истината не е удобна на властта в България

АВТОРИ: https://manimanibg.blogspot.com/

 763 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)