Красимир Бачков: Относно Covid 19

Сподели сега
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ТРЯБВА ЛИ ВИ ИСТИНАТА ?

Сигурни ли сте, че истината ви е нужна? Защото ще се облещите, ако я чуете! Тя няма да ви хареса, защото ще е информация, различна от ежедневно втълпяваните ви лъжи и манипулации! Ако все пак държите да я разберете, то четете:
1. Корона – вирусът е болест, като всички останали, но специално създадена, вместо бомби и патрони! Отделни държави и определени олигархични кръгове я използват, за да постигат целите си! А те са, да редуцират населението на земята, като отстранят възрастните хора, социално слабите и хронично болните! Без война, бързо и ефикасно!
2. Ако продължите да вярвате и изпълнявате сляпо нарежданията на „управляващите“, скоро наистина ще се разболеете, ако не от тази пандемия, то от друга болест!
3. Има заговор срещу обикновените хора, който е убийствен за тях! Цели се да бъдат превърнати в безропотно стадо, без права и свободи!
4. Единственият начин за борба с корона – вируса е, да се борим срещу тези, които го разпространяват! А те са медиите, „управляващите“ и всички врагове на нормалните, обикновени хора! Вирусът на страха е по-опасен, от корона – вируса! Паниката обслужва определени интереси, но в никакъв случай, тези на народа!
5. Хора, правят ви на глупаци! Просто искат да заграбят имотите на възрастните хора, без наследници, да откраднат спестяванията им в банките и да се освободят от едно пенсионно бреме!
6. През вековете досега е имало много по-страшни болести, с много повече жертви! Корона – вирусът е световна манипулация, която цели да неутрализира реакцията на всички мислещи, прогресивни хора, несъгласни със статуквото в световен мащаб!
7. Ако наистина искате да живеете, не се подавайте на лъжливите слова на „управляващите“! Спазвайте хигиена, но не спирайте работа и нормалните си занимания! Скоро ще разберете защо…!
8. Обичайте и правете добро! Наказвайте престъпниците, независимо как се казват, къде се намират и от какво са защитени!
9. Животът е кратък и само борбата в него, може да ви даде смисъл!

Красимир Бачков

 2,511 Посетена,  1 Общо четения

Иван Тренев

By Иван Тренев

Да живееш, значи да се бориш-робът за свободата, а свободният за съвършенството” ( Яне Сандански)